Natalia Stanko 15.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Też tak pomyślałam, że wygląda na niezwykle miękką i wygodną i trudną do opuszczenia jej. haha dla tego wujek mi nie pokazał tych naczyń, widziałam je, mają bajkowe kolory A stolik że się spytam, to ile kosztuje? Bardzo fajny, mi by taki pasował po przemalowaniu na biały kolor Dziewczyny - czy Wy macie emotki? Ja nie, no i nie widzę waszych ( jeśli wstawiacie) I edytora mi brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 15.08.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Stolik ok 1900 + shipping + clo (czyli jak sie nie obejdzie sprytnie systemu to całość ze 4000) Stolik z podobnym mechanizmem widziałam w almi decor jakiś czas temu, więc rozważam zglebienie tematu i jak znajdę to może namówie stolarza A z emotkami i edytorem nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Końcowa kwota stolika nie do przełknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 O matulu, ale popędziłyście z wątkiem! Staff wynalazłaś niezły, zwłaszcza ta lampa do sieni bardzo mnie się podoba! Łazienkowe americandinery (kinkiet i plafon z cyckiem ) też brałam pod uwagę u siebie, ale mam chyba zbyt klasyczną bazę i stwierdziłam, że co za dużo, to niezdrowo. No ale fajne są, nie da się ukryć. Z kinkietami do dużej łazienki sama prawie osiwiałam przy wyszukiwaniu i rozumiem Twój ból... Ja ostatecznie zdecydowałam się na potrójny kinkiet nad lustro, prosty, nierzucający się za bardzo w oczy, z tej serii. Jest też wersja pojedyncza. Dużo lepiej wygląda w rzeczywistości - szkło jest grube, mleczne i bardzo ładne. Gdybym teraz kupowała, to chyba wzięłabym coś z tej serii - suuuuper jest (zwłaszcza pojedynczy czarny, na pionowej listwie). Terminów już mieliśmy wiele, a potem ciągle coś (moja praca, J praca, widzimisie pana wykończeniowego)... i jak doszłam do etapu że ciągle wszyscy pytali KIEDY?KIEDY? to się zamknęłam w sobie i przestałam daty ustalać i je ogłaszać Ale bliżej niż dalej, dziś przyszła nowa kuweta dla kotów. Więc można uznać że nigdy nie było jeszcze tak blisko (daj boże żeby sierpień - jak tylko odpalę nowy projekt i wezmę 5 dni urlopu) Gosia - sama nie wierzę, dlatego zaczyna mnie przerażać że już zaraz powinnam się pakować i fogle. To niemożliwe, przecież dopiero był styczeń i zaczęły się jakiekolwiek prace Rany, ja to już nie wiem, co odpowiadać, kiedy ktoś pyta - KIEDY KIEDY KIEDY? I dlaczego jeszcze nie? Bo to rzeczywiście nie do wiary - mieszkanie OD MARCA jest kompletnie wykończone, nic tylko kupić łóżko i sofę plus parę drobiazgów, przewieźć książki plus parę drobiazgów i jesteśmy na Nowym. No ale ciągle coś wypada... I tak jakoś zleciało. Wierzę, że u Ciebie wszystko się sfinalizuje przy pomocy jednego krótkiego ciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 barbe - juz w kilku wątkach Cię spotkałam i tak bym chciała zobaczyc jakies Twoje wnętrza - jest szansa? Iskanno - przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 15.08.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 O matulu, ale popędziłyście z wątkiem! Staff wynalazłaś niezły, zwłaszcza ta lampa do sieni bardzo mnie się podoba! Łazienkowe americandinery (kinkiet i plafon z cyckiem ) też brałam pod uwagę u siebie, ale mam chyba zbyt klasyczną bazę i stwierdziłam, że co za dużo, to niezdrowo. No ale fajne są, nie da się ukryć. Z kinkietami do dużej łazienki sama prawie osiwiałam przy wyszukiwaniu i rozumiem Twój ból... Ja ostatecznie zdecydowałam się na potrójny kinkiet nad lustro, prosty, nierzucający się za bardzo w oczy, z tej serii. Jest też wersja pojedyncza. Dużo lepiej wygląda w rzeczywistości - szkło jest grube, mleczne i bardzo ładne. Gdybym teraz kupowała, to chyba wzięłabym coś z tej serii - suuuuper jest (zwłaszcza pojedynczy czarny, na pionowej listwie). Ten z Twojej serii bardzo fajny, a jak wczoraj jeszcze raz czesałam miviene to też właśnie ten na dłużej przykuł moją uwagę. Mam jeszcze chwilę - zobaczymy, może na którys model z tych które się pojawiły będzie akurat promocja Dinery mam nadzieje ze sie obronią. Bedzie do nich lustro od MagdyZZZ Co do przeprowadzki - zrobię to znienacka i tyle. Dziś J rodzicom powiedział, że jak wrócą z wakacji (29/08) to będziemy już na wsi... więc determinacja (przynajmniej u niego) rośnie. Mi zależy głownie dlatego, że im szybciej to zrobimy tym większa szansa że uda się pojechać na ukochaną Sycylię w październiku. Bo urlopu potrzebujemy jak rzadko kiedy. Zwykle wyjazdy urlopowe mieliśmy 3 razy w roku, a mamy prawie wrzesień i NULL. (mnie ratuje tylko kwietniowy służbowy wyjazd do Francji, ale to męczące było pić wino od 9 rano do 9 wieczorem ;>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 15.08.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kamilciu, nie przepraszaj, bo wnętrza barbe są OSOM. Ale to kwestia śledzenia barbe, bo ona zdjęcia rozrzuca w cudzych wątkach zamiast się zebrać i założyć swój ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Kamilciu, nie przepraszaj, bo wnętrza barbe są OSOM. Ale to kwestia śledzenia barbe, bo ona zdjęcia rozrzuca w cudzych wątkach zamiast się zebrać i założyć swój ;P ja trafiłam jedynie kilka razy na ślady po zdjęciach niestety a urlopu wyczekanego życzę ! a co za tym idzie rychłej przeprowadzki Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 barbe - juz w kilku wątkach Cię spotkałam i tak bym chciała zobaczyc jakies Twoje wnętrza - jest szansa? Dziewczęta drogie, wątek pewnie założę, ale jest jeden malutki problem - jestem leniem patentowanym i mimo motywacyjnych kopniaków sprzedawanych co jakiś czas przez tutejsze dobre dusze, jakoś powooooooli mi to idzie... No ale już przynajmniej pogrupowałam sobie zdjęcia, zawsze to jakiś kroczek do przodu. ja trafiłam jedynie kilka razy na ślady po zdjęciach niestety No tak, nie dość, że leń, to jeszcze wredota - po jakimś czasie usuwam swoje fotki z cudzych wątków. Ale pokażę, pokażę, choćby w ramach rewanżu za masę fajnych rzeczy, które tutaj podpatrzyłam. (mnie ratuje tylko kwietniowy służbowy wyjazd do Francji, ale to męczące było pić wino od 9 rano do 9 wieczorem ;>) Ulala, snuję domysły, co to za korpo, które zatrudnia kiperów . A Sycylii szczerze życzę - wprawdzie tam jeszcze mnie nie zapędziło, ale wiem co to znaczy rok bez resetu urlopowego. Właśnie też takiego doświadczam, po raz pierwszy w zasadzie. I cierpię okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.08.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Oraz jeszcze (że tak polecę Iskanną ) znalazłam takie cudne foto (wyobraźmy sobie, że nie ma tam tych wszystkich graciarskich pierdółek). A myślałaś, Iskanno, o takich bardziej artdekowskich kinkietach, jak tutaj po bokach? Klassssa.... Ja też z braku laku chyba wybiorę się po tego pivota ikeowskiego. Bo takie, jak powyżej, pozostaje w naszym kraju w sferze marzeń. W PotteryBarn mają cudne, ale z ju-es-ej szkła zamawiać nie będę (nawet gdybym oszalała i chciała wydać taką kwotę na lustro). edit: zmniejszyłam obrazki, żeby tak nie waliły po oczach. Duże po kliknięciu. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.08.2012 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Te artdeco jednak nie. Zupełnie do mnie nie przemawiają... I żałuje ze mam już przygotowane kabelki po bokach zamiast u góry... Ale jak pomyśle znowu o ryciu w ścianach to mi sie zimno robi. Więc trudno, beda boczki i przynajmniej beda lepiej doswietlone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.08.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 barbe trzymam zqa słowo ! pierwsza inspiracja cudna ! własnie o tego typu szafce myślałam pod umywalkę - tylko chce tą z Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09903108/#/S59903097 - oczywiście samej umywalki na stronie nie ma.... Znalazłam tez kinkiet podobny do tego z inspiracji -americandiner jednak dla mnie zbyt strojny. I się zastanawiam po 1 czy ten kinkiet pasuje do plafona americandiner i czy nada się do łazienki ( niklowany ). Iskanno - własnie mnie tez zastanawia, co to za korpo - czyżby fajna korpo istniała? ja szczerze podziwiam wszystkich, którzy dają rade w takich kolosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.08.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Korpo jest fajne bo ludzie są fajni, i szefowie są fajni. Praca w "mediach" w ogóle jest fajna, tylko troszkę stresująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 16.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 barbe trzymam zqa słowo ! Te artdeco jednak nie. Zupełnie do mnie nie przemawiają... No jasne, skoro nie przemawiają, to nie idź tą drogą I żałuje ze mam już przygotowane kabelki po bokach zamiast u góry... Ale jak pomyśle znowu o ryciu w ścianach to mi sie zimno robi. Więc trudno, beda boczki i przynajmniej beda lepiej doswietlone Wiesz co, ja doszłam do wniosku (poniewczasie, niestety), że jeśli coś chociaż trochę denerwuje już na etapie remontu, to będzie powodowało meganerw już po. Ja też nie chciałam przekuć puszek na gniazdka w kuchni nad blatem ("bo rycie, bo kurz, bo zawracanie dupy") i teraz tego ogromnie żałuję, bo gniazdka wypadają mi na przecięciu płytek, w dodatku niesymetrycznie. Oczywiście nikt poza mną tego nie widzi, ale JA widzę i ciskam pioruny. Z drugiej strony, musiałam przekuć kabelek pod jeden kinkiet o jakieś 30cm - też już wszystko było zrobione, pomalowane, podłogi zaolejowane itd. I też biadoliłam, że rycie, kurz, zawracane dupy. Okazało się, że mojemu panu remontowcowi zajęło to ca. pół godziny, plus dodatkowe pół po wyschnięciu na przeszlifowanie i zamalowanie. Nie ma śladu, nic się nie zniszczyło czy zapyliło. Zatem jeśli już teraz masz jakieś wątpliwości, to ryj. To naprawdę nie jest jakaś wielka operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.08.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 U nas też było przekuwanie kabli w łazience, a teraz jeszcze będzie w sypialni. I pan też uwinął się z tym w pół godziny, bez jakiejś spektakularnej rozpierduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.08.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie kuscie bo mnie w domu przeswieca! I tak J kul 3 puszki w kuchni dzień przed montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja też w tym roku właściwie straciłam urlop ( myślałam, że do sierpnia zakończę) Dla tego już zaplanowałam (bez względu na stan wykończenia) Barcelonę w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 16.08.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dla mnie miesiąc urlopowy to październik. Od lat. Bo bardzo lubię spędzać urodziny w fajnych miejscach Sycylia w październiku jest cudna, więc mam nadzieje ze nie bedzie żadnego znienacka ktory zrujnuje nam wrześniowa wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.08.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Udało mi się w końcu nawiedzić dzisiaj Mint Grey Magdy ZZZ i mam, do małej łazienki http://i1.fmix.pl/fmi4/e36903ac00188576502e8740/zdjecie.jpg A w sklepie tyle cudności, że nawet J pokazał kilka rzeczy, które mu się, i że warto by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.08.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 oraz. matko bosko - będę mieć ogród (tzn na początek odwodnienie, ziemie i trawnik)! bez ogłaszania bankructwa. i zrobiony przez ludzi, których polubiłam po 10 minutach. to jest dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts