Tai 16.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam.Moze ktos podpowiedziec, gdzie w okolicach Sremu, Poznania, zakupie styropian np Termo Organike albo Austrotherm (preferowany)Obdzownilem kilka skladow i wszedzie maja Arbet. Nawet u Wesolka kolo stwierdzil, ze o Austrothermie nie slyszal, ale to mnie akurat nie dziwi, bo glownie handluja tanimi i popularnymi materialami... Przez siec - nie da rady. styro kosztowalby 2xtyle. Cena za dostawe jednego metra 110zl netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 16.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 przez sieć nie da rady ?to ile Ty tego styropianu chcesz kupić ?ja kupowałem przez sieć i przy ilościach ponad 20m3 transport był w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tai 17.09.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 przez sieć nie da rady ? to ile Ty tego styropianu chcesz kupić ? ja kupowałem przez sieć i przy ilościach ponad 20m3 transport był w cenie. Mozliwe, ja potrzebuje cale 5m3 do ocieplenia podmurowanego muru (remont dachu, podmorowka). Jeden z duzych sklepow w sieci wycenil transport kurierem jak podalem wyzej. Dwoch sprzedawcow z allegro, po podaniu ilosci - nawet nie odpisalo..., chociaz deklaruja, ze dostarcaja kazde ilosci W kazdym razie udalo mi sie znalezc w jednym z pobliskim skladow swisspor, wiec moze uda mi sie cos zalatwic, klej (dryvit) i siatke (dryvit standard) zamowie sobie przez siec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tai 19.09.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Pytanie - jaki klej STO mozna zastosowac do klejenia stryropianu i siatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 19.09.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 w sensie jeden jako uniwersalny?Klebermortel grau - do styropianuDuo Verbundmortel - do siatki Jezeli ma byc to uniwersalny i do tego i do tego - Duo Verbundmortel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tai 20.09.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 w sensie jeden jako uniwersalny? Klebermortel grau - do styropianu Duo Verbundmortel - do siatki Jezeli ma byc to uniwersalny i do tego i do tego - Duo Verbundmortel Normalnie witki opadaja Fighter, co powiesz na temat klejow marki Weber? STO czy Dryvit - nie do kupienia w lokalnych skladach (nawet nie slyszeli - sic(!)) Sklepy w siecii za transport wolaja 400zl Jesli dobrze przeliczylem potrzebowalbym ze 26 workow do przyklejenia styro i zatopienia siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 No taki masz niefartowny rejon na temat innych niz dryvit,sto,caparol sie nie wypowiadam. Szkoda gadac Caparola klej jest niezly, ale w Poznaniu jest bardzo drogi - taki masz rejon niestety i praktycznie jednego dystrybutora monopoliste odezwij sie na pv lub tel to znajdziemy Ci jakies rozwiazanie, ale napisz co Ty wogole chcesz kleic i na co, i dlaczego takie wysokie wymagania stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts