iskanna 08.08.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 W zasadzie zakochałam się w trzymaku do papieru toaletowego. Reszta to już konsekwencja tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 08.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) W zasadzie zakochałam się w trzymaku do papieru toaletowego. Reszta to już konsekwencja tego Matko jedyna, zaraz padnę ze śmiechu:D Właśnie mi nasza kochana Barbe podesłała wiadomość o Twoim najnowszym zakupie - tym sposobem mamy taką samą podłogę, zlew w kuchni, a teraz zestaw do toalety. Szkoda, że Twojego podejścia do fachowców nigdzie nie można kupić, bo chętnie bym nabyła:D Aaa no i doczytałam jeszcze o LeCreusetach, więc z nimi też się ujawniam:D Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.08.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Matko jedyna, zaraz padnę ze śmiechu:D Właśnie mi nasza kochana Barbe podesłała wiadomość o Twoim najnowszym zakupie - tym sposobem mamy taką samą podłogę, zlew w kuchni, a teraz zestaw do toalety. Szkoda, że Twojego podejścia do fachowców nigdzie nie można kupić, bo chętnie bym nabyła:D O kolekcji lekrusetów zapomniałaś, nasza kochana Goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 08.08.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Goobo - cóż mogę napisać? Masz bardzo dobry gust I zaraz biegne do Twojego wątku, bo nie wiem jakim cudem mnie ominął do tej pory! Skandal! Może masz jakaś fajna sofe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 08.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Już, już, dopisane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 08.08.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Goobo - cóż mogę napisać? Masz bardzo dobry gust I zaraz biegne do Twojego wątku, bo nie wiem jakim cudem mnie ominął do tej pory! Skandal! Może masz jakaś fajna sofe Nie mam wątku, bo leń ze mnie, i to patentowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 08.08.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Goobo - dlaczego Ty nie masz wątku? Albo dlaczego ja go nie potrafię znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 08.08.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 oo kuchnia!! Na razie mam ikeowską, jest ok, dlatego w nowym domu też będzie ikea otwarte półki bardzo bardzo lubię, przyznam się, że lekrusety chyba jeszcze bardziej!!!! chociaż na razie żadnego nie mam ale kiedyś czekam na opinię jak się użytkuje a nie mają takich okapów jak twój czarny, tyle że wyspowych? bo z wyspowymi zawsze krucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 08.08.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Matkaleena - Przyznam ze nie szukałam wyspowych. Ale strona hotpointa jest całkiem dobrze zrobiona jeśli chodzi o ich produkty więc łatwo sprawdzisz. Kolor to "antracyt". Ale lekrusety są genialne pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 08.08.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 oj oj ale mi apetytu narobiłaś szkoda, że ceny nie są takie genialne. A hotpointa zaraz obczaję dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 08.08.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Oraz może sie komuś przyda bo dla mnie to było odkrycie. Ceramika lazienkowa marki Vitra. I retro, i bardzo nowoczesne wzornictwo. Ponoć jakoś super wypalana blablabla I do tego ceny - z tych przyzwoitych. Po pól roku poszukiwań znalazłam swój ideał o szerokości 80cm. Na żywo w waw - ttw w jerozolimskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 08.08.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Vitra form 500 80 cmhttp://i1.fmix.pl/fmi905/d7eb3cb8000677825022b63c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 o ja - u mnie też podobnie będzie - meble co prawda nie Ikea, ale klimat podobny, blat dębowy olejowany, zlew z tej serii, ale jednokomorowy, AGD też zgapiłam od ciebie juz wcześniej A lekrusety - cudne są ! chwilowo jednak musza pozostać w sferze marzeń... Cze4kam na płytki kuchenne u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 09.08.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Kamilcia - ja też czekam Mam już poczucie, że bez niczego (tak jak teraz) byłoby fajniej - ale w kuchni rozwiązania praktyczne są na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Fajne nabytki toaletowe Też wpadły mi kiedyś w oko (ale gdzie to za nic nie pamiętam) i też najbardziej zauroczył mnie uchwyt na papier. Zamiast tego sprawiłam sobie na razie cukiernicę i dzbanuszek na mleko - podpisane drobnym druczkiem podobnie jak te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 09.08.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dropp - z tej serii? http://www.keithbrymerjones.com/single.htm?ipg=11937 Ja sobie z Lądka przywiozłam ich kubki - przefajne są. A teraz zamówiłam na westwingu miski dla kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.08.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 O tak, dokładnie te Uwielbiam taką stylistykę - niby są mega proste, zwyczajne, ale mają w sobie coś, co przyciąga uwagę. Najchętniej przygarnęłabym wszystko Na czele z niezwykle precyzyjną miarką 'full - half full - empty' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 09.08.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 fajna ta umywalka! nawet mają taką, która pasowałaby do mojej małej łazienki łoł ale to forum inspirujące!! i życie ułatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 09.08.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Barbe! Czy jest na sali barbe?Olej tungowy. Poza tym że do blatu - wymyśliłam że zaolejuję nim te nieszczęscne 66m2 tarasu. Gdzie nabywasz ten olej? W sensie czy jest miejsce w którym 10 litrów kosztuje mniej niż 750zł? Bo cena mnie dobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.08.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Barbe! Czy jest na sali barbe? Jezdem, jezdem.. Ja swoje 2m2 blatu olejuję Starwaxem, w którym olej tunwowy występuje jako "olej chiński". Kupiony w leroju. Ceny nie pamiętam, ale przy takiej powierzchni nie ma większego znaczenia. Starwax mi się już kończy i kupiłam Fiddes - marka to zacna, porównam sobie ze Starwaxem. Dla większych powierzchni znalazłam też Fiddesa - kosztuje tysiaka, ale za to 20 l. Tutaj Fiddes - 5 litrów czystego tungowego, ale piszą, że raczej do blatów. Colorit - specjalny do tarasów (mieszanka tungowego z żywicami i pewnie jakąś sykatywą). A tu jakiś NoName - tani, ale czort wie, co w środku siedzi. Czyli wychodzi na to, że ciężko znaleźć 10l za mniej niż 750zł Na osłodę hicior - tekst o olejowaniu desek, który czytałam z wypiekami na twarzy: http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,71375.msg830031.html#msg830031 (a jutro jadę po półkę dębową do kuchni, surową, do ole-ole-olejowania, tralalala!) Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts