Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki samochód na dojazdy?

EZS

Recommended Posts

Gość Konto usunięte_1*
taka ciekawostka, syn służbowo dostaje co roku nowe auto a miesięcznie robi około 15-19 tys kilometrów i co miesiąc wymiana oleju:lol2: ale firma sprzedaje te auta po roku i około 200 tys km

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

taka ciekawostka, syn służbowo dostaje co roku nowe auto a miesięcznie robi około 15-19 tys kilometrów i co miesiąc wymiana oleju:lol2: ale firma sprzedaje te auta po roku i

około 200 tys km

Współczuję Twojemu synowi pracować w takiej firmie. On kiedyś wysiada z samochodu. Jest to w ogóle fizycznie możliwe zrobić miesięcznie 15-19 tyś km?

Gość Konto usunięte_1*
Współczuję Twojemu synowi pracować w takiej firmie. On kiedyś wysiada z samochodu. Jest to w ogóle fizycznie możliwe zrobić miesięcznie 15-19 tyś km?

ale próbowałem mu współczuć ale tylko do momentu w którym mi oznajmił ile zarabia , doszedłem do wniosku że ja bym chciał robić nawet dwa razy tyle km za taką kasę :wave:

nowego golfa 7-kę odebrał około 10-tego października i już narąbał 11 tys w tym kilka dni chorobowego :rotfl:

Edytowane przez Konto usunięte_1*

ale próbowałem mu współczuć ale tylko do momentu w którym mi oznajmił ile zarabia , doszedłem do wniosku że ja bym chciał robić nawet dwa razy tyle km za taką kasę :wave:

nowego golfa 7-kę odebrał około 10-tego października i już narąbał 11 tys w tym kilka dni chorobowego :rotfl:

Czyli diabeł zwany pieniądzem dopiął swego. Jest taki piosenka, jakże prawdziwa choć leciwa: "Za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli, za pieniądze się ożenisz, za pieniądze żonę zmienisz". Ja wiem, że pieniądze są w życiu ważne, ale czy najważniejsze?

Gość Konto usunięte_1*
Czyli diabeł zwany pieniądzem dopiął swego. Jest taki piosenka, jakże prawdziwa choć leciwa: "Za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze lud się podli, za pieniądze się ożenisz, za pieniądze żonę zmienisz". Ja wiem, że pieniądze są w życiu ważne, ale czy najważniejsze?

no raczej dla idei się nie pracuje tylko dla pieniędzy

• 2 years później...
  • 2 weeks później...