barbe-cue 11.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A, i jeszcze zapomniałam napisać (chociaż na brodzikach w podłodze się nie znam kompletnie), że dla dobrego glazurnika przycięcie takiego klina to małe miki. Żebyś Ty widziała, jakie mój pan Sylwek koronki wycinał! Dosłownie! Do dzisiaj nie wiem, jak on to zrobił i chyba chcę wierzyć, że to jakieś czary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 barbe-cue kto jak kto ale Ty to miałabyś o czym pisać i masz co pokazywać, zawsze można robić inne kadry, ujęcia, zbliżenia itp myślisz że mąż odnajdzie Twój wątek ? No wiesz, pewnie by nie znalazł, ale chyba nawet by go nie szukał, bo wierzy, że go nie oszukam . Oczywiście w szlabanie nie było mowy o komentowaniu w cudzych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 11.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 barbe - Ty się nie migaj, Ty załóż wątek. Mąż się nie zorientuje I naprawdę posiadanie w jednym miejscu - ma sens. Dla innych... Będę rozmawiac o wyłożeniu tego płytkami. Będzie rzeźba. Bo są oktagonalne Vives białe i czarne. Zobaczymy czy się podejmą. Bo tak szczerze - nie widze innej opcji. Bo co niby tam można zrobić innego? Żadnych listew. Nie po to robię bez brodzika i składane drzwi co by powiększyć wizualnie przestrzeń, żeby pojawiało się tam coś co wali po oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ech, mój mąż to nader rozsądny facet, w przeciwieństwie do mnie - durnowatej . Jak mówi szlaban, to wie co mówi - bez tego zatraciłabym się zupełnie w tworzeniu wątku i zawaliłabym tę robotę, nad którą ślęczę. A to by oznaczało jakieś 40 tysi w plecy + zawodową kompromitację i chyba konieczność przekwalifikowania się, bo w mojej branży byłabym spalona. A mnie się taaaaaaak nie chce tego robić!!! Już bym wolała parę ton węgla przerzucić. No ale zaczęłam, to muszę skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Barbe, aha, to takie są powody Bo myślałam, że chodzi o niechęć publikowania swoich kątów. Czyli jest szansa, że za jakiś czas wątek się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Barbe, aha, to takie są powody Bo myślałam, że chodzi o niechęć publikowania swoich kątów. Czyli jest szansa, że za jakiś czas wątek się pojawi? o to też, ale to jest akurat do dogadania. Szansa zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 13.02.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Po 3 tygodniach poszukiwania wanny Roca Continental, kiedy to się okazało że nie ma i nie będzie, i że wycofują ją wszyscy z oferty, bo Roca ich nie dostarcza padło na Puro Kaldewei:http://i1.fmix.pl/fmi2821/f04a483f0027b3674f395b30/zdjecie.jpgŚliczna jest. Ale trochę żal, bo chcieliśmy żeliwną wannę... a będzie stalowa. Ale nie jesteśmy w stanie dłużej zwlekać i liczyć na cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 13.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ano śliczna, śliczna. Też jej pożądałam, ale nie produkują takiego wymiaru, jaki ja bym chciała. Musiałam zatem zadowolić się modelem podstawowym, czyli saniform plus. W sumie też fajna, taka klasyczna, bardziej owalna, ale Puro ma to coś. Ale ale - tę Rocę wyczaiłam w sklepach internetowych. Na przykład tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Piękna ta wanna! Ja jakoś nie mogę się zabrać za szukanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.02.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Barbe - ona jest dostępna we wszystkich sklepach, nawet w kilku "od ręki". Ba - nawet znalazłam sklep, który już miał ją w drodze, bo zamówił 2 tyg temu dostawę... I bardzo pomocny Pan z tego właśnie sklepu wczoraj zadzwonił i powiedział, że kupa. Wycofują z oferty. Roca jej nie ma. I koniec pieśni. A w jednym sklepie znalazliśmy na magazynie, ale okazała sie być uszkodzona Wiec już zapadła decyzja, będzie Puro. Bo mi kształtem idealnie pasowała do kształtu mugatów Tylko szkoda, że nie jest żeliwna. Od 3 lat mamy Rocę Continental - i okazała się być tak fajna, że chcieliśmy kontynuować jej panowanie. Ale sie nie udało. Edytowane 14 Lutego 2012 przez iskanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No to faktycznie kupa. A właściwie w czym żeliwna jest lepsza od stalowej? Lepiej trzyma ciepło? Nigdy nie miałam żeliwnej, więc jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Lepiej trzyma, oraz nie dudni hałas jak się nalewa wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.02.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Są pierwsze zdjęcie, zrobione w celu okazania jak dobrze się dzieje. Bo w tym tygodniu nie udało mi się pojechać na wieś. Duża łazienka:http://i1.fmix.pl/fmi2971/246c7a2500109f804f3e27c3/zdjecie.jpghttp://i3.fmix.pl/fmi513/d7fb38d6002282f24f3e27cb/zdjecie.jpghttp://i3.fmix.pl/fmi2878/098efdbb001236c54f3e27ce/zdjecie.jpg I mała - nie ma jeszcze górnego dekoru.http://i2.fmix.pl/fmi748/310d17cd000541b14f3e27c7/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 a co to za płytki na ostatnim zdjeciu ? pewnie gdzies było ale nie bardzo mam czas czytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.02.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ricchetti Chic Bianco.W Yeti - zdziersko drogie, a w DAV dostaliśmy na nie duuuuuży dwucyfrowy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) W końcu jakieś fotki fajnie się zapowiada. Powiem Wam, że też chciałam optycznie powiększyć łazienkę i nie mam brodzika. I owszem kiedy nikt nie zażywa kąpieli - łazienka wydaje się większa . Dzisiaj jednak bym się nie szczypała i zrobiła brodzik bo kafle w karo są strasznie problematyczne, tak czy inaczej sama z siebie całość zaprojektowałam i przeoczyłam jeden drobny szczegół przez który obecnie wylewa nam się woda na łazienkę a przy drzwiach prysznicowych leży jakże piękny ręcznik (w sumie to jest mała zasługa mojego błędu projektowego a duża cholernych drzwi które mają zaokrąglone zawiasy a uszczelka jest przycięta na prosto, więc dokładnie nie przylega do tychże a co za tym idzie powstaje trójkątna dziura między uszczelką a zawiasem przez która ucieka woda ). A wszystko przez to, że drzwi nie są na krawędzi tej jakby wnęki prysznicowej a cofnięte w stronę łazienki o 10 cm te 10 cm znajdujących się bądź co bądź w zasięgu wody i pod prysznicem nie ma spadku tylko jest na równi z podłogą. Wiem, że nie wiecie o co chodzi ale ja właśnie kombinuję nad dołożeniem dodatkowej uszczelki, która pozwoli mi uniknąć tego ręcznika . Edytowane 17 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 17.02.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nie wiem jak nam wyjdzie z prysznicem. Mam nadzieję, że dobrze W tym prysznicu jest do zainstalowania na podłodze taki malutki obły srebrny wałek, na którym drzwi się opierają. Zostawia to na podłodze 'obrys' prysznica, ale nie rzuca się w oczy. A po tygodniu mieszkania pewnie nikt nie zauważy... A w praktyce się okaże, czy to pomaga na zalewowość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Właśnie ja tego nie zamontowałam :D:D ale pewnie zamontuję tylko gdzies musze kupić bo oczywiście wyrzuciłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.02.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Fiu fiu Się ślicznie uśmiecham o zbliżenia grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 narendil - grzejnik z bliska, nawet widac jak sie skrzy http://i1.fmix.pl/fmi2731/307ca5f8001b9b1c4f3fbdb0/zdjecie.jpg Poza tym - jest już górna listwa w małej łazience http://i3.fmix.pl/fmi2138/594c0216000f06514f3fbe2b/zdjecie.jpg - a takie są płytki w sieni (brudne oczywiście)- 20x20 http://i1.fmix.pl/fmi1689/e012af650022c49a4f3fbda6/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1622/14407a5900118f804f3fbdaa/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts