santropez 18.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 WitamPo przeczytaniu wielu postów na ten temat zdecydowałem się na pełne deskowanie i papę jako krycie wstępne pod dachówkę. Teraz muszę podjąć decyzje co wybrać pod papę: deskę, OSB czy MFP. Jeśli płytę to jaka jest optymalna grubość. Jeszcze pytanie odnośnie papy - czy są jakieś przeciwwskazania aby położyć ją przed zimą a dachówkę na wiosnę (konkretnie papa podkładowa Lembit 0 Plus Membrana).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 18.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ja wybrałem płytę MFP i na razie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.09.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Skoro ma być krycie dopiero na wiosnę to pełne deskowanie. Ta papa jest OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts