Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen

ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu

niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:)

http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg

Beata z rodzinką:)

• 2 weeks później...

ach, kochana śpiesze Ci donieść, ze moje panele sie ukladają (z 2str v-fuga) i musze przyznac.....są REWELACYJNE-dokladnie takie, jak chcialam...cudne, piekne panele:lol2: dzieki Tobie dokonalam tak trafnego wyboru:hug:bardzo, bardzo Ci jeszcze raz dziekuje za ten "kąsek", ktory byl kropką nad i ;)

na potwierdzenie przesylam fotke...aaa, praktycznie nie mam zadych odpadow, nie dziwie sie, ze nie mialas wiekszego :)

1.jpg

Ciesze się jśli mogłam jakoś pomóc ;-)

Wygląda to świetnie naprawde ;-). No to z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia ;-) napewno będzie świetne. A ja z podłogi nadal baaaardzo zadowolona . Ma tylko jedną wdę, nie jest drewniana ;-) .

U mnie na razie zastój . Wielki brak kasy ;-( Jak tylko cos wpadnie to pierwsze co drzwi do przejścia do garażu, szklane grafitowe ;-) I żaluzje drewniane do łazienkii gabinetu . A potem dopieszczenie góenej łazienki czyli zdjęcia itd no i wiatrołap ;-)

Witam sie noworocznie i życzę żeby pomysłów i kasy na wykończenia nie brakowało:)

Kanka, właśnie doczytałam, że Ty z moich okolic jesteś. Jak możesz prześlij mi namiar na szklarza od tych pięknych drzwi. Do tego etapu mam jeszcze trochę czasu, ale pytam póki pamiętam. Wiadomo, pamięć już nie ta;). Pozdrawiam.

W sumie do centrum Gdyni będziemy mieli ok. 25km.

Kanka, jakie masz fugi w wiatrołapie i kuchni, bo rozumiem, ze podłogówka pod spodem?

To mniej więcej tyle co ja do Gdańska mam ;-)

Jakie fugi ? Tzn? ;-) Bo chyba normalne , firmy nie pamiętam chyba atlasa cy coś ;-) A podłogówka jest wszędzie .

To jest podwieszony sufit (przechodzą tamtędy rury od rekuperacji) Zrobiona rama z jakiejś blachy na zamówienie (wycinana laserowo) pleksi i świetlówki. Wymysł męża gdzieś tam podpatrzony mający na celu ukrycie rur i nie robienie uskoków tylko jak najbardziej prosto .

http://img580.imageshack.us/img580/9484/dsc0011qs.jpg

Uploaded with ImageShack.us