Teska 13.03.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 ....zaczynaj budowanie i czekamy na cd... buduje Irmę z archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Falkenstein 13.03.2004 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Panowie z Archipelagu są konsekwentni. Ja nie mam wprawdzie w projekcie 13,5 m stalowych belek ale mam 13,75 m płatwie, które będę chyba musiał przywozić helikopterem, bo na zakrętach na dojeździe do budowy to ja się z taką belką nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 widać przyzwyczajenie 80 letniego konstruktora jest bardzo silne przekazał to w genach swojemu synkowi sprawdz dobrze wszystko w tym projekcie....przewaznie wiezba sie nie zgadza...był kiedys w watku projekty opis co archipelag knoci..poczytaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 przeczytałam własnie dziennik najlepiej dzwon do pracowni i to od razu do szefa i niech Ci odchudzą te wiezbe...ja juz z tym dałam spokoj ale mam tez taką ze mozna zrobic dwie. Konstruktor powinien ci to przesłac w formie aneksu, ja sie upierałam i tak własnie zrobili z tymi krtaownicami...i nan niowo przeliczyli ile czego potrzeba..( choc zapomnieli ze kat nachylenia dachu sie zmienił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts