Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Powymierzałam wszystko i ja chłop na weekend wrócił do domu zagoniłam do roboty :lol2: ułożył podłogę ja zabejcowałam , posadziliśmy tuje i tak dosłownie za niecałe 1500zł mam balkon razem z meblami, donicami , roślinami i podłogą :lol2: A jak przyjemnie teraz a nie na betonie :p

No nie! ;) Kanka, ja o takich meblach marzę i śnię :D Ale cena tych, które widziałam sporo przewyższa tę, którą Ty osiągnęłaś za wszystko. Gdzie kupiłaś te mebelki??

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki :rolleyes:

Tomkowa ja też marzyłam o technoratanie ale pewnie na razie stanęło by tylko na marzeniach ;) więc zakupiłam o to ten zestaw z castoramy , produkt z gazetki za całe 750zł :lol2: Nie jest to technoratan ani nawet ratan tylko plastik ale produkcji Holenderskiej :p

ivy17 donice to firma Lamela . Plastik ale uważam że jak na taką cene to fajny jakościowo . Do tego ma wkłady donice więc super sprawa , można w te donice sobie wszystko posadzić a to wysokie to osłonka .

Dzięki :rolleyes:

Tomkowa ja też marzyłam o technoratanie ale pewnie na razie stanęło by tylko na marzeniach ;) więc zakupiłam o to ten zestaw z castoramy , produkt z gazetki za całe 750zł :lol2: Nie jest to technoratan ani nawet ratan tylko plastik ale produkcji Holenderskiej :p

To Ty wiesz, że marzyłaś o technorattanie, a ja nawet nie wiedziałam :lol2: Wiedziałam, że ma tak wyglądać :D Wyszło Ci to superosko! Ciekawe, czy jeszcze są dostępne w stolicy

Dziękuje Wam bardzo za tak miłe słowa :D . Niestety u nas nadal chorobowo ehhhh a i pogoda nie rozpieszcza żeby można było tak na 100% wykorzystać ten balkon :( no ale mam nadzieje że będzie lepiej, no musi być w końcu :yes:

Tomkowa nie wiem czy jeszcze są ale warto sprawdzić i dotknąć bo może się Wam nie spodobać taki komplet , to jednak nie jakość za 2000-3000 zł :p

Ojtam, ojtam, ważne, że na zdjęciach ładnie wygląda ;)

Mój miodek i cytrynka nie pomogła? :( No trudno. W takim razie nie pozostawiacie mi wyboru :( będę musiała sięgnąć po bardziej radykalne środki...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/2021346-zastrzyk-strzykawka-643-482_zps3158adbe.jpg

;)

Edytowane przez asiazett

Tomkowa nie wiem czy jeszcze są ale warto sprawdzić i dotknąć bo może się Wam nie spodobać taki komplet , to jednak nie jakość za 2000-3000 zł :p

Kurcze, ja nie mam kiedy pojechać, ale muszę :) Jak dotykałam te za 3 tysie, to po spojrzeniu na cenę jakoś od razu mi się przestawały podobać, a mąż mówił, że one chyba "nie za wygodne" :lol2: Ja zasadniczo jestem jakoś niskobudżetowa i ta tendencja utrzymuje się, niestety, od wielu lat. Ale gram w Lotto :D

Haha ważne że grasz ;-) Wiesz nie nastawiaj się na nie wiem co ;-) no na plastikowy zestaw . Ale patrząc na ceny zestawów ogrodowych to uważam że za tą ceną to może być ;-)

asiazett no na początku nam pomagały miodziki , cytrynki . Ja i córka to nawet ale mąż mi zachorzał i powychodziły nadciśnienia i problemy z krzepliwością :-( starość nie radość :evil:

Haha super , ten sam co mój ? ;)

A ja zakupiłam dziś poduszki na balkon , kocyk i kubeczki do kawy i wszystko -50% ;-]

Ten sam! ;) Jest naprawdę ładny, ale co ja się naklęłam przy składaniu:p Wydaje mi się, że działałam zgodnie z instrukcją, ale zostały mi śrubki po montażu :lol2:

Zakupy śliczne! :D

Edytowane przez Tomkowa

haha u nas za składanie zabrał się mąż i zawołał sobie jeszcze dwóch sąsiadów do pomocy ;) Ale to był tylko pretekst bo chodziło przecież o wspólne piwko na balkonie , więc wiesz jak to składanie wyglądało :lol2: Ale nie powiem , sprawnie im poszło :D

Tomkowa a masz jakiś swój wątek ? ;-) Jeśli tak to podrzuć linka ;-) a jak nie to kurcze zakładaj bo ciekawa jestem jak tam u Ciebie ;-)

Edytowane przez kanka9

Tomkowa a masz jakiś swój wątek ? ;-) Jeśli tak to podrzuć linka ;-) a jak nie to kurcze zakładaj bo ciekawa jestem jak tam u Ciebie ;-)

Nie mam :( Na razie jestem nałogową czytaczką. U mnie nie ma, póki co, nic do podziwiania (no może teraz oprócz tarasu ;) ) Noszę się z zamiarem remontu łazienek i systematycznie pracuję nad przekonaniem męża do wyremontowania całego parteru domu.

Myślę nad własnym wątkiem. Boję się tylko, że wtedy wszystko inne pójdzie w kąt. Już teraz na nic nie mam czasu, bo czytam forum :rotfl: Ale dam znać, jakby co :D

Tu projekt mojej małej łazienki:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=6476718&viewfull=1#post6476718

Edytowane przez Tomkowa

Ładna łazieneczka się zapowiada ;) To od razu napiszę mozaika na krotszej ścianie i podłodze jak dla mnie rewelacja i jedyne słuszne wyjście :p

Deszczownica w sumie i tu i tu ok choć może faktycznie jak drzwi od kabiny są bliżej grzejnika to wtedy żeby się fajnie wchodziło to może na dłuższej scianie bym zrobiła . ;-)

A i co do mozaiki to ja bym dała na tej krótkiej ścianie i całą podłogę rewelacja by była a reszta gładkie na ścianach ale też nie do sufitu tylko tam gdzie trzeba . Super by ta mozaika była takim głównym elementem ;-) tyle że reszta już musiałą by być neutralnie na spokojnie. Tylko nie wiem czy ona na podłogę się nadaje bo nie znam tych płytek ;-)

Edytowane przez kanka9

Łazienunia, to maleństwo będzie :D Drzwi prysznicowe mają być otwierane do środka, takie saloonowe, albo tak, jak na wizkach łamane, też do środka. Gdy zrobię baterię na dłuższej ścianie, to nie będzie ona centralnie, tylko przesunięta do rogu, żeby nie uderzyć o nią drzwiami, deszczownica jest ponad, więc zostałaby na środku. Problemu z umieszczeniem deszczownicy i baterii w jednej linii nie ma, gdyby umieścić je na ścianie krótszej. Ot, i problem mam ;)

Mówisz, żeby całą podłogę mozaikową? Nadaje się na nią, płytki to Opoczno Fargo.

Edytowane przez Tomkowa

Pomyślałam, żeby drzwi były całkowicie składane do środka, gdyż łazienka jest bardzo mała. Na otwierane normalnie nie ma tam miejsca. Stała ścianka ograniczy miejsce przy wc. Efekt ma być taki, że gdy nie korzystamy z prysznica drzwi są otwarte i kabina nie zabiera przestrzeni łazience :)

Bardzo miło tu u Ciebie, ale mam wyrzuty, że zaśmiecam swoimi problemami Twój wątek. Dzięki za wyrozumiałość! :)