Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Witam się tutaj chyba po raz pierwszy :bye:

Tak sobie w czwartek przeglądałam różne wątki i trafiłam tutaj i co.....:bash:

moje zamówienie z Pachnącej Wanny już w drodze do mnie :lol2:

Zawsze lubiłam zapachy ale w nowym domu jakoś nigdy nie było czasu się tym zająć aż do teraz :wiggle:

Jeśli wpadnę w nałóg to szefowa kanka będzie za to odpowiedzialna :yes:

Kupiłam taki kominek

a752c986690f85bae21d3c53a266e722.jpg

i woski

slate, no.4,

oud oasis, black coconut, moroccan argan

jak przybędą podzielę się wrażeniami

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podzielę się wrażeniami z odpalenia Lake Sunset :) Bardzo miły, wyczuwalny z daleka zapach. Trochę słodki, trochę kwiatowy, delikatne damskie perfumy. Bardzo przyjemny. Z pewnością go kupię, chociaż denerwują mnie trochę te woski w kształcie tarty. Zdecydowanie wolę te w plastikowym pudełeczku z pokrywką. Nie ma przy nich problemu z kruszeniem i przechowywaniem napoczętego wosku. Z tartą nie umiem nie nakruszyć ;) No i niestety nie da się jej ponownie w folię zapakować i ląduje goła w słoiku ;)

Haha mogę być odpowiedzialna za ten nałóg ;-]

snoszi ładny kominek a co do zapachów to moim zdaniem slate to zastępca nr 10. Myślę że skoro wycofali tamtą serie to chcą najlepsze zapachy jednak wprowadzić pod inną nazwą ewentualnie minimalnie zmienione . Ale ja się ciesze bo ja bardzo lubie takie męskie perfumy ;-]

Mmelisa fajny ten słoik , a duży on ? Bo u mnie sporo wosków :p Ale mój kochany mąż już zamówił mi w Depot drugi taki sam co pobiłam ;-]

Kanka wymiary podalam wyzej nad zdjeciem :)

Tomkowa lece z privkiem do wgladu :)

Chodziło mi bardziej o wymiary wysokość i szerokość bo w moim pojemności w litrach nie mam podanej i nie wiem a wymiary ma wysoki na 23,5cm i szeroki na 18cm ;-]

A ja odpaliłam właśnie Cherry blossom . bardzo przyjemny kwiatowy zapach i intensywny . W sumie to mi perfumy damskie przypomina ;-] Ale warty wypróbowania jeśli ktoś kwiatowe zapachy lubi lub choć toleruje część jak ja ;-]

niestety nie ma podanych wielkosci w cm na stronie... bedac w sklepie przy okazji moge to zrobic :)

edit, znalazlam wymiary w innym sklepie :)

ten 2l ma 228mm/ 123mm

a 2,5l 290mm niestety szerokosci nie podano, ale jest wezszy

Edytowane przez Mmelisa

Dziewczyny, co powiecie o zapachu Splash? czy to jest coś w stylu chwalonych przez Was męskich zapachów?

ja zapaliłam go i po 5 minutach szybko gasiłam, bo oboje z M.mieliśmy od razu mega bół głowy od tego małego śmierdzielka:D

i tak się zastanawiam czy w ogóle zamawiać ten Slate, to jest coś podobnego?

niestety nie ma podanych wielkosci w cm na stronie... bedac w sklepie przy okazji moge to zrobic :)

edit, znalazlam wymiary w innym sklepie :)

ten 2l ma 228mm/ 123mm

a 2,5l 290mm niestety szerokosci nie podano, ale jest wezszy

O dzięki , to ten mój jdnak większy , przede wszystkim szerszy , więc w tamte się nie zmieszcze :rolleyes:

Splash nie miałam , nie pamiętam teraz jak pachnie ale widać przy wąchaniu na tyle mnie nie zainteresował że go nie kupiłam ;-]

O dzięki , to ten mój jdnak większy , przede wszystkim szerszy , więc w tamte się nie zmieszcze :rolleyes:

Splash nie miałam , nie pamiętam teraz jak pachnie ale widać przy wąchaniu na tyle mnie nie zainteresował że go nie kupiłam ;-]

on jest taki męski, mocno perfumowany i baaardzo duszący:)

Marta, nie wiem, czy praktykujesz potpourri, np w wazonie ze świecą, albo gdzie indziej. Możesz skruszyć ten wosk na drobny maczek i pomieszać z płatkami ;) Jak on pachnie na sucho? Jeżeli znośnie, to tak bym go wykorzystała, bo szkoda wyrzucać :)

Tomkowa dzięki, spróbuję tak zrobić, bo ba sucho nawet mi się podoba:)

Muszę znaleźć jakiś sklep stacjonarny,bo nie wychodzi mi to kupowanie w ciemno; )

Marta, najbliżej masz do Magnolii. :) Nie pamiętam nazwy sklepu, ale wiem, że jest na parterze koło sklepu ze zdrową żywnością i Nanu Nana (czy jakoś tak) :rolleyes: tak na wysokości punktu informacyjnego Tesco.

Edit: znalazłam. To Lofthome:)

http://www.magnoliapark.pl/mapa/

Edytowane przez Magda 34