abc-abc-123 21.09.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Szanowni Forumowicze!Mam pytanie odnośnie pustki nad salonem. Chcę kupić dom w stanie surowym zamkniętym (tzn. do wykonanie jeszcze ocieplenie poddasza + ścianki działowe). Jedyny minus jak dla mnie to pustka nad salonem. Czy jest jakaś szansa na zlikwidowanie- zabudowanie jej w wybudowanym już domu? Akurat przestrzeń ta pasowałaby idealnie na stworzenie dodatkowego pokoju na poddaszu? jest taka mozliwość?Pozdrawiam,Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.09.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Bez oględzin dokumnetacji technicznej budynku cięzko jednoznacznie odpowiedzieć ale ogólnie jest możliwe wykonanie kawalku stropu. Najprościej to jakiś np drewniany lub stalowy fragment dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abc-abc-123 21.09.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ok, dziękuję. Mam nadzieję, że będzie to wykonalne, bo dom przypadł mi do gustu, lokalizacja i reszta są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts