Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

...a moich nadal nie ma:)

za to zdążyłam zrobić już drugie zamówienie :wiggle:

Co to za sklep, że się tak długo czeka?? Ja kupowałam w zapachdomu i było błyskawicznie.

edit

doczytałam, że kupowałaś w tym samym. To dziwne. Zamawiałam w sobotę, a we wtorek towar był już u mnie. Ponaglenie pisz! :D

Edytowane przez Tomkowa

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa jak lubisz lody to summer skoop też sobie wrzuć ;-] wosk nie jest drogi a powąchaj dla mnie bomba . Ja jeszcze lubię vanilla lime ale to już może nie dla wszystkich . Ale wiecie co zakochałam się w świecach :lol: Ale zacznijcie od wosków jak się wciągniecie polecam świece ;-]

martaMarcia jakie zapachy zamówiłaś , co ci podpasowało ? Dziewczyny piszcie swoje zdanie o zapachach ;-]i

Kanka teraz zamówiłam trochę więcej, akwarele, jeden z tych "męskich" zapachów, lody truskawkowe, coś cytrynowego, chyba czarną porzeczkę, trochę się tego nazbierało, bo chciałam darmową dostawę :D

jak tylko odpalę kominek, to będę kolejno opisywać:)

Super :lol: ciesze się że Was wciągnęłam , przynajmniej mam z kim pogadać o tym :p Sąsiedzi patrzą na mnie dziwnie jak z podnieceniem opowiadam o zapachach i kupuje świeczki za prawie 100zł :p Ale sami mi mówią że już na klatce czują że coś pale i że zapachy są bossskie :p Wiem dzięki temu co mogę im na prezent dać :lol:

Hej, kupiłam kominek w sklepie nieopodal pracy ale wosków tam nie mieli.

EDIT, wycinam prośbę, bo sobie już poradziłam. Znalazłąm o zapachu masła shea <3 kocham Mam nadzieję, ze będzie pachniało obłędnie :))

Dzięki za inspiracje!!!

EDIT 2

Zamówiłam :)

Obawiam się, ze problem będę miała głównie z tym, że nie będę mogła często zmieniać tych zapachów ;p Bo jak je wszystkie wypróbować na raz, nie da się :D

Edytowane przez andariel

Hej, kupiłam kominek w sklepie nieopodal pracy ale wosków tam nie mieli.

EDIT, wycinam prośbę, bo sobie już poradziłam. Znalazłąm o zapachu masła shea <3 kocham Mam nadzieję, ze będzie pachniało obłędnie :))

Dzięki za inspiracje!!!

EDIT 2

Zamówiłam :)

Obawiam się, ze problem będę miała głównie z tym, że nie będę mogła często zmieniać tych zapachów ;p Bo jak je wszystkie wypróbować na raz, nie da się :D

Super:)) jest nas coraz więcej:) jakie zapachy zamówiłaś?

;D

Musiałam włączyć pocztę, bo zapomniałam jaki sklep wyszukałam w necie :D

Yankee:

• Midsummer's Night,
  • Turquoise Sky
  • Pink Honeysuckle,
  • Bay Leaf Wreath,
  • Shea Butter,
  • Frankincense,
  • Oud Oasis

Kringle:

• Wanilia Cukiernika Bakers Vanilla,
  • Witaj w Domu Welcome Home,
  • Kora Cytrusowa Slate

Ciekawa jestem :))

Kupiłam kominek za 9 zł w Realu :D

Chciałam czarny ale mieli tylko białe za to tanie i nie popękane :)

ale fajnie że kolejna wciągnięta :lol2: Mam nadzieje że i będzie zadowolona ;-]

Ja dość często zmieniam woski a teraz wieczorem świeczkę palę ;-] ale na dzień woski są super . Ja tak jak pisałam wcześniej wkładam ręcznik papierowy wszystko wsiąka , wycieram na sucho i można nowy zapach wkładać . Szybko i bezboleśnie ;-]

Co do zapachow masło shea , oud oasis u mnie czekają w kolejce ;-] Za to Slate uwielbiam to taki męski perfum :lol: