kanka9 10.02.2015 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuje Ci Nelli Mnie dawno nie było na forum i widzę teraz że Ty jaki piękny domek budujesz , jakie cudne masz przeszklenia . Już jestem ciekawa jak go wykończysz . Na pewno będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 To lampy FlowerPot Pantona te mniejsze . ślicznie dziękuję bardzo fajne..mysze zobaczyc jak cenowo to wyjdzie , kupowalas w Pl czy gdzies dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.02.2015 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) ślicznie dziękuję bardzo fajne..mysze zobaczyc jak cenowo to wyjdzie , kupowalas w Pl czy gdzies dalej ? Tak w polsce przez sklep Amandus (teraz to skandynawskie pl ) . W sumie to mam go w miarę blisko domu więc mogłam sobie obejrzeć ;-]. Już kilka rzeczy od nich kupowałam i zamawiałam . http://www.skandynawskie.pl/pl/p/Lampa-wiszaca-FlowerPot-VP1-rozne-kolory/48 Edytowane 11 Lutego 2015 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.02.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Z okazji tłustego czwartku dzielę pączusiami ;-] http://i62.tinypic.com/20t2lva.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 A co tam,raz się żyje, częstuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.02.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Kanka, świetnie jest! Czy to zwykłe aluminiowe żaluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mellinda 12.02.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 witam kanka, bardzo mi się podoba mieszkanie . lampy śliczne - ja mam na oku, taką małą stojącą , ale cena ..., Balkon super , o fotelu to nawet nie wspominam Krzesło przy biurku , sama na takie się zdecydowałam, jak moja córa miała 7 lat , teraz ma 9 , krzesło nie kupione , a ja myślę , że już teraz za późno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.02.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dziewczyny częstujcie się do woli ;-]agatah żaluzje są drewniane kolor biały mellinda dziękuje ;-] A Trip Trap jest fantastyczny , my też dość późno go kupiliśmy bo jak Marysi miała ponad 5 lat . Ale nie żałuje , to krzesło na każdy wiek ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.02.2015 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 A ja dziś tak nie budowlano ale …… ;-] Człowiek nawet spokojnie we własnym domu nie może się wykąpać http://i60.tinypic.com/2d99q1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 :rotfl: Witam, piekne wnetrza jednak kot mnie wyciagnal, cholira jedna no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 kanka boski kot Też ubolewam nad zamknięciem Flo ;( Słuchaj a gdzie Ty kupujesz te rzeczy w h&m home? Powiedz mi też proszę co za deski macie na podłodze oraz czy wygodne jest to łóżko z Ikei i czy macie do niego jakiś zagłówek? No i gdzie to kolejne gniazdko miałoby być? Też Szczecin? P.S. Moja 20miesięczna córka też się bawi tymi drewnianymi zabawkami jedzeniowymi z lidla A gdzie nabyłaś taki fajny drewniany ekspres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.02.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mmelisa dziękuje za komplement ;-] No a kotka faktycznie wyszła fajnie na zdjęciu pysiaczek a więc po kolei odpowiadam No niestety nie mogę przeżyć zamknięcia Flo , teraz tam jakiś bank jest bez sensu H&M home kupuje w sklepie netowym w pl nie ma ale ja na Niemieckiej kupuje deski w mieszkaniu to dębowe , zakupione w LM czy innym casto ;-] ale to lite deski nie panele drewniane. Łóżko z ikea spoko, fajne ma te szuflady a wygoda to wiesz od materaca zależy . Zagłówka nie mamy bo to przeznaczone do niego za duże do nas ale mam upatrzoną firmę co robi takie zagłówki / panele tapicerowane i tam zakupie na pewno zagłówek ;-] Co do "nowego gniazdka" to na dzień dzisiejszy w Szczecinie coś tam nawet mi się podoba ale bez sprzedaży domu nie ma takiej opcji Co do drewnianych zabawek to z Lidla mamy tylko tort ;-] Ekspres to super firma Le toy van która robi drewniane zabawki , mega jest . A jedzenie drewniane to firma Erzi niemiecka chyba , to takie udające prawdziwe jedzenie/ prawdziwe marki ;-] http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.H0.Xerzi.TRS0&_nkw=erzi&_sacat=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 No dobra czyli dalej muszę czekać aż u nas ruszy ta sprzedaż online w h&m. Ponoć już w tym roku to ma być... Co do podłogi to tak właśnie myślałam, że to prawdziwa lita deska a nie żadne panele dlatego dopytywałam. Nawet widziałam ostatnio taką w castoramie ale coś dużo ciemnych przebarwień miała i nie podobała mi się za bardzo Jeśli o łóżko chodzi to może źle zapytałam hehe bo wiadomo, że wygoda zależy od materaca, ale chodziło mi bardziej o to czy to Wasze hmm nie trzeszczy? Bo nasz Malm jest okropny pod tym względem i będziemy je zmieniać. I też właśnie nad tapicerowanym zagłówkiem myślę Co do nowego gniazdka...czy to by oznaczało sprzedaż domu w Niemczech? Myślicie by tu się całkiem przenieść? Ciekawa jestem co to za lokalizacja tak Cię mocno zainteresowała w Szczecinie - zdradzisz? Jedzenie drewniane to wiem, że tylko tort jest z lidla. My mamy z tego setu pizzę i zestaw śniadaniowy Ekspres super, tylko kurcze już ciut droższy niż te lidlowe hehe ale zapisuję go sobie bo może jako prezent na urodziny albo co się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 27.02.2015 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 pysiaczku co do łóżka to raczej nie trzeszczy , ono bardziej na zasadzie podestu jest , moim zdaniem ok .Drewniane zabawki z lidla miały fajną cene i było by ich u nas więcej ale kurde to jakaś porażka wszystko było wymiecione a ja nie z tych co to na walki do marketow chodzą w godzinie otwarcia ;-] Przy okazji byliśmy i był ten więc wzięłam ;-]. No Ekspres i inne sprzęty z tej firmy nie są najtańsze ale na prawdę super , fajne na składkowy prezent z jakiejś okazji ;-] . No i te jedzonka z erzi cenowo w miarę do przejścia choć to takie małe drobiazgi ;-]Jeśli chodzi o dom to nie mamy go w Niemczech a w Tczewie pod Gdańskiem ;-] W Niemczech mąż pracuje i dopuki tam pracować będzie to nam ten Szczecin tak w miarę pasuje lokalizacyjnie ;-] A czy na stałe nie wiem , nie planuje , dla tego teraz nieruchomości mam zamiar wykańczać i kupowac z głową , ekonomicznie co by nie zostać jak z domem w którego władowałam kupe kasy w ściany a nie mogę tego nawet odzywskać ;-/Co do lokalizacji to te szeregowce ktore mi się spodobały są na dzielnicy na ktorej mieszkam ;-] i W sumie tam mi się podoba, wszędzie mam blisko i wszysto pod ręką i tam mogła bym zostać ;-] a ta dzielnica to na G chyba ostatnia w stronę granicy ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Cześć Dziewczyny Pysiu, jak tam mała Pysia? Pysia już chyba nie jest taka mała Kanka Fajne plany Ostatnio widziałam w ttk maxxie takie drewniane coś: http://ecsmedia.pl/c/melissa-doug-drewniany-zestaw-artykulow-spozywczych-m-iext27373819.jpg ...za jakieś 4 dyszki. Widzę właśnie, że w necie jest za 2 x tyle i to przecenione! Chyba się tam wrócę. I zamówiłam już u babci drewniane owocki na rzepy. Rozważam jeszcze domek drewniany, tyko gdzie to wszystko trzymać Edytowane 28 Lutego 2015 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.03.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Asiazett to wszystko w tym zestawie jest drewniane ? To faktycznie kurcze fajny zestaw ;-] U nas Miśka jeszcze czai się na mikser i toster drewniany ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.03.2015 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A ja chce żeby już wiosna była i staram się ją jakoś zaklinać co by się pospieszyła ;-] Także kwiatki koniecznie i nowe świeże zapachy wosków do kominka ;-] http://i59.tinypic.com/alm8hh.jpg http://i58.tinypic.com/hswfvq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A w naszym tkmaxx nie ma takich cudownie a córka uwielbia takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.03.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Kanka, ja też z utęsknieniem wyglądam wiosny i zatulipaniłam sobie wazony Znasz patent na podgrzewanie wosków, tak, aby nie brudzić (a w związku z tym i nie czyścić) kominka? Foremka silikonowa do muffinek Edytowane 1 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.03.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Asiazett cześć Dzięki za pamięć No Pysia ma już 20 miesięcy a energii 20x100 dlatego ja wszędzie jestem z doskoku i nie ogarniam nic, ale w sumie dobrze mi z tym To jedzenie z tk maxx bardzo fajne - czasem też tam widuję takie skarby choć ostatnio rzadko tam bywam Kanka mój mąż zaczyna bardzo wcześnie pracę a lidla ma zaraz obok, więc akurat jedzenie nabył mi zaraz po otwarciu a i walk wielkich nie było bo to mało uczęszczany lidl Ale to prawda, że to co się tam czasem dzieje to masakra Cholercia nie wiem co to mi do głowy z tym domem w Niemczech przyszło? Na pewno o tym wiedziałam bo już o tym pisałaś ale jakoś zaskleroziłam - sory Że mieszkacie w dzielnicy na G.to ja dobrze wiem i doskonale nawet wiem, w którym bloku - znam dość dobrze te rejony. Zresztą mieszkam w dzielnicy obok w zasadzie (tej na P.przecież ). A wypytywałam Cię o te zmiany lokalizacji ponieważ my sami się chyba na taką zmianę zdecydujemy bo nam na starość walnęło i też mamy sobie ochotę coś urządzić? No i też już z utęsknieniem wyczekuję wiosny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts