prozacjusz 21.09.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam, Chciałem poradzić się Państwa odnośnie wyboru działki budowlanej. (dostępne działki oznaczone literami, wielkość w metrach kwadratowych) http://images39.fotosik.pl/1075/be76a6bc82d33cb5m.jpg Którą działkę byście Państwo wybrali biorąc pod uwagę kształt, wielkość oraz dostęp do niej z drogi wewnętrznej. Położenie słońca też jest ważne - rozważamy wybudowanie domu z ogrodem na południe. Zaznaczę że wyrysowany pas zabudowań domów jednorodzinnych jest oddzielony terenami rolnymi. Okolice leśne oraz ogrody działkowe. Będę wdzięczny za opinie Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malachio 21.09.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Osobiście wybrałbym B później A (chyba że droga główna jest bardzo ruchliwa i głośna to wtedy A a następnie B) a następne w kolejności C,D,F. Działki A i B są duże i ustronne (nie wiem co jest poniżej) a ja takie lubię więc jeśli cena nie jest kryterium wyboru, a pozostałe warunki są takie same (ta sama gleba, poziom wód gruntowych itp.) to bym wybierał między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prozacjusz 21.09.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 @malachio Droga nie jest ruchliwa i raczej spokojna, natężenie ruchu jest naprawdę niskie. Na południe od działek A i B są tereny rolne z widokiem na działki ogródkowe. NIe wiem jaki będzie miało to wpływ (myślę że pozytywny - tak opiniuje właściciel) - zaznaczone działki są na wzniesieniu wyżej o ok 2m niż jest droga główna. Myśle że to ma bardzo dużą zaletę gdyż nie będzie nigdzie stała woda ale mogę się mylić - poproszę o dalsze opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 21.09.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 B lub D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.09.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 zdecydowanie A lub B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts