Gość Konto usunięte_1* 08.11.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 taka ciekawostka, syn służbowo dostaje co roku nowe auto a miesięcznie robi około 15-19 tys kilometrów i co miesiąc wymiana oleju:lol2: ale firma sprzedaje te auta po roku i około 200 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.11.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 taka ciekawostka, syn służbowo dostaje co roku nowe auto a miesięcznie robi około 15-19 tys kilometrów i co miesiąc wymiana oleju:lol2: ale firma sprzedaje te auta po roku i około 200 tys km Współczuję Twojemu synowi pracować w takiej firmie. On kiedyś wysiada z samochodu. Jest to w ogóle fizycznie możliwe zrobić miesięcznie 15-19 tyś km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 08.11.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) Współczuję Twojemu synowi pracować w takiej firmie. On kiedyś wysiada z samochodu. Jest to w ogóle fizycznie możliwe zrobić miesięcznie 15-19 tyś km? ale próbowałem mu współczuć ale tylko do momentu w którym mi oznajmił ile zarabia , doszedłem do wniosku że ja bym chciał robić nawet dwa razy tyle km za taką kasę nowego golfa 7-kę odebrał około 10-tego października i już narąbał 11 tys w tym kilka dni chorobowego Edytowane 8 Listopada 2016 przez Konto usunięte_1* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.11.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 ale próbowałem mu współczuć ale tylko do momentu w którym mi oznajmił ile zarabia , doszedłem do wniosku że ja bym chciał robić nawet dwa razy tyle km za taką kasę nowego golfa 7-kę odebrał około 10-tego października i już narąbał 11 tys w tym kilka dni chorobowego Czyli diabeł zwany pieniądzem dopiął swego. Jest taki piosenka, jakże prawdziwa choć leciwa: "Za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli, za pieniądze się ożenisz, za pieniądze żonę zmienisz". Ja wiem, że pieniądze są w życiu ważne, ale czy najważniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 09.11.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Czyli diabeł zwany pieniądzem dopiął swego. Jest taki piosenka, jakże prawdziwa choć leciwa: "Za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli, za pieniądze się ożenisz, za pieniądze żonę zmienisz". Ja wiem, że pieniądze są w życiu ważne, ale czy najważniejsze? no raczej dla idei się nie pracuje tylko dla pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.11.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 no raczej dla idei się nie pracuje tylko dla pieniędzy Nie zrozumiałeś przekazu zawartego w moim wpisie. Czyli wszystko co napisałem jest prawdą. Smutne, że ten świat idzie na dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykp1 19.11.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Najlepszy będzie pojazd ekonomiczny np. Smart, taki 2-osobowy. Takie naleńkie , miejskie, nieduzo spalające benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.11.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Ciekawe co (albo kogo) przewozi że mu tyle płacą. 850 km dziennie (20 dni w tygodniu). Nudna praca i niebezpieczna i musi być sowicie wynagradzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.11.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Najlepszy na dojazdy jest samochód służbowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 05.12.2018 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Zgadzam się z d7d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts