Kasia_1982 02.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 przemyśle to! Fajna sprawa,bardzo mi się podobają,nadają takiej elegancji.a Twój domek ogólnie w jakim stylu będzie?? Bo piszesz ze inspiracji brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam się na Twoim watku i jestem pod wrażeniem, domek w stosunku do mojego mały, ale wszystko jest na swoim miejscu, bardzo funkcjonalny rozstaw pomieszczeń no i w koncu znalazłam obudowę kominka jaka chciałabym mieć, bardzo mi się podoba. Więc jeżeli nie będziesz miała nic przeciwko podobnie swój obłożę opaska kremowego marmuru. Najbardziej dziwi mnie jednak fakt, że nie masz większych problemów z wykończeniówką, musze przyznać, że miałam podobnie i moze trafiłam tu dopiero, jak dom zbudowałam Pozdrawiam też właścicielke kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 02.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kasia_1982 - styl będzie między Skandynawią a UK. Bardzo jasne wnętrza, z elementami retro. emiranda - polecam taką obudowę kominka. Chciałam pierwotnie inną, ale nie żałuję że dałam się przekabacić Panu Kominkowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 02.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No to ja już przebieram nogami na widok tych wnętrz! A jaki następny etap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestia1 02.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Śliczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 02.02.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Malowanie pierwsza warstwa skonczone. Teraz lazienki w calości plus podloga w kuchni. I to ma się skończyć przed końcem lutego. Potem wizja z banku + ostatnia transza na konto. Nastepnie zabudowa kuchni + podlogi drewniane + drzwi. Potem wchodzi Pan Wykończeniówka na drugie malowanie i płytki na ściane w kuchni. I zostanie tylko zabudowa garderoby i sieni plus kostka granitowa na podjazd i schody zewnetrzne. I można się przeprowadzać. Bez stresu w weekend majowy powinno się udać, jeśli nie przywali nas praca/delegacje w większej niż zwykle ilości oraz zima nie bedzie trzymac długo. Bez podjazdu odmawiam przeprowadzania sie, za bardzo lubie swoje buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Po pierwszym malowaniu salon ma się tak:http://i3.fmix.pl/fmi1242/9c448edc0013e6984f2d42a8/zdjecie.jpg Zakochałam się w nim, i w tym kolorze ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam się i ja,domek śliczny i funkcjonalny będę tu do Ciebie zaglądała:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 O, początki bardzo ładne. Biel to też mój typ do salonu. A jaki to dokładnie odcień - czysta biel czy złamana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A taki jest plan na pstryczki-elektryczki. Jak się budżet nie załamie na koniec to plan się zrealizuje http://i2.fmix.pl/fmi1706/f22c1a71002b5b0a4f2d4d0d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Drop_Inn - wybrałam zimną złamaną biel Pary o wdzięcznej nazwie "Spring Snow", i w praktyce wyszła piękna jasniuteńka szarość, o której marzyłam - a z której zrezygnowałam jak się naczytałam na FM jak to ciężko trafić z kolorem, że zimne kolory są masowo na FM przemalowywane bo coś z nimi nie tak etc. A tu znienacka. Cudo wyszło Edytowane 4 Lutego 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No super się salon prezentuje juz!a pstryczki extra,widzę ze juz planujesz wszystkie szczególiki i wizja jest od poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kasia_1982 - 3 lata temu przeszłam remont generalny mieszkania. Dzięki temu wiem, co się nie sprawdziło, a co tak, oraz czego tak naprawdę chcę. Trochę to pomaga. Śmieję się, że frycowe już zapłaciłam Oraz nauczyłam się ufać intuicji. Jak coś mnie chwyta za serce i wydaje się idealne, to pewnie tak jest. A jak coś rozważam, analizuję to okazuje się że lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam - domek śliczny!!!! - zapowiada się ciekawie Gospodyni wątku ma wszystko przemyślane i jeśli mogę będę podglądać jak dąży do swojego celu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 admete - witam, z tym przemyśleniem to mocno powiedziane. dużo w tym instynktu ad hoc, bo się okazuje że nagle do jutra trzeba podjąć decyzje Ale to tylko rzeczy - jak będzie źle to po prostu zdjęć nigdzie nie opublikuję ;P Znajomi są mili, więc nie skrytykuja straszliwie, a mój J po poprzednim remoncie mnie nauczył: "siedź i patrz aż Ci się spodoba" (to w temacie pękających ścian tydzień po remoncie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam iskanna, ładny projekt domku, salon zapowiada się ciekawie, ciekawa jestem tych Twoich wnętrz więc również zaczynam podglądać Pstryczki elektryczki są mi znajome, jeden z nich ma być w mojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 04.02.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 mugatka - witaj! Wstyd się przyznać, ale ja Was wszystkie podczytuje... tylko ja z rodzaju 'lurker', a nie aktywny forumowicz. Wiec tym bardziej miło, że znajome nicki u siebie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 iskanna no faktycznie wstyd WSTYD ŻE CICHO SIEDZISZ I SIE NIE ODZYWASZ hehe Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvampirek 04.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Bońdziorno, tu J, kilkakrotnie wspomniany przez założycielkę wątku Piszecie, piszecie, więc postanowiłem zapodać zdjęcie przeróbek wnętrza domku. W sensie projekt. To taki przedsmak, zanim pojawią się zdjęcia wnętrz http://i3.fmix.pl/fmi15/88334c5c00020b744f2d8ec2/zdjecie.jpg Gdyby ktoś potrzebował do szczęścia szczegółów, to niech pisze. Od razu mogę wspomnieć, że taras na projekcie to jakaś popierdółka w porównaniu do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Świetny kolorek wyszedł! Brawo! Ja jestem nieszczęsnym przykładem na to jak ciężko trafić na wymarzony odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts