Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Kanka, ja też z utęsknieniem wyglądam wiosny i zatulipaniłam sobie wazony :)

Znasz patent na podgrzewanie wosków, tak, aby nie brudzić (a w związku z tym i nie czyścić) kominka?

[ATTACH=CONFIG]307001[/ATTACH]

Foremka silikonowa do muffinek :)

Znam , znam i fajne kształty wosku wychodzą ;-] ale ja nie przepadam za tą metoda , mam wrażenie że przez foremkę za słabo jest rozgrzany wosk i słabiej pachnie . Ale to może jakieś moje wrażenie tylko , choć kurcze kilka razy próbowałam i się nie mogę przekonać , a tak to by ułatwiło sprawę wymiany zapachow ;-/

pysiaczek no tak , możliwe że pisałam gdzie mieszkam haha ;-] A Ty bliżej szkoły mojej córki ?

A te moje ulubione szeregowce to na mojej dzielnicy na ulicy Alpinistów ;-] Na razie 4 wybudowane bo deweloper zbankrutował czy coś , ale podobno ktoś wykupił tam dalej teren i projekty ( tak słyszałam od jednej pani z niruchomości ;-]) Byłam oglądać te domki w środku i jeden projekt nie chce mi wyjść z głowy , to taki idelany domek dla mnie na dzień dzisiejszy i na dzisiejsze potrzeby ;-] . Baaardzo mi się spodobał . . Więc czekam na rozwój ulicy :D . Ale kurde pierw muszę się tego domu pozbyć ehhh.

A z tymi niemcami Ci się pomyliło może dla tego ze tam mieszka moj mąż, bo pracuje (my też mieszkaliśmy jakś czas ) ale tam wynajmujemy mieszkanie ;-]

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale tu cisza ;-] A ja dziś zrobiłam podsumowanie moich wosków , trochę tego wyszło ;-] Ale musiałam zrobić porządki bo w poniedziałek nowa dostawa :rolleyes:

Uwielbiam zapachy w domu , po prostu jestem uzależniona ;-] Najbardziej kocham woski yankee candle , kringle candle i woodwick , to moi ulubieńcy . Czaje się teraz na wypróbowanie ich świec ;-]. No co zrobię ,no lubię jak mi ładnie pachnie w domu ;-] A to moja kolekcja na ten moment ;-]

http://i60.tinypic.com/2ii7m21.jpg

A to moje hiciory zapachowe ;-]

http://i59.tinypic.com/a0vya0.jpg

Ale tu cisza ;-] A ja dziś zrobiłam podsumowanie moich wosków , trochę tego wyszło ;-] Ale musiałam zrobić porządki bo w poniedziałek nowa dostawa :rolleyes:

Uwielbiam zapachy w domu , po prostu jestem uzależniona ;-] Najbardziej kocham woski yankee candle , kringle candle i woodwick , to moi ulubieńcy . Czaje się teraz na wypróbowanie ich świec ;-]. No co zrobię ,no lubię jak mi ładnie pachnie w domu ;-] A to moja kolekcja na ten moment ;-]

http://i60.tinypic.com/2ii7m21.jpg

A to moje hiciory zapachowe ;-]

http://i59.tinypic.com/a0vya0.jpg

Wow Kanka,ale kolekcja;)) jeszcze tych wosków nigdy nie kupowałam,ale właśnie mnie zachęciłaś:)

martaMarcia ja będę zawsze polecać , uwielbiam woski , kocham je palić cały rok ;-] Tyle mi zostało od ostatnich zakupów teraz dojdzie jakieś 15 kolejnych zapachów ;-]. Polecam wypróbować ale ostrzegam że wciąga ;-]. Te trzy to moje ulubione marki choć próbowałam jeszcze innych ale jakoś te mi najbardziej podpasowały i mogę polecić je bez namysłu .

Tomkowa większośc na necie (niestety to trochę w ciemno no ale …. ) wiele jest stron "pachnąca wanna", "goodies:, "zapachy domu" i jeszcze wiele innych wystarczy w google wpisać . Niedawno natomiast znalazłam sklep stacjonarny w Szczecinie w Starej Cegielni . A że niedaleko chodze na paznokcie , to co wizyta u kosmetyczki to se idę powąchać i coś nowego dokupić ;-] Tam mam zamiar zakupić świece bo to już jednak większy wydatek więc wolała bym nie ryzykować z zapachem ;-]

Kanka a te ze smokami to co to za zapachy:)?

To jest taka cała seria z takimi jak by metalowymi pokrywkami (tzn rysunek jest jak by metalowy ;-] ) to są takie męskie zapachy , jak męskie perfumy . Ja bardzo lubie takie zapachy a te dwa to dla mnie są mega . Niestety wycofują tę serię ;-/

To jest taka cała seria z takimi jak by metalowymi pokrywkami (tzn rysunek jest jak by metalowy ;-] ) to są takie męskie zapachy , jak męskie perfumy . Ja bardzo lubie takie zapachy a te dwa to dla mnie są mega . Niestety wycofują tę serię ;-/

no to kominek i 3 woski na próbę zamówione:rolleyes:

Dziewczyny, no fakt, sporo tych sklepów, ale ja chcę kupić w najlepszym, czyli z polecenia :) Marta, gdzie dokonałaś zakupu?

Tomkowa, ja w pierwszym lepszym kupiłam (akurat zapach domu), bo ceny są wszędzie chyba te same:) a kominek na alle... za 10 zł, postanowiłam na początek za dużo nie inwestować:cool:

Bahama Breeze,Lake Sunset i Margarita Time:)

To zaszalałaś , same takie zapachy kojarzące się z latem i drinkami :D

Tomkowa wiesz co ja kupuje w różnych sklepach w zależności gdzie mają zapachy które chce spróbować , także myślę że spokojnie możesz kupować ;-] A te trzy co podałam nazwy to już sprawdzone i pewne , tzn ja nigdy się nie przejechałam na nich ;-]

Marta, ja zaszalałam, bo skoro płacę za przesyłkę i muszą się fatygować z pakowaniem, to niech będzie co spakować :lol2: No więc w paczce znajdę mam nadzieję: kominek, Zapach słońca nad jeziorem (Lake Sunset), Różowy hibiskus (Pink Hibiscus), Kora cytrusowa (Slate), Waniliowa lawenda i Akwarele (Watercolors) :D Zdałam się głównie na nos Kanki :D Jak dla mnie będzie nie tak, to będą się palić na tarasie :lol2:

Tomkowa super ;-] mam nadzieje że się nie zawiedziesz ;-] co do zapachow to niestety trzeba te swoje wyczaić bo tak sugerowanie się czyims gustem nie zawsze się sprawdza , choć myśle że akwarele to zapach dla wszystkich :D Dajcie znać dziewczyny jak zakupki się udały , może powymieniamy się wrażeniami co do zapachów co ? :D

Mmelisa dawaj i zamawiaj , zobaczysz jak wciąga ;-]

p@nna migotka to jest bardzo proste ;-] potrzebujesz taki kominek jak do olejkow , dajesz kawałek takiego wosku i pod spodem odpalasz t-lighta i delektujesz się pięknym zapachem w domu :D Tu masz też fajnie opisane

http://swiatzapachow.pl/pl/i/Jak-uzywac-woskow-zapachowych/11

a zapachów setki więc jest w czym wybierać :D