kanka9 01.09.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzięki dziewczyny Kasiu tak zamieszkałam teraz w tym mieszkaniu bo od jutra córa idzie tu do szkoły . A domek stoi i jak będziemy przyjeżdżać do trójmiasta to tam będziemy mieszkać . Czyli w sumie będzie jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 01.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Anetko, tak czy inaczej pięknie Tobie wyszło to mieszkanie, masz naprawdę rękę do urządzania wnętrz Z pewnością będę tu zaglądać i nie ukrywam, że kiedyś mam nadzieję na kawę w realu Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.09.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Oj ja też mam nadzieje że w końcu się poznamy na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.09.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) kanka-kuchnie i krzesła już kiedyś chwaliłam,zachęcona wpadam znowu;) Tym razem zachwyciły mnie drzwi,które normalnie nie są w moich klimatach u Was wyglądają PIĘKNIE!!! Grafika-obrazy-plakaty urocze!!!!!!!! Piękne mieszkanie,naprawde piękne!!! Czy uprzejmie mooge poprosić namiary na biale krzesła -te z półkolistymi oparciami:) Edytowane 2 Września 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.09.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Gumisiowa dziękuje Drzwi to takie tanie z casto ale no na razie muszą takie być tylko pomalujemy je na biało . A krzesła chodzi Ci o te w domu ? Przy czarnym stole ? Jeśli tak to firma calligaris model Norway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Czy uprzejmie mooge poprosić namiary na biale krzesła -te z półkolistymi oparciami:) Gumisia, znowu krzesła planujesz zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Gumisia, znowu krzesła planujesz zmieniać? Ja chyba chora jestem:lol2:,ale jeszcze się wstrzymam:lol2: Poprostu lubie mieć coś z tyłu glowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.09.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Gumisiowa dziękuje Drzwi to takie tanie z casto ale no na razie muszą takie być tylko pomalujemy je na biało . A krzesła chodzi Ci o te w domu ? Przy czarnym stole ? Jeśli tak to firma calligaris model Norway Ja bym drzwi nie malowała bo wygladaja świetnie:yes: A krzesła -no cóz widać że to coś bardziej wypaśnego:lol2:-dziękuje za namiar:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.09.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No to wstawiam foty łóżka i niedokończony pokój małej . Wnęka będzie zabudowana i tam wstawione te całe lego . http://imageshack.us/a/img607/4042/ahbq.jpg http://imageshack.us/a/img849/2899/9d5l.jpg http://imageshack.us/a/img22/9676/ott5.jpg http://imageshack.us/a/img547/8663/6bqn.jpg http://imageshack.us/a/img580/7804/uph0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.09.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Fiu fiu ale ładnie u Ciebie! Jestem pełna podziwu że tak szybko ogarnęliście to mieszkanie. Podoba mi się wszystko. Fotel Modzelewskiego prezentuje sie wyśmienicie. Możesz mi przypomnieć skąd jest szafka pod tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.09.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Korozja dzięki Szafki pod Tv to ikea PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 kankam, napisz proszę jaka jest powierzchnia tego pokoju z kuchnią I może jakieś fragmenty mieszkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.09.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 agatah a jakie fragmenty chcesz ? Co dokładnie Cię interesuje ? A pokojo kuchnia ma 33m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.09.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No wszystko! Tak mi się podoba, że pragnę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.09.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 hehe no na razie pokazuje to co mam i to już wszystko Czyli pokojo-kuchni, korytarz ale jeszcze nie cały, łazienka , niedokończony pokój małej no i została sypialnia ale tam na razie tylko materac i burdel więc nie pokazuje . Jak zrobią mi szafę to może pokaże I ot to całe mieszkanie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A ile tego razem jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.09.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mieszkanie ma 70m 2 sypialnie i pokojokuchnia oraz łazienka i Wc które my zmieniliśmy na pralnio graciarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 aaaaaa. łazienke przeciez widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.09.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 aaaaaa. łazienke przeciez widziałam. A jak się cofniesz w moim wątku to i wszystko zobaczysz co mam do pokazania No chyba że coś szczególnie chcesz obejrzeć to strzelę fotę specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 06.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No własnie sobie przypominam, że widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts