kanka9 31.05.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Łóżko bardzo ciekawe. Co chciałaś, aby było w nim inaczej niż jest? PS. Na podłodze masz deskę czy panele? Na podłodze niestety panele i niestety ciemne A chciałam żeby deski były gęściej w tych paletach agalind dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 03.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hej Anetko! Przylazłam tu z wątku o szarościach Pięknie wyszła Ci ta sypialnia! Łóżko rewelacyjne, oprawa telewizora też świetna, a o duńskiej komódce już nawet nie wspomnę - cudna Pozdrawiam cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.06.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 kasiaros dziękuje Kurcze przyjezdzacie jakoś do Polski? Ja siedze sama w domu, sama winkuje ;-( normalnie potrzebuje kolezanki na ploty i zapraszam serdecznie Ja niestety tylko do 25 czerwca a potem wracam do Niemcorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 04.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kurcze, będziemy w Pl dopiero w sierpniu Ja też chętnie bym w końcu Ciebie odwiedziła i poplotkowała na pięknym tarasie! Może w końcu kiedyś nam się uda Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) kanka, świetne łóżko Szukam czegoś prostego i niedrogiego. Gdzieś już widziałam paletowe łóżko i myślałam o zagospodarowaniu pobudowlanych palet Ale Twój pomysł wyszedł super edit: Przeszłam przez Twój wątek i widzę, że mamy/będziemy mieć jeszcze parę podobnych rzeczy, chociaż ogólny styl domu inny: - kładę u siebie dąb biały passionata - białe Teti będą w kuchni, korytarzu i na ścianie schodowej - ikeowską ławkę chcę dostawić do stołu (tylko czerwoną) Bardzo ładny dom Edytowane 4 Czerwca 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 04.06.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 kasiaros ja też mam nadzieje ze się w końcu jakoś spotkamy Spirea miło że Ci się podoba łóżko co do podobnych rzeczy to ja mam wenge passionata napodłodze ławeczki Ikeowskiej jednak nie będzie tylko robiona na zamówienie i co to są Teti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.06.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Teti wklejałaś jako lampki to garderoby Wiem, że masz wenge, chodziło mi o białą pogłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 04.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Teti wklejałaś jako lampki to garderoby Wiem, że masz wenge, chodziło mi o białą pogłogę Aaaaaa no tak Nie zajazyłam od razu bo jeszcze jej nie mam hihi ale to idealna lampa do mojej garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 kanka - ja weszłam tylko na momencik na wątek o szarościach i... przepadłam na kilka godzin u Ciebie. A powinnam się uczyć! Jak nie zdam egzaminu to wiesz czyja to będzie wina? Masz cudne wnętrza, podziwiam i zdjęcia wciąż od nowa oglądam - od razu się przyznaję bez bicia, że sporo zmałpuję W pierwszej kolejności przeszklenie wiatrołapowe, wcześniej czegoś takiego zupełnie nie brałam pod uwagę. Miały być normalne drzwi, dopiero jak zobaczyłam jak to wygląda u Ciebie to już nie chcę inaczej. Powiedz tylko proszę, jakiej szerokości są te drzwi? U mnie szerokość wiatrołapu to 216cm i zastanawiam się czy przy takiej szerokości będzie to tak samo ładnie wyglądać jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 05.06.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Sylwia specjalnie dla Ciebie zmierzyłam drzwi wiatrołapu tylko proszę na mnie odpowiedzialności za egzamin nie zwalać Więc u mnie jest jakieś 167cm. Ale jak masz za dużo to zawsze możesz po bokach dać nieotwieralne takie wstawki. Też będzie fajnie Albo zamurować po bokach po kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 05.06.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) 1. Oczywiście, że zwalę na Ciebie - po kiego diabła takie cudne wnętrza tworzyłaś? Powinnaś była zawczasu przewidzieć, że są tacy co tu dłuuugie godziny mogą stracić! Ha! Teraz odpowiedzialność musisz wziąć 2. I dzięki Ci dobra kobiałko za zmierzenie ściany - ja sobie kawałek wejścia zamuruję, znaczy ściankę postawię i w tej oto powstałej w wiatrołapie pięknej wnęce zrobię zabudowę do sufitu z gładkimi białymi lakierowanymi drzwiami, a może i ze szkłem (mlecznym)? Może tak być? Czy za dużo tego szkła będzie na tak małej przestrzeni? 3. W następnej kolejności zachorowałam na tę ginevrę Cena co prawda nie zachęca ale trudno - muszę mieć. Tylko mnie by w jakimś takim kolorze burgunda pasował ten fotel. Na stronie producenta jest tylko ten kolor, który masz Ty. To chyba coś w deseń fuksji, prawda? Wygooglałam też brąz, turkus, czarny, fiolet, jednak takiego jak ja bym chciała to nie. Czy Ty się może orientujesz czy jest możliwość, że oni zrobią w wybranym przez klienta kolorze? I jeszcze - czy podnóżek to symphony? Nie krzycz - przyznałam się, że będę małpować 4. Kot cudny! Mówię Ci to ja: właścicielka trzech kotów ( w tym cudnie szarego ruska), psa i tchórzofretki! Buziaki! P.S. A najgorsze jest to, że mi się wszystko u Ciebie podoba! Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Sylwia_LBN po namyśle - dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam Cie kochana! Piekny domek i wnętrza.Śliczny pokój córci.Chciałam zapytac czy przez te szklane drzwi od wiatrołapu nie ciągnie chłód tzn czy w zimie te drzwi są szczelne i nie jest zimno wchodząc do przedpokoju?Pytam bo tez planowaliśmy szklane drzwi miedzy wiatrołapem a holem.A i czy można wiedziec jakie wymiary ma wanna w górnej łazience i jakiej jest firmy ,bardzo ładna.Z góry przepraszam za ogrom pytań.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu/page9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 05.06.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Aż się czerwona zrobiłam tyle komplementów Co do kota to ja kociera nigdy nie byłam i jedyne koty które mi się podobały to właśnie rosyjskie niebieściaki No ale życie się różnie układa i zostaje kociarą i już kocham tą moją małą sierotkę (ze schroniska) Jeszcze jej nie mamy za 3 tygodnie mieliśmy odebrać ale okazało się że znowu coś się rozchorowała bidulka No mam nadzieje ze w końcu wyjdzie z tego. Co do wiatrołapu to ja mam szafe ze szkłem białym więc myśle że nie będzie za dużo szkła jak dasz mleczne jeszcze Z resztą jak może zauważyłaś u mnie w domu dużo szkła. Podoba mi się ale nie lubie go sprzątać Co do fotela to zależy od sklepu z którego będziesz go brać. W tym co my zamawialiśmy można było sobie wybrać u nich innej firmy materiały i oni za pewną dopłatą obijali . Mój fiolet nie jest materiałem z firmy SITS to inny fiolet i inny materiał Podnóżek kurka nie pamiętam jak sie nazywał ale wygląda na to że ten symphony by pasował , ważne żeby ta czarna rama była na dole Ale oni są elastyczni i zdaje się że mogą zawsze coś dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 05.06.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 lea wanna to model FURORA firmy Koło. Tutaj ona jest i chyba są wszystkie wymiary http://kolo.com.pl/produkt/wanna_owalna_furora_165_x_130_cm_z_siedziskiem/2973 Jeśli się nad taką zastanawiasz to ja polecam baaardzo Jest fantastyczna, duża , wygodna ehhh Co do wiatrołapu hmm no to szczelny to on taki nie jest ale powiem Ci szczerze że ja jakoś tego problemu nie zauwazyłam Może akurat mamy tak dom ustawiony i z tamtej strony tak nie wieje, a może jednak ten balkon i filary troche wstrzymuje śniegi a może to przez to że my najczęściej wychodzimy garazem i drzwi frontowe zadko otwieram , tylko gościom . W każdym razie nie nazekam i innego witrołapu teraz bym tu nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Trafiłam do Ciebie przez przypadek i ani trochę nie żałuję Sypialnia fajnie się zapowiada. Podoba mi się lampa i szafka na długich nóżkach. Ostatnio wzdychałam do podobnych na allegro Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.06.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kochana a czy dwie osoby do takiej wanny się zmieszczą ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.06.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kochana a czy dwie osoby do takiej wanny się zmieszczą ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu No wiesz to zależy pewnie jakie osoby i co Wy chcecie w tej wannie robić Ja z moją prawie 4 letnią córą to mamy luz Z mężem pewnie było by ciaśniej ale też dało by się choć chyba trzeba by było siedzieć na przeciwko siebie albo jakoś jeden z drugim bo tam jest to siedzisko (no ja nie chciałam ale innej wanny odpowiadającej mi - no i cenowo też - nie znalazłam bez siedziska ) więc ona nie jest w środku okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.06.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Teti zamówione No to teraz tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 kanka, swietna ta Twoja sypialnia a łózko...wymiata. Zaczełam sie zastanawiac, czy w pokoju dla gosci takiego nie zmałpowac:rolleyes: Doczytałam, ze jestes w PL do 25 czerwca.Zycze w takim razie odpoczynku i wielu godzin na tarasie przy pieknej pogodzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.06.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 hazel dziękuje U ciebie też świetnie A co do tarasu to siedzimy ile wlezie bo jak pojedziemy znowu do Niemcorów to tam nawet balkonu nie mamy ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts