iskanna 14.08.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Te oglądałam - tylko chrom jest bardzo błyszczący - jakby mieli satynowany to ide w ciemno Ale tak - to mój pierwszy zapasowy wybór - a Ty mnie w tym tylko utwierdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja przez jakiś czas rozważałam model Massive Brenna, ale tylko 1 sztukę - nad lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 OOO, nie znałam. A też bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Relaksacyjnie - przyszła dziś porcelana dla moich kotów Powinna się komponować z kuchnia http://i3.fmix.pl/fmi856/77dad86a00246605502a91e2/zdjecie.jpg a to sierściuchy: http://i2.fmix.pl/fmi260/6d7c8cd00007ceef502a928a/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1685/f73cb66e00007c9c502a9287/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A o misce już wiesz co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Na żywo są niestety 2 razy większe niż obecne, nie wiem czy sierściuchy nie beda sie czuły oszukane jak zobaczą wypełnioną połowe miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 dziewczyny - jak wy znajdujecie takie ąłdne kinkiety - ja szukam i szukam i same bleee... ja sie chyba nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kamilcia, dużo forum przeglądamy i blogów roznych. Potem idziemy do Google, zakładka 'grafika' - wybieramy znaczek aparatu, ładujemy guglowi zdjęcie i każemy mu pokazać skąd to i gdzie można nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kamilcia, dużo forum przeglądamy i blogów roznych. Potem idziemy do Google, zakładka 'grafika' - wybieramy znaczek aparatu, ładujemy guglowi zdjęcie i każemy mu pokazać skąd to i gdzie można nabyć a ja sierota tego myku ze znaczkiem nie znałam. bo po internecie to łaze, i po forum, i po blogach - ale czasu skąd brać na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kamilcia - z czasem najgorzej. Dlatego też mój romans z forum jest rwany... a wątek skromny. Ale coś za coś, albo się zarabia na dom, albo ma wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Przeczytałam od deski do deski. I powiem Iskanno- konkretna z ciebie kobieta:yes: Powtórzę za dziewczynami-śliczne masz swoje łazienki, w tej małej super kafle. Deski full wypas, oj nie pożałowałaś na podłogę, o nie. Drzwi -gratuluję gustu ( będę mieć podobne) Kuchnia jest bardzo jasna, przestronna i wygodna. Będzie ci tam dobrze "miażdżyło się ziemniaki" Ja z kolei w wiszących całą zastawę trzymam, kieliszki, kubki-wiecznie za mało miejsca ( albo za dużo tego wypełnienia;)) I zazdroszczę możliwości zrobienia ogrodu rękami fachowców. Ja na swój 5000 machnęłam ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Natalia - dziękuję Ponoc konkretna, w korpo zwana "egzekutorem", więc Na podłogę i drzwi nie żałowaliśmy - wyszliśmy z założenia że to baza, której nie będziemy co 5 lat wymieniać. Oraz przy parterowym domu, i chęci posiadania drewna a nie gresu... drewno musiało być solidne, żeby nie płakać nad każdą rysą. Na wsi dom - to ma swoje prawa. Kieliszki, i dodatkowe komplety zastaw chce trzymać w "barku", w tych szafkach otwieranych od strony jadalni/salonu. Kieliszki sie u nas są w ruchu niemal codziennie - to też konsekwencja mojej pracy, i konieczność ciągłego testowania nowych win A z ogrodem to przekłamanie. Projekt - za grosze robi koleżanka, a ogród... eh. Drenaż i wymianę ziemi zlecamy specjalistom - sami nie damy radę (a to must have, którego niestety w ogóle nie wzięliśmy pod uwagę jak zaczynaliśmy walkę), ale reszta w naszych rękach. Od wiosny. Szukanie roślin, sadzenie etc. Ale się cieszę, mam takie wrażenie że to będzie odskocznia od korpo... i w końcu trochę ruchu na świeżym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Iksano no jak widzę twoje zdjęcia wnętrz to czuję jakiś niedosyt...kochana wklej więcej bo Masz na pewno czym się pochwalić co do kinkietów to mnie te pierwsze się bardzo podobają i ten chrom jest ok. Jaka będzie bateria w umywalce, też chromowana? Lustra juz Masz? kurcze jak patrzę na te Twoje wizki to jakoś jedno duże lustro do mnie bardziej by przemawiało...no ale rzecz gustu... Sierściuchy super:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 a co do ogrodu...nigdy nie sadziłam, że grzebanie w ziemi może tak relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Lustra są w opcji - się kupi. Bo to IKEA. Jedno duże nie wiem... bo umywalka dość wyraźnie podzieli przestrzeń szafki na dwie częsci. Będzie na blacie, blat na drugiej częsci nie będzie licował z umywalką, będzie niżej. Toteż jak patrzę na tę ścianę to i widzę tam dwa lustra. Ale jest jeszcze chwila na patrzenie. I wbrew pozorom dużo więcej nie ma chwilowo. Są puste pokoje, które czekają. Sypialnia musi się przeprowadzić razem z nami - bo jest wszystko nowe i nadal fajne (łóżko, komody). Do salonu musimy w końcu kupić nową wybraną sofę i fotel. Ze stolikiem kawowym mam kłopot - bo podoba mi się tylko jeden z US jak dotąd - więc na poczatek pewnie muszą wystarczyć trzy dębowe stoliki. Stół dębowy do jadalni - też się z nami przeprowadza. Mam obawę, że kolor mi nie przypasuje... ale trudno, będę się martwić później. To nasz pierwszy taki solidny zakup z początku związku, i kocham ten stół. Może w tym tygodniu w końcu pobielę parapety, to będzie coś do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Zdradź, jaką planujesz sofę nie wiem co się stało-wywaliłam u siebie zdjęcie i wyłączyły się emotikony, gdzie się je włączą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 a zapomniałam zapytać o lekrusety - co to jest??? I nie śmiać się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 15.08.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Nat - sofa taka, mamy ją na oku od roku, bo to najwygodniejsza sofa na której mieliśmy okazję usadzić nasze tyłki http://i3.fmix.pl/fmi1910/0e776069000089a3502b4992/zdjecie.jpg do tego fotel - w kolorze sofy, ale zdjęcie mam tylko w tym strasznym brązie - tez wybrany dla wygody i optycznej lekkości http://i3.fmix.pl/fmi63/c1593ed1001565d5502b4958/zdjecie.jpg i wymarzony stolik - ale to musiałabym się zebrać i zrobić większe zakupy w US (bo dla samego stolika nie chce mi sie obchodzić cła i minimalizować kosztów wysyłki) http://i3.fmix.pl/fmi2927/81a377900016cec5502b495b/zdjecie.jpg A to są lekrusety Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 śliczna sofa ! co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Sofa wygląda tak, że nic tylko się w nią zapaść Uważaj, bo od ogrodu Cię odciągnie! Ceramika dla kotów świetna. Sama się nad nią zastanawiałam, już prawie kupiłam, a potem przypomniałam sobie co mój mąż i syn zrobili z poprzednimi pięknymi, czarnymi miskami mojej kocicy Ostały mi się ino piękne czarne skorupy... Czy ktoś widział takie ładne miski z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts