iskanna 13.08.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dropku - klosz jest mleczny, i do końca sierpnia kosztuje tak tanio, że bardziej się chyba nie da (111) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 O, super! Właśnie przeglądam stronę sklepu i znalazłam jeszcze całkiem fajny kinkiet na zewnątrz w równie miłej cenie A mogłabym Cię pomęczyć o real photo tego plafonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jak już dojdzie to owszem, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ah, to dopiero w drodze... Będę zatem czekać niecierpliwie razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Też czekam Mam nadzieje ze po przymiarkach nie bede wszystkiego odsyłac Bo jesli te beda ok to bede miec całkiem ładny budżet na kilka upatrzonych, droższych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 W razie czego możesz odsyłać do mnie Masz gdzieś zdjęcia tych upatrzonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nauczona doświadczeniem innych dziewczyn na Forum, nie będę pokazywać dopóki nie zamówię Wyszukiwanie w google po zdjęciach bez znajomości marki/sklepu jest za łatwe... i zapłakałabym się jakbym się zdecydowała a towaru niet Dzisiaj tak płakałam, bo w gazecie takiej jednej pokazali stołek na który się czaiłam... i WTEM nie ma stołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kamilcia -zorkowe znam, przymierzałam się, ale w pewnym momencie przestały mi się mentalnie komponować natomiast na profilu fejsbukowym ich ktoś ostatnio wrzucił ich kinkiety w aranżacji łazienkowej (co znaczy, że dają radę!) Ale jak masz ottave to zobacz to: http://miviena.pl/fisherman_lampa_wiszaca_3_stal_szklo,22,560.html Ja się w niej zakochałam... i nie mam jej gdzie dać. A jest piękna i tania. niestety dostałam odp, ze do łazienki nie nadają się - tak myslałam własnie... w ogóle typowo łazienkowe kinkiety w wiekszości są kulawe z wyglądu niestety... ta zalinkowana przez Ciebie cudna Ja obecnie mam w pokoju dziennym pięcioramienna carna z Ikea - światła daje baardzooo mało - i tu też widze, że żarówki o niezbyt dużej mocy - choc i tak lepiej od mojej, bo tam 40 max. mnie ta się podoba jeszcze - do kuchni http://miviena.pl/fisherman_lampa_wiszaca_1_czarna_szklo,70,556.html a ottawę mam w pokoju starszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.08.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Iskanno Zaglądam z rewizytą, a tu taka piękna kuchnia mnie przywitała . Śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kamilcia - ja strasznie żałuje ze fishermany mi nie pasują do kuchni. Więc zaczynam od salonu - bo z doświadczenia, najmniej lamp do salonu mi sie podoba. Większość jest zbyt udziwniona. Potem bede przymierzac lampy nad stół w jadalni - bo tu mam pare typów, a dodatkowo to jest jedna z pierwszych rzeczy którą u mnie widać po wejściu do domu. I na koniec do tego jakoś dopasuję kuchnię... bo na pierwszy rzut oka nie widać, ale jednak musi się zgrać z jadalnią i salonem - bo to wszystko razem. Metodycznie może nie załatwię się tak, że nic nie będzie pasować Ewciu - fajnie że jesteś, i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Iskanna - na pewno będzie slicznie wszystko pasować ja do tej pory optowałam do kuchni za ta najprostsza z Ikei, która jest w wersji białej lub czarnej - nie moge teraz na stronie ich namierzyć :/ Bo tanio, bo uniwersalna dość - a jak sie znajdzie wymarzona to zmienię. ale teraz to nie wiem już... na pewno potrójna mi do kuchni nie pasuje - za duża. Plus ja musze zgrać lampę górna z dwoma małymi zwisami nad blatem. Wczesniej juz pisałam, że baze kuchni mamy podobna, ale chyba u ciebie w dodatkach w inna strone pójdzie? U mnie lekkie nawiązania do lat 50-tych bym chciała - zobaczymy, jak wyjdzie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 fajne lampki:yes::Dmnie ta pierwsza też oczarowała...Iksano Zdradzisz co to i skąd?jeśli nie chcesz pisać tutaj to moze na priv...I Napisz czy sprawy ogrodowe u Was ruszyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Z dodatkami to może być zaskok Mam takie dwa plakaty... które IMO doskonale wpasowują się w kuchenny klimat ;> http://i3.fmix.pl/fmi1663/a67a22df0001d7385029511b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1603/0fb03ce500040e0450295145/zdjecie.jpg I liczę, że na parapetówkę dostanę maskotkę na moją kuchenną półkę ;P http://i3.fmix.pl/fmi105/07206eab001b06d85029513b/zdjecie.jpg Jak mnie J z domu za to nie wyrzuci, to podejmę próbę sprawdzenia jak to się komponuje. (wspominałam, ze uwielbiam surowe mięso?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Iksana zaskoczyłaś mnie ostatnim postem...Ty poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Anetko - lampy są z miviena.pl (już zamówione - więc mogę już zdradzać) A z ogrodem - jest światełko w tunelu. Mam jednego wykonawcę z dobrą ceną, i jednego którego pokochałam, który dotrzymuje terminów i sam dzwoni z pytaniem czy oferta na maila doszła. Ale z tym czekają nas negocjacje... co by zbliżyć się do granic naszego budżetu. I chciałabym, żeby się udało... bo mam przeczucie że to dobry, solidny wykonawca. Ale mimo wszystko skoro już literalnie wyrzucam pieniądze w błoto (dramatyczna glina którą trzeba wywieźć, drenażować i cudować) to nie chcę ich wyrzucać więcej niż to niezbędnie konieczne... A projekt powstaje, w poniedziałek następny dostaniemy dwie wersje do wyboru i będziemy ustalać już co finalnie wybieramy i co nam się podoba Co do ostatniego posta... plakaty gdzieś zawisną bo są przefajne (dla równowagi - w sypialni plakat Love Actually A na półkach w kuchni pewnie skończą przywiezione ze Szwajcarii grzeczne krówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Oj, grozą powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dziękuję Ci bardzo:hug: Ja z doswiadczenia Ci radzę , jeśli ten na którym Wam zależy jest niewiele droższy to go rezerwujcie, bo dobry kontakt i współpraca w tej materii to podstawa:yes: w takim razie życzę owocnych negocjacji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Różnica w cenie między wykonawcami to raczej 60% a nie niewiele... ale może spotkamy się w połowie drogi. Dobrze by było, bo kolejnej jesieni/zimy bez podjazdu i z błotem nie przeżyję. Szkoda butów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 narendil - zaraz tam grozą ale prawdą jest, że jak dostałam te plakaty 3 lata temu na Gwiazdkę tak do dzisiaj nie znalazły miejsca na ścianie w aktualnym lokum... tak więc zobaczymy. ostatecznie mamy dużo miejsca na ścianach w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 60% Piszesz...no to faktycznie sporo...No ja po tym co Pokazałaś nie sądziłam , że jesteś fanką grozy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts