Milena Malinowska 20.09.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 witamJesteśmy z mężem w trakcie remontu. Jestem zwolenniczką zakupów na allegro więc i materiały chcę tam kupić. Jeżeli chodzi o wykończenie to sporo tam produktów firmy den braven w dość fajnych cenach. jak narazie mam informacje odnoście klejów że są naprawdę bardzo dobre. a co z resztą? silikony? pianki? grunty? z tego co czytałam ogólnie to podobno bardzo dobra firma, ale boję się trochę ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 20.09.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 grunt bardzo dobry - polecam.silikony - polecam również, ale np na zewnątrz to polecam uszczelniacz-klej firmy SIKA.pianka - również nie miałem zastrzezeń. jeżeli patrzymy na cenę-jakość to są to produkty bardzo dobre. czasami jednak lepiej wydać trochę więcej, np na kleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Eskaa 20.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wpadłaś na dobry pomysł wrzucając db na allegro bo nie każdy ma dystrybutora pod "ręką". Dla mnie jesteś za droga z db mam taniej. A dla śpieszących się jest sklep na stronie db. Dobre-nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 21.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wpadłaś na dobry pomysł wrzucając db na allegro bo nie każdy ma dystrybutora pod "ręką". Dla mnie jesteś za droga z db mam taniej. A dla śpieszących się jest sklep na stronie db. FlashBack a może ty jesteś z CBA i działasz pod przykrywką karton-gipsową skoro taj szybko potrafisz ocenić innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts