kanka9 02.03.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Kanka, ja też z utęsknieniem wyglądam wiosny i zatulipaniłam sobie wazony Znasz patent na podgrzewanie wosków, tak, aby nie brudzić (a w związku z tym i nie czyścić) kominka? [ATTACH=CONFIG]307001[/ATTACH] Foremka silikonowa do muffinek Znam , znam i fajne kształty wosku wychodzą ;-] ale ja nie przepadam za tą metoda , mam wrażenie że przez foremkę za słabo jest rozgrzany wosk i słabiej pachnie . Ale to może jakieś moje wrażenie tylko , choć kurcze kilka razy próbowałam i się nie mogę przekonać , a tak to by ułatwiło sprawę wymiany zapachow ;-/ pysiaczek no tak , możliwe że pisałam gdzie mieszkam haha ;-] A Ty bliżej szkoły mojej córki ? A te moje ulubione szeregowce to na mojej dzielnicy na ulicy Alpinistów ;-] Na razie 4 wybudowane bo deweloper zbankrutował czy coś , ale podobno ktoś wykupił tam dalej teren i projekty ( tak słyszałam od jednej pani z niruchomości ;-]) Byłam oglądać te domki w środku i jeden projekt nie chce mi wyjść z głowy , to taki idelany domek dla mnie na dzień dzisiejszy i na dzisiejsze potrzeby ;-] . Baaardzo mi się spodobał . . Więc czekam na rozwój ulicy . Ale kurde pierw muszę się tego domu pozbyć ehhh. A z tymi niemcami Ci się pomyliło może dla tego ze tam mieszka moj mąż, bo pracuje (my też mieszkaliśmy jakś czas ) ale tam wynajmujemy mieszkanie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.03.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ale tu cisza ;-] A ja dziś zrobiłam podsumowanie moich wosków , trochę tego wyszło ;-] Ale musiałam zrobić porządki bo w poniedziałek nowa dostawa Uwielbiam zapachy w domu , po prostu jestem uzależniona ;-] Najbardziej kocham woski yankee candle , kringle candle i woodwick , to moi ulubieńcy . Czaje się teraz na wypróbowanie ich świec ;-]. No co zrobię ,no lubię jak mi ładnie pachnie w domu ;-] A to moja kolekcja na ten moment ;-] http://i60.tinypic.com/2ii7m21.jpg A to moje hiciory zapachowe ;-] http://i59.tinypic.com/a0vya0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ale tu cisza ;-] A ja dziś zrobiłam podsumowanie moich wosków , trochę tego wyszło ;-] Ale musiałam zrobić porządki bo w poniedziałek nowa dostawa Uwielbiam zapachy w domu , po prostu jestem uzależniona ;-] Najbardziej kocham woski yankee candle , kringle candle i woodwick , to moi ulubieńcy . Czaje się teraz na wypróbowanie ich świec ;-]. No co zrobię ,no lubię jak mi ładnie pachnie w domu ;-] A to moja kolekcja na ten moment ;-] http://i60.tinypic.com/2ii7m21.jpg A to moje hiciory zapachowe ;-] http://i59.tinypic.com/a0vya0.jpg Wow Kanka,ale kolekcja;)) jeszcze tych wosków nigdy nie kupowałam,ale właśnie mnie zachęciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kanka, gdzie je kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.03.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 martaMarcia ja będę zawsze polecać , uwielbiam woski , kocham je palić cały rok ;-] Tyle mi zostało od ostatnich zakupów teraz dojdzie jakieś 15 kolejnych zapachów ;-]. Polecam wypróbować ale ostrzegam że wciąga ;-]. Te trzy to moje ulubione marki choć próbowałam jeszcze innych ale jakoś te mi najbardziej podpasowały i mogę polecić je bez namysłu . Tomkowa większośc na necie (niestety to trochę w ciemno no ale …. ) wiele jest stron "pachnąca wanna", "goodies:, "zapachy domu" i jeszcze wiele innych wystarczy w google wpisać . Niedawno natomiast znalazłam sklep stacjonarny w Szczecinie w Starej Cegielni . A że niedaleko chodze na paznokcie , to co wizyta u kosmetyczki to se idę powąchać i coś nowego dokupić ;-] Tam mam zamiar zakupić świece bo to już jednak większy wydatek więc wolała bym nie ryzykować z zapachem ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kanka a te ze smokami to co to za zapachy:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.03.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kanka a te ze smokami to co to za zapachy:)? To jest taka cała seria z takimi jak by metalowymi pokrywkami (tzn rysunek jest jak by metalowy ;-] ) to są takie męskie zapachy , jak męskie perfumy . Ja bardzo lubie takie zapachy a te dwa to dla mnie są mega . Niestety wycofują tę serię ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 To jest taka cała seria z takimi jak by metalowymi pokrywkami (tzn rysunek jest jak by metalowy ;-] ) to są takie męskie zapachy , jak męskie perfumy . Ja bardzo lubie takie zapachy a te dwa to dla mnie są mega . Niestety wycofują tę serię ;-/ no to kominek i 3 woski na próbę zamówione:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.03.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 no to kominek i 3 woski na próbę zamówione:rolleyes: Haha super ;-] A jakie zamówiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Bahama Breeze,Lake Sunset i Margarita Time:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.03.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dziewczyny, no fakt, sporo tych sklepów, ale ja chcę kupić w najlepszym, czyli z polecenia Marta, gdzie dokonałaś zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.03.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dziewczyny, no fakt, sporo tych sklepów, ale ja chcę kupić w najlepszym, czyli z polecenia Marta, gdzie dokonałaś zakupu? Tomkowa, ja w pierwszym lepszym kupiłam (akurat zapach domu), bo ceny są wszędzie chyba te same:) a kominek na alle... za 10 zł, postanowiłam na początek za dużo nie inwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 07.03.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Bahama Breeze,Lake Sunset i Margarita Time:) To zaszalałaś , same takie zapachy kojarzące się z latem i drinkami Tomkowa wiesz co ja kupuje w różnych sklepach w zależności gdzie mają zapachy które chce spróbować , także myślę że spokojnie możesz kupować ;-] A te trzy co podałam nazwy to już sprawdzone i pewne , tzn ja nigdy się nie przejechałam na nich ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.03.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzięki! Kupione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 07.03.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzięki! Kupione! jakie zapachy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.03.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Marta, ja zaszalałam, bo skoro płacę za przesyłkę i muszą się fatygować z pakowaniem, to niech będzie co spakować No więc w paczce znajdę mam nadzieję: kominek, Zapach słońca nad jeziorem (Lake Sunset), Różowy hibiskus (Pink Hibiscus), Kora cytrusowa (Slate), Waniliowa lawenda i Akwarele (Watercolors) Zdałam się głównie na nos Kanki Jak dla mnie będzie nie tak, to będą się palić na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ejj no wezcie... bo mi tez sie zachciewa takiego zakupu... ale sie wstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 No dobrze to ja się przyznam, że w ogóle nie wiem jak się tego używa:eek: proszę o instrukcję bo brzmi ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 07.03.2015 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Tomkowa super ;-] mam nadzieje że się nie zawiedziesz ;-] co do zapachow to niestety trzeba te swoje wyczaić bo tak sugerowanie się czyims gustem nie zawsze się sprawdza , choć myśle że akwarele to zapach dla wszystkich Dajcie znać dziewczyny jak zakupki się udały , może powymieniamy się wrażeniami co do zapachów co ? Mmelisa dawaj i zamawiaj , zobaczysz jak wciąga ;-] p@nna migotka to jest bardzo proste ;-] potrzebujesz taki kominek jak do olejkow , dajesz kawałek takiego wosku i pod spodem odpalasz t-lighta i delektujesz się pięknym zapachem w domu Tu masz też fajnie opisane http://swiatzapachow.pl/pl/i/Jak-uzywac-woskow-zapachowych/11 a zapachów setki więc jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.03.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 a co tam, następne na liście będą akwarele:p a najbardziej rozśmieszył mnie ten wosk: http://imageshack.com/a/img661/2849/yGGLFN.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts