Lady_AnneBelle 06.03.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Drzwi zewnętrzne: http://i49.tinypic.com/v66o0i.jpg Przepiękne drzwi. Mogłabym prosić o namiary na nie? Po zobaczeniu kominka zbieram brodę z podłogi. Jestem nim zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 07.03.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ale będzie pięknie i przytulnie! wykańczajcie domek (a nie siebie ), trzymam kciuki za szybką wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 07.03.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzięki :) Katawoj, my już w nim mieszkamy 2 lata Wprowadziliśmy się do stanu surowego zamkniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 08.03.2015 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dzięki :) Katawoj, my już w nim mieszkamy 2 lata Wprowadziliśmy się do stanu surowego zamkniętego Tylko pozazdrościć. Nie ma jak u siebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 08.03.2015 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Obiecanych kilka fotek: Dolne WC (wciąż czeka na drzwi, szafkę, blat, umywalkę, lustro...) - chyba łatwiej napisać, co jest gotowe - kafelki i wc Górna łazienka - tu już trochę lepiej - czeka na lampy, szafkę nad wc (póki co jest tam goła ściana), zmianę baterii wannowej na retro i dodatki typu półeczka, plakacik i te sprawy Kuchnia - kuchnię tez czekają małe zmiany i lifting, wciąż namawiam i proszę męża o zamontowanie listew wykończeniowych... Do kuchni tez za jakiś czas wejdzie kolor miętowy w postaci lampy nad stołem, tapety na jednej ścianie i półki nad płytą do gotowania (nie mamy okapu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 08.03.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 I zdjęcia kuchni (na zdjęcia załapał się też mój synek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.03.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kasiu pięknie!!!!! Bardzo klimatycznie. Mogę u ciebie zamieszkać A Wojtuś jaki już dużyyyyy. Buziaki dla całej waszej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlotte87 30.03.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Yecath - mam wielką prośbę, sama przymierzam się do zakupu piekarnika Rutinerad, czy mogłabym Cię prosić abyś zdała relację z jego użytkowania? Obecnie mam piekarnik, który ma niewiele funkcji i wszystko co piekę przypala i chciałabym się upewnić, że mój następny wybór będzie lepszy. Czy piekałaś już w nim może jakieś ciasto? Jeśli mozesz to napisz proszę parę słów o jego użytkowaniu, gdy tylko będziesz mieć po temu okazję. Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 31.03.2015 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Charlotte, jasne, nie ma problemu! Ja jestem baaaardzo zadowolona, a dużo piekę- torty, ciasta, serniki, drożdżówki, pizzę, mięsa, zapiekanki. Wszystko się w nim udało do tej pory Nie przypala, szybko się nagrzewa, szybko reaguje na zmianę temperatury czy opcji. Jest łatwy w obsłudze. Ogromnym ułatwieniem są szyny teleskopowe. Minus: czasami jak mam jakąś większą blachę, to szyny teleskopowe ograniczają miejsce na szerokość i muszę blachę postawić na niższym poziomie w piekarniku (ale można się do tego przyzwyczaić, nie jest to specjalnie uciążliwe). Będziesz też miała w słupku? Minusem jest też to, że czasami w środku od pieczenia pojawia się wilgoć i jak ją później zostawisz, to spływa na krawędź frontu szuflady niżej, ale to naprawdę malutko i nic się z nią nie dzieje. Po pieczeniu czasami muszę ją przetrzeć tylko. Mam małe dzieci i szyba rzeczywiście się nie nagrzewa. Na pewno polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlotte87 31.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 yecath - Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, daje mi do myślenia Ja także planuję białą kuchnię, przy czym fronty będą Bodbyn, korpus natomiast do frontów, aby wszytsko pasowało do mojego metrazu kuchni i inne blendy itd. robi mi krakowska marka mebli kuchennych. Jeśli chodzi o systemy do mebli, to stawiam jednak na Bluma i Pekę w połączeniu. Myślałam własnie o słupku mikrofala i piekarnik Rutinerad...aczkolwiek mam tu spore wątpliwości, zastanawiam się czy nie dołożyć do lepszego jakością sprzętu Electrolux, tyle, że byłby on już czarny i w stylistyce bardziej nowoczesny...Mam dylemat design vs. lepsza jakość Na pewno zlew biorę Domsjo z Ikea, ale co do baterii, to znalazłam sobie świetną alternatywę pasującą do stylu kuchni w Blanco - bateria Sora, posiadająca filtr, dzięki czemu będę miała też wodę pitną Z resztą jeszcze zobaczymy, chciałabym znależć gdzieś błyszczące kwadratowe białe płytki 10x10 na ścianę, no i podłoga jeszcze też do znalezienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki73 31.03.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Fajnie wam tem projekt wychodzi, zazdroszcze, powodzeni i jak najsprawniejszego ukonczenia budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ineczka013 03.04.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Witam! Pieknie! Jestem pod wrażeniem. U mnie właśnie się kładzie Paradyż , prosze mi powiedzieć jakiej fugi Państwo uzyli? I skąd ta lampa w kuchni? Jestem pod wrażeniem!!! Powtarzam się ale strasznie mi się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 03.04.2015 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Dziękuję :) bardzo miło jest słyszeć, a właściwie przeczytać, takie słowa. Fugi mamy epoksydowe z WiM -do thorno bianco jest chyba ciemno szara, już niestety nie pamiętam dokładnej nazwy... A lampy w kuchni i w salonie to Ikea, są bardzo tanie (129 zł)- nazywają się Ranarp. Z ok. tydzień wrzucę następną fotkę - w końcu (mam nadzieję) zawitają w naszym domku pierwsze drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.05.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fugi mamy epoksydowe z WiM -do thorno bianco jest chyba ciemno szara, już niestety nie pamiętam dokładnej nazwy... A jaką szerokość fugi dawaliście do Thorno Bianco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 17.09.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 W salonie zamieszkał kilkudziesięcioletni kredens w trochę nietypowym kolorze... Do tego zawisło lustro (przemalowaliśmy je z mężem - jest to stara rama od "świętego" obrazu). Małe przeobrażenie przeszedł również stół i krzesła kuchenne. Ale nie jestem zadowolona z efektu i chyba przemaluję je za jakiś czas - wybrałam lakierobejcę i mocno się świeci. Malowałam około 3 tygodnie temu a stół nadal robi wrażenie "klejącego"... Jakby niedokładnie wysechł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 23.09.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witaj Mogłabyś napisać (pewnie gdzieś już to jest, tylko ja mało dokładnie czytam) jak nazywa się ten kominek kaflowy, który stoi u Was? Gdzie kupowaliście i jaka była cena (jeśli możesz podać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.09.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Kasia kredens, rama, stół bomba (choć faktycznie blat bym zmatowiła). Bardzo mi sie podoba Co u Was? Jak dzieciaki, co porabiacie- napisz kilka słów na pw Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 24.09.2015 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Klawdia, Haas+Sohn, model Treviso, zapłaciliśmy za niego coś ok 5500 zł, jeśli dobrze pamiętam. Jest super Marta, zgadamy się na fb Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 28.09.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 dzięki ten kominek jest piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 31.01.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 pięknie u Was pochwal się nowymi zdjęciami, na pewno coś wykombinowaliście fajnego my jesteśmy przed wylewkami, ale już planuję jak urządzę domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts