Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

kanka, po 5 godzinach czytania całeeeeego wątku nie mogę odejść bez komentarza :) Jest cudownie!

Dom macie bardzo elegancki i gustowny i choć nie jestem zwolenniczką nowoczesnych wnętrz, to ten bardzo mnie przekonał. Ale, ale moje serce przyspieszyło na widok mieszkania! Urządziłaś go wyśmienicie. Pokój córeczki wymiata! Wszystkie rozwiązania bardzo ciekawe, a dla mnie zupełnie nowe. Zapisałam sobie mnóstwo namiarów, za które bardzo Ci dziękuję! :hug:Twoje mieszkanie będzie moją inspiracją podczas urządzania domku, który właśnie budujemy :)

I jeszcze bardzo Ci dziękuję, że nie było dla Ciebie problemem kilkanaście razy powtarzać jakiś adres sklepu, czy nazwę przedmiotu :hug:Wiem, że czasami bywa to męczące, ale z drugiej strony w gąszczu informacji ciężko często znaleźć akurat to, czego się szuka. Dzięki!!!

Pozdrawiam serdecznie i niech Wam się dobrze mieszka i tu i tam :)

Jejku Nelli aż się zawstydziłam :oops: Kurcze strasznie miło czytać takie rzeczy :hug:

Bardzo się ciesze że mogłam jakoś pomóc i nie ma problemu jeśli mam powtarzać coś ;-] I jeśli tylko mogę służyć pomocą i podpowiedzią to dla mnie sama radość ;-)

A u Marysi komoda już stoi ;-] Jutro może zrobię zdjęcie to wstawię pokazać jak się prezentuje ;-)