andariel 05.09.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Hej, dawno mnie tu nie było, bo przestałam wchodzić na forum całkowicie. Moim ulubionym zapachem jest nieustająco rozmaryn i nie ucieknę od tej obsesji ;p Byłam ostatnio w sklepie na Saskiej Kępie i nakupowałam nowych zapachów trochę ale głównie byłam tam po prezenty więc nie szalałam. Dziś do Was piszę, bo znalazłam niepokojący artykuł o szkodliwości świec zapachowych I tak będę paliła rozmaryn, bo go uwielbiam ale niestety martwi mnie, że piżmowce są niebezpieczne, bo to główny składnik, który zazwyczaj wybieram... Tu link do artykułu. Pozdrawiam! ostatnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 07.09.2015 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 andariel ja już kiedyś pisałam o tym że trochę się przestraszyłam czytając o szkodliwości palenia ;-] Bo to fakt że świeca nie wypala sie do końca i wydala jakieś tam smoliste substancje . Ale pytałam lekarza alergologa mojej córki o to . Owszem potwierdził ale tak samo powiedział że jeszcze bardziej szkodliwe są spaliny samochodu ;-] Jak byś wdychała jedno i drugie to świece i tak lepsze ;-]. W każdym razie zrozumiałam że wszystko dla ludzi i trzeba to robić z głową . Czyli nie palić w małej łazience czy pomieszczeniu bez wentylacji zamkniętym . nie siedzieć tam z zapaloną świecą . Ja mam dośc otwarta przestrzeń , okna otwarte całymi dniami więc na prawdę opary ze świec to jeden z mniejszych czynników które mnie "zabijają" powoli ;-] Tak sobie przynajmniej to tłumaczę . No i kupuje dobre świece nie jakieś gówna które już śmierdzą parafiną od początku. Yankee, Kringle , Woodwick itd to bardzo dobre jakościowo woski i olejki naturalne a niektóre z nich to nawet woski sojowe które w ogóle są bezpeiczniejsze . Ale wiadomo trzeba to sobie przemyśleć ;-] To tylko moje zdanie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Na razie cisza ale tam okres oczekiwania do 10 tygodni więc jeszcze dużo czasu mają czy to już ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.09.2015 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 czy to już ??? Podobno ma być pod koniec miesiąca ale zobaczymy ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Podobno ma być pod koniec miesiąca ale zobaczymy ;-] hmmm jakies długie te 10 tygodni ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.09.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 hmmm jakies długie te 10 tygodni ((( 10 tygodni normalne ;-] zamawiałam jakoś 9.07 to tak wychodzi koniec września . Z resztą to jest "około "10 tygodni więc nie gwarantowali dokładnie ile jednak mam nadzieje że przyjdzie niedługo bo się doczekac nie mogę ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 18.09.2015 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Zobaczcie co ja dziś sobie za małe cudeńka sprawiłam ;-] Wczoraj dostałam cynk o nich od sąsiadki że w TKMAXX się pojawiły. Ja raczej tego sklepu nie odwiedzam za często, jakoś w Szczecinie on marny ma wybór . W Niemczech duuużo lepsze rzeczy są . No ale małe woodwick mnie urzekły ;-] Są super a do tego za taką cene wow. 25zł szy jak w sklepie te same 50zł nie mogłam nie wziąć http://i60.tinypic.com/2qnyza9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.09.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Piękne zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Piękne, a ja nie mam jak do TK-eja podjechać ciekawe czy u nas są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.10.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 kurcze nie wiem co się stało , wszystkie zdjęcia stare mi wykasowało w wątku ;-( kurcze no nie wiem i coś mi się w zakładce profil wpisy wykasowały ;-/ o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Podobno ma być pod koniec miesiąca ale zobaczymy ;-] 10 tygodni normalne ;-] zamawiałam jakoś 9.07 to tak wychodzi koniec września . Z resztą to jest "około "10 tygodni więc nie gwarantowali dokładnie ile jednak mam nadzieje że przyjdzie niedługo bo się doczekac nie mogę ;-] a może to już ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.10.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 czy to już ??? hmmm jakies długie te 10 tygodni ((( a może to już ??? :lol2: czy to juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 :lol2: czy to juz? śmiej sie z koleżanki, ja czekam jak na swoje bo je uwielbiam :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.10.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Niestety, nie już Przedstawiciel na Polskę chyba sobie w kulki leci . Już niby były wysłane , dziś się okazało że jeszcze nie wysłali jakaś masakra . Nie chce mi się wierzyć że taka poważna firma robi sobie takie jaja więc może to polski przedstawiciel . Choć kto wie , może tak traktują polskich klientów , ciekawe jak do innych krajów jest z tym stringiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 28.10.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Jest string jest niestety na razie w kartonach bo mąż jeszcze ściany nie pomalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.10.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jest string jest niestety na razie w kartonach bo mąż jeszcze ściany nie pomalował :cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.10.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Jest string jest niestety na razie w kartonach bo mąż jeszcze ściany nie pomalował Witam się, bo jeszcze tu mnie nie było I od razu pytanko - na rany boskie co to ten string po wygooglowaniu wyskoczyły mi miliony majtek a to przecież nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.10.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam się, bo jeszcze tu mnie nie było I od razu pytanko - na rany boskie co to ten string po wygooglowaniu wyskoczyły mi miliony majtek a to przecież nie o to chodzi Witam ;-] Tutaj w poście 1154 pokazuje co to ten string ;-] http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186894-Nasz-Szymon/page81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 29.10.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 aaaaaaaaaaaaaa takie stringi ! dzień dobry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.10.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 aaaaaaaaaaaaaa takie stringi ! dzień dobry ! Hehe no o innych na forum budowlanym bym raczej nie pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts