Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kanka, Yokasta: ależ oczywiście że zasłony absolutnie nie przeszkadzają roletom:). Napisałam tak tylko dlatego że Kanka napisała "Bardzo je lubie. Dzięki nim nie musze nic na siłę zawieszać w okna bo wystarczy że się zasłonie od zew", poniekąd sugerując, że rolety zastępują u niej zasłony:).

Wszystkie zalety które wymieniłyście rozumiem i doceniam. I naprawdę chciałabym, żeby mi się te rolety podobały, ale mi się nie podobają i co mi zrobicie?:)

Zobaczymy jak duże skrzynki u nas wyjdą, jeśli roleta będzie miała bardzo wystawać to ją damy na zewnątrz nad oknem.

Wszystko zależy od fachowców, my nawet nie wiemy jaki mamy tynk, ani producent ani kolor :)

No nieważne, już nie zaśmiecam, rolety to i tak nie wiadomo kiedy będą :).

Nihiru, mi też się nie podobają ale właśnie o to chodzi, że nie muszą ;) bo nie są po to żeby się podobać :D.

Kanka, Yokasta: ależ oczywiście że zasłony absolutnie nie przeszkadzają roletom:). Napisałam tak tylko dlatego że Kanka napisała "Bardzo je lubie. Dzięki nim nie musze nic na siłę zawieszać w okna bo wystarczy że się zasłonie od zew", poniekąd sugerując, że rolety zastępują u niej zasłony:).

Wszystkie zalety które wymieniłyście rozumiem i doceniam. I naprawdę chciałabym, żeby mi się te rolety podobały, ale mi się nie podobają i co mi zrobicie?:)

No właśnie ja też napisałam że one absolutnie dekoracyjne nie są i nie muszą. Ja nawet je zakładając nie zastanawiałam się czy one ładne czy nie poprostu jakaś tam konieczność ;-)

No i właśnie napisałam że nie musze wieszać nic na siłe czyli mając je mogę spokojnie uzbierać na coś co mi się podoba lub kupić później jeśli od razu nie mam kaski na dekoracje na okno ;-). Bo pewnie gdybym nie miała tych zew to szybko zakupiłabym cokolwiek na okna a mam ich sporo na parterze bo sąsiedzi dość blisko ;-) Z resztą często nas nie ma w domu i nie chce żeby ktoś nam do domu zaglądał co tam mamy.

No widzisz? a ja zrozumiałam że się cieszysz, bo w ogóle nie chcesz żadnych zasłon i dzięki roletom nie musisz ich mieć.

Okazuje się że nie tylko pisać zrozumiale nie potrafię (to wiedziałam), ale czytać też (chyba się starzeję, bo do tej pory nie miałam z tym problemu:()

hehe spokojnie ;-) Ja co prawda nie wiem czy coś będe zakładać czy nie bo mi to jakoś nie przeszkadza na razie ale nie dla tego że mam zew rolety . Ale dzięki nim nie mam ciśnienia czegoś zakłądać więc w zasadzie dobrze troche zroumiełaś ;-)

Strasznie chciałam shuttersy ale na cały dom mnie nie stać bo wyliczyli mi więcej niż za okna ;-/ Ale myśle może do łazienki bo tam coś musze założyć . Myślicie że będzie dobrze ?

Witam,

piękny domek, pięknie urządzony, a pokój córki super. Proszę o info skąd są mebelki a w szczególności łóżko?

pzdr

I jeszcze jedno pytanko - a krzesełka skąd ??? szukam czegoś do kuchni i nic :(

pzdr

Oj stolarz często droższy od takich sklepowych. Ale powiem Ci, że jak porównuje jego prace np. meble w łazience to widać ogromną różnice niż te masowo robione. Dopracowane w każdym kawałku i materiały porządne. Ale trafić na dobrego stolarza też sztuka. Nie chce zapeszać, ale z tego jesteśmy zadowoleni. Tu jeszcze jego foteczki ;-)

http://img845.imageshack.us/img845/7107/dsc0611i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img200.imageshack.us/img200/5943/dsc0614f.jpg

Uploaded with ImageShack.us