kanka9 13.03.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Aha: paliłam Slate Śliczny, taki trochę męski zapach Miałam wrażenie, że właśnie przeszedł mi koło nosa koleś prosto z kąpieli i po goleniu Uczucie bardzo przyjemne "D No Slate jest fantastyczny , ale ja uwielbiam męskie zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kanka, a te świece to jak się spalają, całe? Chętnie bym kupiła, ale obawiam się, że wypala się głęboki tunel, tak, jak w większości świec. Jak ona się topi? Nie są tanie, dlatego wydaje mi się to ważne, czy nie wyrzucę połowy. Chociaż zawsze można wyskrobać i na kominek wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kanka, a te świece to jak się spalają, całe? Chętnie bym kupiła, ale obawiam się, że wypala się głęboki tunel, tak, jak w większości świec. Jak ona się topi? Nie są tanie, dlatego wydaje mi się to ważne, czy nie wyrzucę połowy. Chociaż zawsze można wyskrobać i na kominek wrzucić No właśnie wszyscy chwalą że tak super czysto się palą itd . No ale warunek jest żeby nie gasić jej do puki wosk nie rozpuści się cały do ścianek . No i kurde wczoraj odpaliłam pierwszy raz i paliłam 8 godzin i cały się nie wypalił więc mały rant został . Dziś odpalona drugi raz próbuje ratować ale kurde nie wiem ile to ma się palić żeby całe się wypaliło bo na razie mi się tunel robi ;-/ No ale tak jak pisałaś można wyskropać i dać do kominka ;-] alebo są metody ze sreberkiem co wspomaga wypalanie na brzegu i też takie nakładki mają ilumy co to niby też pomagają w wypalaniu . Ja jeszcze nie mam takiej i żałuje . Ale same świece bardzo fajne ;-] i mega wydajne więc myśle że warte ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Uroczyście informuję, że właśnie odpaliłam pierwszy wosk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 No Slate jest fantastyczny , ale ja uwielbiam męskie zapachy W następnym zamówieniu będzie Slate:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Uroczyście informuję, że właśnie odpaliłam pierwszy wosk:D No ale co pachnie i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Tomkowa odpaliłam Under the Palms, rozpaliłam chyba niepotrzebnie całość, wrażenia: hmmm początkowo fajny, ale chyba trochę za słodki i za dużo:) dość mocno czuję kokos:) edit: daję 3/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2015 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 martaMarcia cały to za dużo ;-] yankee woski dziele mniej więcej na 4 części i to jest spoko a kringle nawet na 5 bo tam tak podzielone . A ja pale świece , próbuję ją reanimować z tunelu ale powiem Wam że pachnie świetnie , jak na razie zachwycona jestem jakością (oprócz tego tunelowania ;-/ ale daje im jeszcze szanse ) i wydobywającym się zapachem (pfu pfu żeby nie zapeszyć ). No i Summer scoop powtarzam się ale na razie moj naj z yankee ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 martaMarcia cały to za dużo ;-] yankee woski dziele mniej więcej na 4 części i to jest spoko a kringle nawet na 5 bo tam tak podzielone . A ja pale świece , próbuję ją reanimować z tunelu ale powiem Wam że pachnie świetnie , jak na razie zachwycona jestem jakością (oprócz tego tunelowania ;-/ ale daje im jeszcze szanse ) i wydobywającym się zapachem (pfu pfu żeby nie zapeszyć ). No i Summer scoop powtarzam się ale na razie moj naj z yankee ;-] No przesadziłam chyba, ale jakoś tak idealnie się wpasował wielkością w kominek:) w calym mieszkaniu pachnie:) Kanka a Ty te największe świece zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 A pokażecie swoje kominki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.03.2015 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Tak te największe , wychodzą najbardziej ekonomicznie .A kominek mam taki z Yankee Candle zupełnie cały biały bez wytłoczeń i wzorów http://i59.tinypic.com/29eohh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.03.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Proponuję dzielić się nieużytkami Po pewnym czasie będziemy wiedziały co nam się już podoba i nie będziemy błędów popełniały. Poza tym od pory roku zależy czego akurat zapachowo nam bardziej potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.03.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Ja jeszcze nie dojrzałam do kupienia dużej świecy W jej cenie zamówiłam kolejny kominek (podobny do Twojego Kanka, tylko czarny) oraz 7 nowych zapachów A taki teraz rozpachnia dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.03.2015 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Proponuję dzielić się nieużytkami Po pewnym czasie będziemy wiedziały co nam się już podoba i nie będziemy błędów popełniały. Poza tym od pory roku zależy czego akurat zapachowo nam bardziej potrzeba. jestem za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.03.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 pysiaczek no tak , możliwe że pisałam gdzie mieszkam haha ;-] A Ty bliżej szkoły mojej córki ? A te moje ulubione szeregowce to na mojej dzielnicy na ulicy Alpinistów ;-] Na razie 4 wybudowane bo deweloper zbankrutował czy coś , ale podobno ktoś wykupił tam dalej teren i projekty ( tak słyszałam od jednej pani z niruchomości ;-]) Byłam oglądać te domki w środku i jeden projekt nie chce mi wyjść z głowy , to taki idelany domek dla mnie na dzień dzisiejszy i na dzisiejsze potrzeby ;-] . Baaardzo mi się spodobał . . Więc czekam na rozwój ulicy . Ale kurde pierw muszę się tego domu pozbyć ehhh. A z tymi niemcami Ci się pomyliło może dla tego ze tam mieszka moj mąż, bo pracuje (my też mieszkaliśmy jakś czas ) ale tam wynajmujemy mieszkanie ;-] kanka tak dokładnie ja bliżej szkoły Twojej córki bo osiedle przy Taczaka Tych szeregowców o jakich piszesz nie kojarzę, ale faktycznie od Ciebie to rzut mokrym beretem hehe Chętnie sobie popatrzę jak będę w okolicy Tylko uważaj skoro tam była jakaś sprawa bankructwa, no ale wierzę, że na pewno wszystko dobrze posprawdzasz Czyli tak jakby myślicie by na stałe się tu przenieść na Pomorze Zachodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 PS. O świecach YC i woskach nawet nie czytam bo nie mogę sobie pozwolić na kolejny nałóg, także NIE, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2015 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 PS. O świecach YC i woskach nawet nie czytam bo nie mogę sobie pozwolić na kolejny nałóg, także NIE, dziękuję Haha dawaj lepiej takie nałogi niż inne zobaczysz fajne toto i praktyczne ;-] A co do domków to absolutnie teraz i tak bym nie kupowała co do bankructwa to już jest inny właściciel a ja bym i tak czekała na kolejne domy nie te co są , jeśli w ogóle kiedyś będą , na razie to taki plotki ;-] A ostatnio zainteresowało mnie osiedle Nowa cukrownia , zapowiada się super ;-] I czy na stale hmmm nie chyba nie tzn na razie tak ale to wszystko będzie zależało od pracy męża ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 właśnie zauważyłam że mój piękny słój na woski jest cały pęknięty buuuuuu musiałam jakoś o parapet uderzyć ;-[Ale za to dziś znowu przekładałam woski i wąchałam (haha to jak narkotyk ;-] ) i stwierdziłam że zapachya z kringle aqua i slate to prawie to samo co moje ulubione 4 i 10 z tej męskiej serii które wycofali ;-] Także mam zastępstwo ufff ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Kupiłam sobie dziś ilume z yankee candle taką http://www.goodies.pl/nakladki-illumalid/769-jarcon-chrome.html?utm_campaign=zakupy&utm_source=adwords&utm_medium=cpc&gclid=CKr_8qGxqMQCFeQLcwod5o0AKA zobaczymy czy pomoże w paleniu świec . Ja swoją reanimowałam i wyrównałam ale aż boje się odpalić jak dalej się będzie palić Mam nadzieje że ta mała przykryweczka pomoże ;-] No i odpaliłam esspresso crema Matkooooo jak to pachnie to na prawdę mega mocny zapach także po kawałeczku radzę palić ;-] Taki słodki, ciepły jak baaaardzo mleczna wręcz czekoladowa kawa ;-] Od razu mówię nie dla każdego i nie na każdy dzień ale mnie zachwyciła . Na pewno kupię świece ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.03.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 A ja odpaliłam dziś różowego grapefruita:) trochę słodki, trochę kwaśny, przyjemny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts