iskanna 28.02.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Oraz ponieważ chwilowo wnętrzarsko nic się nie wydarzy (zamknięcie transy, nowa transza, takie tam blabla z bankiem) to Wam pokażę moją nową miłość. Torebunia, właśnie się dla mnie uszyła i jutro kurier mi ją przywiezie. I musiał nastąpić dzień, w którym do kolekcji dołączy cudo skórzane w połączeniu z turkusem. Ta chwila gdy widzisz efekt swojego wyobrażenia opisywanego w mailu... http://i1.fmix.pl/fmi1186/45b75c6a002bea5d4f4d24ff/zdjecie.jpg Edytowane 28 Lutego 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ojejej! To jest skóra juchtowa? Na taką mi wygląda. Przepiękna. Miałam podobną w liceum (pewnie jeszcze gdzieś leży u rodziców) i do dzisiaj została mi słabość do takiego kroju i materiału... Cudownie się starzeje. Bardzo podoba mi się ta dodatkowa saszetka - też sobie podobną zrobiłam, trzymam w niej podstawowe rzeczy, które wędrują z torebki do torebki (nie muszę wszystkiego pojedynczo przekładać za każdym razem). A dasz namiary na kaletnika? Może być na priv, jeśli nie chcesz publicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 28.02.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dam namiary - bo to kolejna torebka z tego miejsca (i nie ostatnia), i polecam gorąco - bo jakość naprawdę świetna:http://www.facebook.com/zugorskahttp://zuziagorska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 O, dobrze wiedzieć, że warto, bo kusiła mnie tam kiedyś jedna kopertówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.03.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Droga Pani, śmiem twierdzić, że się Pani obija.Może jakiś raporcik z placu boju? Z poważaniem,B-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.03.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nic się nie dzieje. Udowadniamy temu banku, że mamy pomalowane ściany. Bo dostali zdjęcia i odrzucili uznanie pierwszej transzy twierdząc że nie wykorzystaliśmy jej W odpowiedzi dostali propozycję, że jeśli jasnoszary dla oceniającej to nie kolor, to możemy w photoshopie zrobić jej te ściany na czerwono No i się nie odezwali od poniedziałku... W międzyczasie się okazalo, że planowana umywalka i szafka z IKEA do łazienki są nie do kupienia. IKEA przestała je produkować - wtem, nagle, w środku sezonu. No i znalazłam zastępczą umywalkę, a stolarz zrobi wypasioną szafkę na wzór takiej jednej z potterybarn. Miało być ekonomicznie, będzie na pełnym wypasie (może i dobrze się stało, nowy pomysł jest duuuuużo fajniejszy i bardziej ergonomiczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak nic się nie dzieje? Dzieje się! Wypasiona szafka będzie. A pokażesz wzór? Ja też szukam stolarza (najchętniej w okolicach Warszawy), bo potrzebuję kredensu do łazienki (tak, do łazienki) i łóżka z szufladami. Wszystko drzewianne najchętniej, i koniecznie nierujnujące finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.03.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Szafka inspiracyjna Wg mojej wizji:- mają być razem jakby 2 takie szafki- jedna część ma mieć 80 cm (pod umywalke)- a na drugiej czesci ma być blat- czyli 4 małe szufladki, i dwie duże (a jak rozrysuje to może górne zrobie wezsze takie jak w kuchniach IKEA, potem dwa rzedy glebszych, a pusta przestrzeń bedzie mniejsza. ale bedzie. bo to IMO dodaje fajnej lekkosci takiemu klocowi) I tak o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wydaje mi się, że wycofanie szafki wyjdzie łazience na dobre Pięknie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.03.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 łazience tak, budzetowi nie a mieliśmy taki plan zmieścić się co do złotówki. w pierwszej transzy zrobilismy wszystko i zostało jeszcze na koncie jakies kieszonkowe. cudem jakimś - bo robocizne mieliśmy niedoszacowaną o 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Z tym bankiem to jakaś smutna sprawa, my nie mielismy żdnych kłopotów z zatwierdzeniem pierwszej transzy, chociaz harmonogram zupełnie się nie zgadzał z tym co zrobilismy, bez problemu dostaliśmy drugą a zarazekm ostatnią i bez problemu przyjęli wykonczenie domu, chociaż tak naprawde do dzisiaj wszystko nie jest zrobione chocby podbitka No ale juz mieszkalismy, jak zdawaliśmy roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A tak na marginesie, to banki stanowią neverenging story My też mieliśmy swoje przejścia. Mam nadzieję, że w poniedziałek się wszystko wyjaśni na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No, my na szczęście nie mieliśmy takich przejść - wszystko błyskawicznie, bezproblemowo i z uśmiechem na twarzy. Ale my tylko potrzebowaliśmy kasy na zakup, a nie na remont, więc na szczęście nikt nie sprawdza, czy ściany są na szaro czy nieszaro. Konsolka przecudnej urody. Ajaj, gdyby ktoś mi jeszcze potrafił zrobić na wymiar takie lusterko... Iskanno, czy Ty swój dom budujesz gdzieś w okolicach Warszawy? Jeśli tak, to uśmiechnęłabym się o namiary na stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.03.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Iskanno, chyba chciałyśmy kupić tą samą szafkę, bo ja też jakiś czas temu psioczyłam na ten ich pomysł z jej wycofaniem. Konsolkę wymyśliłaś sobie bardzo ładną, mam nadzieję, że teraz żal po tamtej szybko zniknie Barbe, lustro jest przefantastyczne! Chcę je, chcę je, chcę je! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Barbe, lustro jest przefantastyczne! Chcę je, chcę je, chcę je!) Noooo, utkwiło mi w głowie i nie chce wyleźć. Zabawne jest to, że wcześniej myślałam o takim lustrze z ikei. Ale teraz wydaje mi się nędzną podróbą . Ciągle się waham, czy nie zamawiać z PB (pal licho cenę!), ale trochę boję się, czy przetrwałoby podróż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.03.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Oj, rzeczywiście bladziutko wypada ten ikeowski Savern A tej podróży też trochę bym się bała. Kiedyś wieźliśmy z mężem wielkie lustro dla jego siostry i mimo, że było bardzo dobrze zabezpieczone, przy każdym dołku cała drżałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Chociaż z drugiej stron... Ile może kosztować zrobienie tafli u szklarza? Dwie stówy? Trzy? Nie wiem, strzelam. W tym lustrze najważniejsza jest sama konstrukcja, więc może nawet jakby tafla się stłukła, to pal licho. Toż nie jest z jakiegoś wyjątkowego, hamerykańskiego super hiper szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 24.03.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Bank nadal milczy, ale postanowiliśmy olać ich "chęć" wypłaty ostatniej transzy. Dzisiaj zamówiliśmy podłogi w VIP Parkiecie - obsługa przemiła, godzina spędzona na pogawędce jak z najlepszymi znajomymi. Dostaliśmy spooory dwucyfrowy rabat, wzięli na siebie przekonanie parkieciarza co by nie brał za dojazd wg cennika. I postaraja się przyspieszyć stanadardowy 3 tyg okres oczekiwania na drewniane lite dechy. Cieszę się jak dziecko - bo wycena dokładnie taka jak z naszych założeń I ta podłoga - to chyba jedyna rzecz, którą wybraliśmy w dniu podjęcia decyzji o zakupie domu i do dzisiaj koncepcja nam się nie zmieniła. Spełnienie marzeń o fajnym drewnie, i szerokich dechach (19 cm). Edytowane 24 Marca 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 12.04.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mam ogromną prośbę o ujawnienie się forumowiczki, która dziś zwiedzała mój dom Oraz zdziwienie mojego J, kiedy pani której pozwolił obejrzeć nasz dom (bo buduje taki sam, i chciałaby zobaczyć rozkład na żywo) wchodząc do łazienki zawołała: "Pana żona jest na forum muratora, mam jej wątek w ulubionych" Ciekawość mnie zżera kogo wizytę przegapiłam, i kogo będę mieć za sąsiadkę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts