kanka9 08.04.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 kanka kuleżanko, deski nie mogę leżeć na podłodze nie przyklejone bo sie wypaczą i już ich nie ułozysz, wiem ze ciekawość większa ale one muszą lezakować w zamkniętych paczkach, czym prędzej wsadź je pod inne paczki:yes::yes: One (te kilka szt) zostały tylko położone do zdjecia Dziś przychodzi pan parkieciarz je sobie posegregować i poukładać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a to inna sprawa, jak już będą układane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.04.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a to inna sprawa, jak już będą układane One już trochę u nas leżaly za nim mąż je dopadł i ułożył do zdjęcia potem schował i teraz już pan parkieciarz wchodzi ukłądać i kleic i co tam jeszcze ma innego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Albo stół albo stolik . Dwa w tym samym typie już nie bardzo mi się widzą w jednym pomieszczeniu . Zresztą ten z Ikei wydaje się jednak ładniejszy, ale nie wiem, jak na żywo? Stolik kawowy ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W czerwień nie idź na salonach . Żółty + musztardowe dodatki to mój typ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.04.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Albo stół albo stolik . Dwa w tym samym typie już nie bardzo mi się widzą w jednym pomieszczeniu . Zresztą ten z Ikei wydaje się jednak ładniejszy, ale nie wiem, jak na żywo? Stolik kawowy ok . Jak je tutaj dwa tak zestawiłam to też mi się wydało że nie bardzo. Z resztą nogi mają z innego drewna to tym bardziej. ten Ikeowy nie wiem jeszcze jak na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.04.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W czerwień nie idź na salonach . Żółty + musztardowe dodatki to mój typ . Mówisz czerwień nie ? A tak mi się ten dywan spodobał To może niebieski/granat do tego żółtego co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No właśnie nogi stołu też mi się nie spodobały - jakieś sosnowe chyba są . Czerwień nie, ja bardzo lubię czerwień, ale to jednak tandetny kolor . Sama mam gabinet z czerwonymi dodatkami, natomiast nigdy nie poszłabym w tę stronę w pomieszczeniach głównych . Jakoś mi we wnętrzach średnio leży . Szybko męczy (i nudzi się), chyba dlatego, że jest taki intensywny. Granat + żółty super. W ogóle żółty fajnie komponuje się z wieloma kolorami, a czerwony już niestety nie (tylko z tymi spokojnymi, bazowymi jak szary, czarny, biały). W razie gdybyś miała potrzebę wprowadzać jakieś zmiany, z żółtym będzie to łatwiejsze niż z czerwienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.04.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dostałam dwie fotki na tel no ale co tam zawsze coś http://imageshack.us/a/img805/1681/img0778qn.jpg http://imageshack.us/a/img811/3887/img0777d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ojej no Ślicznie sie zapowiada !!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ojej no Ślicznie sie zapowiada !!!:yes: Dziękuje Sama jestem ciekawa jak to będzie w całości wyglądać Jak tylko tam przyjadę to porobię lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzieje się u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzieje się u Was A no w końcu się zaczęło Tyle że na odległość niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A no w końcu się zaczęło Tyle że na odległość niestety Znam ten ból ale gdyby nie odległość to pewnie byłby problem za co to wszystko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.04.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Znam ten ból ale gdyby nie odległość to pewnie byłby problem za co to wszystko zrobić No w sumie przez pracę to wszystko tak wygląda . Teraz człowiek mieszka tam gdzie praca a nie pracuje tam gdzie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kanka tak patrzę na te vivesy no i super wyglądają. normalnie zaczynam się zastanawiać czy ich w pralni nie połozyć...ale czy póxniej muszę isć w retro z meblami? miały być proste jasnoszare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.04.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kanka tak patrzę na te vivesy no i super wyglądają. normalnie zaczynam się zastanawiać czy ich w pralni nie połozyć...ale czy póxniej muszę isć w retro z meblami? miały być proste jasnoszare... Ja w sumie nie będe miała łazienki retro. Podłoga to jedyny element taki "rzucający" się w oczy reszta cała biała . Do białego wszystko pasuje do szarego też. A w formie proste może troche nowoczesne ale bez przesady . bardzo neutralne moim zdaniem. No w każdym razie na pewno moja łązienka nie będzie typowo retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.04.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Piękna pogoda , siedzę na tarasie , bosko jest . Uwielbiam wiosnę . Tylko ten skrzeczący bażant za płotem mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 O! Będziesz miała vivesowe dywaniki? No to ja czekam niecierpliwie na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.04.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 O! Będziesz miała vivesowe dywaniki? No to ja czekam niecierpliwie na kolejne fotki Dywaniki nie taka po całości będzie podłoga w łazience i w pralni . No i na ścianie w łazience te białe to tez vivesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts