Tomkowa 12.03.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) ...a moich nadal nie ma:) za to zdążyłam zrobić już drugie zamówienie Co to za sklep, że się tak długo czeka?? Ja kupowałam w zapachdomu i było błyskawicznie. edit doczytałam, że kupowałaś w tym samym. To dziwne. Zamawiałam w sobotę, a we wtorek towar był już u mnie. Ponaglenie pisz! Edytowane 12 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 No i pachnie Jak się wchodzi do pokoju to takie lody truskawkowo waniliowe Spokojnie , dojdzie . Może to akurat wina kuriera/poczty ? Napisali jakiego maila czy coś że wysłali czy jaki jest status ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.03.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Kanka, a używałaś już Espresso Crema? Bardzo jestem go ciekawa, bo kompletuję kolejne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 nie jeszcze esspresso nie używałam , jeśli chcesz jutro odpale w dzień bo na świeczkę za mało czasu ;-] Ale powiem Wam że wpadłam , podoba mi się http://i60.tinypic.com/vpyooj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Moje woski przyjechały, pachną zachęcająco, ale czekam jeszcze na kominek:) mam nadzieje,że będzie jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Tomkowa jakie jeszcze zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Na razie mam w koszyku: Pełnia księżyca, Kremowe Espresso, Biała gardenia i podwójne Akwarele Ten ostatni, jak na razie, jest moim faworytem i go dokupuję Szukam dalej, żeby darmową przesyłkę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Tomkowa jak lubisz lody to summer skoop też sobie wrzuć ;-] wosk nie jest drogi a powąchaj dla mnie bomba . Ja jeszcze lubię vanilla lime ale to już może nie dla wszystkich . Ale wiecie co zakochałam się w świecach Ale zacznijcie od wosków jak się wciągniecie polecam świece ;-] martaMarcia jakie zapachy zamówiłaś , co ci podpasowało ? Dziewczyny piszcie swoje zdanie o zapachach ;-]i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Już sprawdzałam te lody, ale w tej chwili wosku nie ma w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Kanka teraz zamówiłam trochę więcej, akwarele, jeden z tych "męskich" zapachów, lody truskawkowe, coś cytrynowego, chyba czarną porzeczkę, trochę się tego nazbierało, bo chciałam darmową dostawę jak tylko odpalę kominek, to będę kolejno opisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 12.03.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Super ciesze się że Was wciągnęłam , przynajmniej mam z kim pogadać o tym Sąsiedzi patrzą na mnie dziwnie jak z podnieceniem opowiadam o zapachach i kupuje świeczki za prawie 100zł Ale sami mi mówią że już na klatce czują że coś pale i że zapachy są bossskie Wiem dzięki temu co mogę im na prezent dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ja świeczki lubię od zawsze, tylko jakoś nigdy nie miałam tych z YC ani nigdy nie miałam wosków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2015 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 No i mój króliczy już jest ;-] Ekspresowa wysyłka z tego Zapach domu ;-] http://i57.tinypic.com/55fbkx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.03.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Hej, kupiłam kominek w sklepie nieopodal pracy ale wosków tam nie mieli. EDIT, wycinam prośbę, bo sobie już poradziłam. Znalazłąm o zapachu masła shea <3 kocham Mam nadzieję, ze będzie pachniało obłędnie ) Dzięki za inspiracje!!! EDIT 2 Zamówiłam Obawiam się, ze problem będę miała głównie z tym, że nie będę mogła często zmieniać tych zapachów ;p Bo jak je wszystkie wypróbować na raz, nie da się Edytowane 13 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hej, kupiłam kominek w sklepie nieopodal pracy ale wosków tam nie mieli. EDIT, wycinam prośbę, bo sobie już poradziłam. Znalazłąm o zapachu masła shea <3 kocham Mam nadzieję, ze będzie pachniało obłędnie ) Dzięki za inspiracje!!! EDIT 2 Zamówiłam Obawiam się, ze problem będę miała głównie z tym, że nie będę mogła często zmieniać tych zapachów ;p Bo jak je wszystkie wypróbować na raz, nie da się Super:)) jest nas coraz więcej:) jakie zapachy zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 No to ja kupuję drugi kominek Też właśnie zastanawiałam nad tym, jak tu często zmieniać zapachy (nadal nie używam foremki) i wymyśliłam ten sposób W salonie jeden, w jadalni drugi Myślicie, że to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.03.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ;D Musiałam włączyć pocztę, bo zapomniałam jaki sklep wyszukałam w necie Yankee: Midsummer's Night, Turquoise Sky Pink Honeysuckle, Bay Leaf Wreath, Shea Butter, Frankincense, Oud Oasis Kringle: Wanilia Cukiernika Bakers Vanilla, Witaj w Domu Welcome Home, Kora Cytrusowa Slate Ciekawa jestem ) Kupiłam kominek za 9 zł w Realu Chciałam czarny ale mieli tylko białe za to tanie i nie popękane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Aha: paliłam Slate Śliczny, taki trochę męski zapach Miałam wrażenie, że właśnie przeszedł mi koło nosa koleś prosto z kąpieli i po goleniu Uczucie bardzo przyjemne "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.03.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Tomkowa, rozpalasz mi zmysły, normalnie Jak znalazł. Zanim Michał napali w kominku akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2015 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ale fajnie że kolejna wciągnięta Mam nadzieje że i będzie zadowolona ;-] Ja dość często zmieniam woski a teraz wieczorem świeczkę palę ;-] ale na dzień woski są super . Ja tak jak pisałam wcześniej wkładam ręcznik papierowy wszystko wsiąka , wycieram na sucho i można nowy zapach wkładać . Szybko i bezboleśnie ;-] Co do zapachow masło shea , oud oasis u mnie czekają w kolejce ;-] Za to Slate uwielbiam to taki męski perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts