Drop_Inn 18.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Super, super. Podoba mi się bardzo. U mnie wciąż na tapecie temat listew, byłabym więc bardzo wdzięczna za namiary na płytki łazienkowe. Nazwę tych w sieni też w sumie chętnie poznam, bo są naprawdę przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Płytki w małej łazience to Ricchetti Chic Bianco (w WAW na Bartyckiej - DAV).A te w sieni to CERDOMUS KYRAH MOON WHITE (są w VIVES). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dziękuję!Piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Też tak uważam. Dzisiaj stałam i się zachwycałam Małe dzieło sztuki, ale bardzo subtelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 piękne te płytki w małej łazience ładnie się zapowiada u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 mugatko - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Iskanno droga, jeszcze trochę Cię pomęczę o namiary Listwy, które masz przy mugatach to te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Nie wyglądają jak moje. Moje u góry są zakrąglone. Ale nie wiem jak się nazywają, w sklepie je wybierałam z wystawy palcem, a na fakturze jest tylko symbol sklepu bez nazwy Wysokość na bank mają 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ale to jakiś dekor do mugatów, tak? Tą samą listwę ma barbe-cue i to od niej właśnie dostałam tamten namiar. Nie wiem, może to kwestia zdjęcia (ja na fotce też średnio widzę podobieństwo;)), bo na stronie Vivesa znalazłam dekor o identycznej nazwie, tylko nieco krótszy i ten wygląda już bardzo jak Twój O tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 18.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Tak, to dekor do mugatów. I na tej fotce mógłby już być jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Drop popatrz tu http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-c-20_928_957.html Na tej stronie fajnie jest wszystko zebrane "do kupy". Moim zdaniem to musi być ten dekor http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-remate-quarter-blanco-5x20-p-8125.html bo tylko ten z seri mugat ma wysokosc 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No właśnie wygląda na to, że Dom z Bajki tych dekorów nie ma. Poszperałam trochę bezpośrednio u Vivesa i cała seria wygląda tak. Jest i ta listwa, którą wrzuciłaś (to chyba ta płaska) i ta, której poszukuję (z brzuszkiem). Obie na 5 cm. Tylko fotka wypukłej jakaś taka mało przekonująca, stąd wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 ooooooo to mnie zaskoczyłaś, faktycznie .... http://emoty.blox.pl/resource/confused1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 pewnie juz znalazłaś ale ... na wszelki wypadekhttp://www.jl24.pl/index.php?products=product&prod_id=14169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 ale dzięki za sprawdzenie Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście mają je jeszcze w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ale to jakiś dekor do mugatów, tak? Tą samą listwę ma barbe-cue i to od niej właśnie dostałam tamten namiar. Nie wiem, może to kwestia zdjęcia (ja na fotce też średnio widzę podobieństwo;)), bo na stronie Vivesa znalazłam dekor o identycznej nazwie, tylko nieco krótszy i ten wygląda już bardzo jak Twój O tutaj. Wyszperałam fakturę za kafelki. Wypukły dekor nazywa się Remate Blanco, a narożnik do niego - Angulo Remate Blanco. Zatem wychodzi na to, że to jest ten, który Ci wysłałam (i ten, który ma Iskanna), tylko że na tym obrazku jakiś taki niewyględny... Drop popatrz tu http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-c-20_928_957.html Na tej stronie fajnie jest wszystko zebrane "do kupy". Moim zdaniem to musi być ten dekor http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-remate-quarter-blanco-5x20-p-8125.html bo tylko ten z seri mugat ma wysokosc 5 cm To jest ten kanciasty dekor, który ma chyba większość mugatowców (słynne dekory do góry nogami u Darcy ), ale widzę, że już do tego doszłyście. A tak w ogóle, Iskanno, świetnie wyglądają te mugaty u Ciebie, ułożone nie-cegiełkowo. Bardzo podoba mi się taki wzór. No a te wielkie kafle "boazeryjne" po prostu rewelacja. Pierwszy raz takie widzę. A co planujesz na podłogi? Kaloryfery na żywo równie obłędne, jak w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 19.02.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Barbe - w obu łazienkach na podłogach oktagonalna Alaska. Chciałam szachownicę, ale Szanowny J oświadczył, że po jego trupie, bo takei szachownice to mu się kojarzą z szatnią na pływalni I w ramach kompromisu doszliśmy do Alaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mam szatnię w łazience (przez którą nigdy więcej czarnych kafli na podłodze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 19.02.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 yokasta - lepiej się dowiedzieć później niż wcale o tej szatni Co do ciemnych płytek na podłodze - sama doszłam do tego, że to był idiotyczny pomysł. Tym bardziej, że po 4 latach mieszkania z ciemnym blatem w kuchni solennie sobie obiecałam że nigdy więcej (mimo że jest to cudowne tło do robienia zdjec jedzenia, zawsze pieknie wychodza)! A bezmyślnie chciałam sobie życie jeszcze bardziej utrudnić czernią na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts