iskanna 13.08.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 True Blood uwielbiałam - pierwsze sezony. I uwielbiam czytać kryminały. I książki typu "Umarlak" czy "Trupia farma". Ale to niestety pozostałość po porzuceniu medycyny... I już usłyszałam, że te an(g)ielskie wnętrza to się mają nijak do tego diabła co go mam za skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 narendil - zaraz tam grozą No, ten ostatni z lekka makabryczny mi się wydał Chyba, że to sok malinowy ostatecznie mamy dużo miejsca na ścianach w garażu I to jest super podejście! Czemu ja nie mam garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No, ten ostatni z lekka makabryczny mi się wydał Chyba, że to sok malinowy Mi się on wydaje uroczy, i powstrzymuje mnie tylko cena... http://sklep.plastikoweserce.pl/blood_and_fuzz_8inch.html Ale ja też uwielbiałam swego czasu Happy Tree Friends Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) I jeszcze dwie rzeczy zdobyczne z TKmaxxa Do sieni, na klucze:http://i1.fmix.pl/fmi2807/53dfc7f1000b3e5250295af6/zdjecie.jpg I do sypialni, nad komodę:http://i1.fmix.pl/fmi1057/16df234f0027de5b50295afc/zdjecie.jpg Lustro ma fajne przecierki, ale nie wiem czy to widać... bo zdjęcia były robione jakiś czas temu, i tyle w telefonie sie zachowałohttp://i2.fmix.pl/fmi2538/34f82eaa000e0c0c50295bb7/zdjecie.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 I już usłyszałam, że te an(g)ielskie wnętrza to się mają nijak do tego diabła co go mam za skórą no właśnie ja widziałam te Twoje romantyczne zapędy i te ciągąty w kierunku...hmmmm nawet nie wiem jak to okreslić :lol2:jakoś mi się nie łaczyły:rotfl:no ale jak widać można:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Happy Tree Friends mówisz? No to wszystko jasne Ja dla odmiany mdleję na widok krwi i wnętrzności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Fajne zdobycze...Iksano Macie już wstępny termin przeprowadzki? jak widzę te Twoje cudniaste dodatki łazienkowe, teraz bibeloty to wyglada mi na to , że to już niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Terminów już mieliśmy wiele, a potem ciągle coś (moja praca, J praca, widzimisie pana wykończeniowego)... i jak doszłam do etapu że ciągle wszyscy pytali KIEDY?KIEDY? to się zamknęłam w sobie i przestałam daty ustalać i je ogłaszać Ale bliżej niż dalej, dziś przyszła nowa kuweta dla kotów. Więc można uznać że nigdy nie było jeszcze tak blisko (daj boże żeby sierpień - jak tylko odpalę nowy projekt i wezmę 5 dni urlopu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ooooo to faktycznie wisi na włosku:Dno to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Oraz romantyzmu we mnie mało. Chciałam klasyczną podstawę. I mam nadzieję, że się udało.Resztę zrobią dodatki - np w kuchni przy tym "barku" będą absolutnie proste czarne stołki barowe. Trochę też do metalu mnie ciągnie. Ale shabby shic - to nie moja bajka, zbyt sielskie + sam styl wymusza dużo bibelotów (a tego chce uniknac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 lustro sypialniane piekne ! takie do dolnej łazienki bym chciała ciągoty wampirze )) ja trochę mam, ale akurat true Blood serial mi nie podpasował - ksiazki nie czytałam jeszcze, może tez zostanę fanką za rychłą przeprowadzkę trzymam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Oraz romantyzmu we mnie mało. Chciałam klasyczną podstawę. I mam nadzieję, że się udało. Resztę zrobią dodatki - np w kuchni przy tym "barku" będą absolutnie proste czarne stołki barowe. Trochę też do metalu mnie ciągnie. Ale shabby shic - to nie moja bajka, zbyt sielskie + sam styl wymusza dużo bibelotów (a tego chce uniknac). dobra baza to podstawa zawsze jak cię zacznie ciągnąc do schabby to mozesz ulec ja miałam długo romantyczne zajawki, a teraz nagle mnie na prostote lat 50-tych wzieło., hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.08.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja uwielbiam romantyczne wnętrza - oglądać. Ale u siebie w nadmiarze nie mogę - to tak bardzo nie ja... plus tyle więcej sprzątania A ja się urodziłam w niedzielę - jestem stworzona do lenistwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.08.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Piękne lampy, ale numer Ty juz mam dom, dom do zamieszkania:yes: ale szybko ten czas mija. zazdroszczę okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 14.08.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 obejrzałam lampy i chyba ulegnę fishermenowi, tylko sama nie wiem jeszcze gdzie strona z lampami świetna, bardzo mi się przyda. Plakaty rzeczywiście mogą się wydawać masakryczne, ale mnie się ten ostatni okrutnie podoba jakiś taki... no dobry, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Gosia - sama nie wierzę, dlatego zaczyna mnie przerażać że już zaraz powinnam się pakować i fogle. To niemożliwe, przecież dopiero był styczeń i zaczęły się jakiekolwiek prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Iskanno - im dłużej patrze na Twój wybór łazienkowy tym bardziej widze je też u siebie Co prawda kinkiet może już byc niedostepny... Z opisu one sa stalowe, więc chyba nie powinno być problemów z rdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kinkiet jest dostępny, tzn będzie po 20 sierpnia. Miły pan dzisiaj dzwonił do mnie i mnie o tym informował Oraz przy stali - nie wiem jak dużą wilgotność i brak wentylacji musiałabyś mieć żeby rdza Cię zaatakowała. Ja nie mam takich obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Z cyklu: poszukiwany, poszukiwana, pomysły potrzebne. Duża łazienka. Nie jest dosłownie retro, ale ma elementy. Dla przypomnienia: http://i1.fmix.pl/fmi1549/a1037b960022aa2c4f47e2d9/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1816/914e2ed4000ca21d4f47e293/zdjecie.jpg Na tej ścianie, na której jest bateria wannowa, i dokładnie naprzeciwko prysznica ma być umywalka. To tak w skrócie. Projekt w paincie stara się to zobrazować http://i3.fmix.pl/fmi2453/38f1d82200182eff502a855e/zdjecie.jpg didaskalia: - szafka (od stolarza) - na wzór inspiracji (btw szafka jedna za 7k - wow) ma być podwójna, bez tej przerwy po środku, - na jednej "połówce" umywalka, z retro baterią (dopasowana do wanny, i deszczownicy) - lustra sa mniej retro, bardzo proste - czerwone okregi - planowane kinkiety - poza tym oświetlenie inne: optymalnie plafon Problem: nie umiem znaleźć fajnych kinkietów, które się wpasują. Ani retro (jak w małej łazience), ani bardziej nowoczesnych. Dopuszczam obie możliwości. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, widział gdzieś coś fajnego - będę wdzięczna ps. 3 kinkiety - to dużo. dużo $ przede wszystkim, więc cena - owszem - ma znaczenie na koniec dnia Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Może takie? http://nokautimg3.pl/p-29-53-2953085e75a6b6e4a54b385524a9d024500x500/kinkiet-anton.jpg Nie są jakieś super tanie, ale moim zdaniem piękne I większa ilość nie powinna przytłaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts