Bhm 20.09.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witajcie planujemy kupić blachę z posypką na nasz dach, w salonie mieli na wystawie tylko w kolorze sable (taki ciemny grafit) - nawet udało mi się dostać namiary na osoby które to wcześniej kupiły by zobaczyć na żywo jak wygląda na dachu. A mnie się ciągle marzy kolor szary -popielaty , i mam pytanie czy ktoś kład to u siebie lub jest w jego okolicy? Może macie jakieś uwagi do samej blachy, czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Bhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 20.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ja mam sable. Na żywo ashwood nie widziałam, ale widziałam za to dach pokryty inną blachą w zbliżonym kolorze i wyglądał trochę blado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts