Gość so**l 22.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Desmear to jak ja się zabieram do budowy domu to moja sprawa. Chciałam tylko porównać dwa projekty , więc dyskusja o wyborze działki i WZ jest zbędna i nie prosiłam o nią. Często ludzie czytają ostatni post, nie wnikają o czym jest cały temat i zaczynają dyskusję. Ty tez przyczepiłeś się do WZ a ktoś cię prosił o to?Sprzedawałam działkę - w WZ była podana minimalna wysokość budynku i jakby nie kombinować, parterówki tam nie postawisz. Ale skoro wiesz lepiej to nie będę cię przekonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 23.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Arturo 72 fajny domek budujesz i podobają mi się zmiany, które wprowadziłeś ( zajrzałam do dziennika). Aż się prosi aby kuchnia była tam, gdzie u Ciebie po zmianach. Oglądałam kiedyś ten projekt, ale dach wydawał mi się drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 23.09.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hmmm.........no to mi dałeś do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.09.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Firewall dzięki za miłe słowo. Fajny domek masz w avatarze, co to za projekt? A takie maleństwo od Lipińskich - Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts