talgo1 19.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 witammam problem z określeniem ilości halogenów na pomieszczeniesalon mam połączony z kuchnią pomieszczenie 6x8 metrów i zastanawiam się jak w tym rozmieścić halogeny i ile , w jakich odstępach itpmyślałem aby dać w TT po 8 na jedną linieaczkolwiek nie jestem do tego przekonany tak do końca może ktoś był w podobnej sytuacji i podzieli się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.09.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Program Dialux do projektowania oświetlenia jest darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 26.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a może by ledy założyć ?? halogeny niemiłosiernie się grzeją i lubią się upalać styki pozatym zużycie energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo1 26.09.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 e tam dobry led poniżej stówki nie schodzi a dobre halogeny np osram też są dobre i się nie upalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
light-garden 01.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 witam mam problem z określeniem ilości halogenów na pomieszczenie salon mam połączony z kuchnią pomieszczenie 6x8 metrów i zastanawiam się jak w tym rozmieścić halogeny i ile , w jakich odstępach itp myślałem aby dać w TT po 8 na jedną linie aczkolwiek nie jestem do tego przekonany tak do końca może ktoś był w podobnej sytuacji i podzieli się spostrzeżeniami Przy doborze ilości opraw trzeba brać po uwagę wielkość pomieszczenia jego wysokość, natężenie jakie chcemy uzyskać, moc źródeł światła. Prosimy o kontakt postaramy się pomóc [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts