jacekkkk 19.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam wszystkich mam problem , buduję sobie altankę krytą strzechą , dodam że jestem budującym amatorem któremu nie jeden pomysł już się udał zrealizować , i potrzebuję kupić drut chromo-niklowy średnicy ok. 0.8-1 mm do wiązania trzciny , może ktoś wie gdzie takowy kupić , może czyta mnie ktoś kto zajmuje się kryciem trzciną i nie upatrując we mnie konkurencji podpowie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 19.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 drut spawalniczy to drut którego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 20.09.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 dzięki za zainteresowanie ale myślałem już o tym tylko chromo-nikiel widziałem gdzieś w necie do tig-a w formie jakiś prętów a tu potrzebny byłby do migomatu w krążku nie pytałem w sklepach spawalniczych , nie wiem czy taki jest dostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 25.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Odgrzeję kotleta. Prawie ukończyłem już konstrukcję altany fi 5m, dach 35m2, mam trzcinę i problem ze zdobyciem drutu. Daj znać jak sobie poradziłeś, szukam tego drutu i jest ciężko. Jedyna znana mi firma która to sprzedaje woła 1zł za kawałek druta z wkrętem, a potrzeba tego ok 20szt/m2. Widziałem w necie inne techniki, np. szycie strzechy do łat, ale potrzebny jest oczywiście drut. Nie byle jaki, ale nierdzewny, miękki i elastyczny jak zwykły wiązałkowy.Spawalniczy się nie nadaje, ocynkiem robią też, ale fachowcy go nie polecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts