Stolarz Andrzej 21.09.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Zajmuję się produkcją mebli od 15 lat, z racji tego posiadam duże doświadczenie. Obecnie pracuję na Zamku Królewskim na Wawelu i poszukuję zajęć dodatkowych.Chętnie podejmę się wykonania mebli łazienkowych, kuchennych, blatów. Sposób rozliczenia - umowa o dzieło. Płacicie mi tylko za wykonaną pracę. Natomiast za materiały płacicie sami w firmach z którymi współpracowałem przez lata, korzystając oczywiście z wypracowanych przeze mnie rabatów.Myślę że taki przejrzysty układ jest bardzo korzystny dla każdej ze stron. Was nikt nie oszuka na jakości materiałów, w dodatku taki sposób realizacji wychodzi najtaniej.Oczywiście oferuję swoje doświadczenie w zakresie projektowania, doboru materiałów itp.Posiadam również uprawnienia instalacyjne: energetyczne, gazowe. Chętnie podejmę się drobnych przeróbek oraz podłączeń AGD.Służę również bezpłatną poradą.Mój e-mail: [email protected] Edytowane 21 Września 2011 przez Stolarz Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts