telelegolas 19.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam,mam zamiar wybudować gwc rurowe. Wykonawca. który montował mi kanały i rekuperator powiedział, że robił gwc rurowe ale niestety po jakimś czasie zaczyna śmierdzieć i trudno utrzymać w czystości. Mam małe dzieci i tak się zastanawiam czy warto ryzykować z rurami czy nie? Czy ktoś już użytkuje gwc rurowe przez kilka lat? Pozdrawiamtele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 19.09.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Mnie namówiono na gwc glikolowe ze względu m.in higiene Myślę, że problem jest kiedy jets wyoki poziom wód gruntowych, teoretycznie nie mam prawa woda przniknąc do rur ale różnie to bywa, może wówczas cos tam plesnieje i smierdzi. Tez chetnie poznam opinię uzytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.09.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 bodajze forumowicz suspenser ma gwc rurowe z rur drenarskich, latem miał wody tyle, że chlupało a o żadnych smrodach nie wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts