Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

kanka kuleżanko, deski nie mogę leżeć na podłodze nie przyklejone bo sie wypaczą i już ich nie ułozysz, wiem ze ciekawość większa ale one muszą lezakować w zamkniętych paczkach, czym prędzej wsadź je pod inne paczki:yes::yes::yes:

One (te kilka szt) zostały tylko położone do zdjecia ;-) Dziś przychodzi pan parkieciarz je sobie posegregować i poukładać .

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo stół albo stolik :yes:.

Dwa w tym samym typie już nie bardzo mi się widzą w jednym pomieszczeniu :no:.

Zresztą ten z Ikei wydaje się jednak ładniejszy, ale nie wiem, jak na żywo? Stolik kawowy ok ;).

Jak je tutaj dwa tak zestawiłam to też mi się wydało że nie bardzo. Z resztą nogi mają z innego drewna to tym bardziej. ten Ikeowy nie wiem jeszcze jak na żywo ;-)

No właśnie nogi stołu też mi się nie spodobały - jakieś sosnowe chyba są :roll:.

Czerwień nie, ja bardzo lubię czerwień, ale to jednak tandetny kolor :yes:. Sama mam gabinet z czerwonymi dodatkami, natomiast nigdy nie poszłabym w tę stronę w pomieszczeniach głównych :no:. Jakoś mi we wnętrzach średnio leży :roll:. Szybko męczy (i nudzi się), chyba dlatego, że jest taki intensywny.

Granat + żółty super. W ogóle żółty fajnie komponuje się z wieloma kolorami, a czerwony już niestety nie (tylko z tymi spokojnymi, bazowymi jak szary, czarny, biały). W razie gdybyś miała potrzebę wprowadzać jakieś zmiany, z żółtym będzie to łatwiejsze niż z czerwienią.

Kanka tak patrzę na te vivesy no i super wyglądają. normalnie zaczynam się zastanawiać czy ich w pralni nie połozyć...ale czy póxniej muszę isć w retro z meblami? miały być proste jasnoszare...

Ja w sumie nie będe miała łazienki retro. Podłoga to jedyny element taki "rzucający" się w oczy ;-) reszta cała biała . Do białego wszystko pasuje do szarego też. A w formie proste może troche nowoczesne ale bez przesady . bardzo neutralne moim zdaniem. No w każdym razie na pewno moja łązienka nie będzie typowo retro ;-)