snoszi 14.03.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam się tutaj chyba po raz pierwszy Tak sobie w czwartek przeglądałam różne wątki i trafiłam tutaj i co..... moje zamówienie z Pachnącej Wanny już w drodze do mnie Zawsze lubiłam zapachy ale w nowym domu jakoś nigdy nie było czasu się tym zająć aż do teraz Jeśli wpadnę w nałóg to szefowa kanka będzie za to odpowiedzialna Kupiłam taki kominek i woski slate, no.4, oud oasis, black coconut, moroccan argan jak przybędą podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.03.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Podzielę się wrażeniami z odpalenia Lake Sunset Bardzo miły, wyczuwalny z daleka zapach. Trochę słodki, trochę kwiatowy, delikatne damskie perfumy. Bardzo przyjemny. Z pewnością go kupię, chociaż denerwują mnie trochę te woski w kształcie tarty. Zdecydowanie wolę te w plastikowym pudełeczku z pokrywką. Nie ma przy nich problemu z kruszeniem i przechowywaniem napoczętego wosku. Z tartą nie umiem nie nakruszyć No i niestety nie da się jej ponownie w folię zapakować i ląduje goła w słoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.03.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 co do pojemniczka szklanego na zapachy to ostatnio weszla seria fajnych z firmy Bodum przegladam oferty w PL i widze ze cenowo (mimo ze bez promocji u mnie) sa tansze u mnie wilkosci to 0.6, 1.0 i 2.0 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.03.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Mmelisa i co tam wlać to tego 2-litrowego pojemnika? Jest do tego jakaś instrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.03.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 nie wlac a schowac zapaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Aaaaaa.. To ja poproszę warunki cenowe na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Haha mogę być odpowiedzialna za ten nałóg ;-] snoszi ładny kominek a co do zapachów to moim zdaniem slate to zastępca nr 10. Myślę że skoro wycofali tamtą serie to chcą najlepsze zapachy jednak wprowadzić pod inną nazwą ewentualnie minimalnie zmienione . Ale ja się ciesze bo ja bardzo lubie takie męskie perfumy ;-] Mmelisa fajny ten słoik , a duży on ? Bo u mnie sporo wosków Ale mój kochany mąż już zamówił mi w Depot drugi taki sam co pobiłam ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka wymiary podalam wyzej nad zdjeciem Tomkowa lece z privkiem do wgladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka wymiary podalam wyzej nad zdjeciem Tomkowa lece z privkiem do wgladu Chodziło mi bardziej o wymiary wysokość i szerokość bo w moim pojemności w litrach nie mam podanej i nie wiem a wymiary ma wysoki na 23,5cm i szeroki na 18cm ;-] A ja odpaliłam właśnie Cherry blossom . bardzo przyjemny kwiatowy zapach i intensywny . W sumie to mi perfumy damskie przypomina ;-] Ale warty wypróbowania jeśli ktoś kwiatowe zapachy lubi lub choć toleruje część jak ja ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.03.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) niestety nie ma podanych wielkosci w cm na stronie... bedac w sklepie przy okazji moge to zrobic edit, znalazlam wymiary w innym sklepie ten 2l ma 228mm/ 123mm a 2,5l 290mm niestety szerokosci nie podano, ale jest wezszy Edytowane 15 Marca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dziewczyny, co powiecie o zapachu Splash? czy to jest coś w stylu chwalonych przez Was męskich zapachów?ja zapaliłam go i po 5 minutach szybko gasiłam, bo oboje z M.mieliśmy od razu mega bół głowy od tego małego śmierdzielka:Di tak się zastanawiam czy w ogóle zamawiać ten Slate, to jest coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ps. jakby któraś z Was miała ochotę na tego Splasha to chętnię zrobię prezent i jutro wyślę tego smrodka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 niestety nie ma podanych wielkosci w cm na stronie... bedac w sklepie przy okazji moge to zrobic edit, znalazlam wymiary w innym sklepie ten 2l ma 228mm/ 123mm a 2,5l 290mm niestety szerokosci nie podano, ale jest wezszy O dzięki , to ten mój jdnak większy , przede wszystkim szerszy , więc w tamte się nie zmieszcze Splash nie miałam , nie pamiętam teraz jak pachnie ale widać przy wąchaniu na tyle mnie nie zainteresował że go nie kupiłam ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 O dzięki , to ten mój jdnak większy , przede wszystkim szerszy , więc w tamte się nie zmieszcze Splash nie miałam , nie pamiętam teraz jak pachnie ale widać przy wąchaniu na tyle mnie nie zainteresował że go nie kupiłam ;-] on jest taki męski, mocno perfumowany i baaardzo duszący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Marta, nie wiem, czy praktykujesz potpourri, np w wazonie ze świecą, albo gdzie indziej. Możesz skruszyć ten wosk na drobny maczek i pomieszać z płatkami Jak on pachnie na sucho? Jeżeli znośnie, to tak bym go wykorzystała, bo szkoda wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Marta, nie wiem, czy praktykujesz potpourri, np w wazonie ze świecą, albo gdzie indziej. Możesz skruszyć ten wosk na drobny maczek i pomieszać z płatkami Jak on pachnie na sucho? Jeżeli znośnie, to tak bym go wykorzystała, bo szkoda wyrzucać Tomkowa dzięki, spróbuję tak zrobić, bo ba sucho nawet mi się podoba:) Muszę znaleźć jakiś sklep stacjonarny,bo nie wychodzi mi to kupowanie w ciemno; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.03.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 i mój, właśnie co pomazany lakierami do paznokci ;D http://ta2.com.pl/fm/kominek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) Marta, najbliżej masz do Magnolii. Nie pamiętam nazwy sklepu, ale wiem, że jest na parterze koło sklepu ze zdrową żywnością i Nanu Nana (czy jakoś tak) tak na wysokości punktu informacyjnego Tesco. Edit: znalazłam. To Lofthome:) http://www.magnoliapark.pl/mapa/ Edytowane 15 Marca 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 i mój, właśnie co pomazany lakierami do paznokci ;D Ciekawe jaki będzie zapach w domu, jak się ten lakier nagrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts