andariel 15.03.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 no właśnie też się zastanawiałam czy to rozsądne. W razie czego zacetonuje Na razie nie mam wosków i się doczekać nie mogę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Hmmm no ja lubię męskie zapachy ;-] Jak będę następnym razem w moim sklepie to niuchne ten splash może dla mnie nie będzie taki zły hehe ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Marta, najbliżej masz do Magnolii. Nie pamiętam nazwy sklepu, ale wiem, że jest na parterze koło sklepu ze zdrową żywnością i Nanu Nana (czy jakoś tak) tak na wysokości punktu informacyjnego Tesco. Edit: znalazłam. To Lofthome:) http://www.magnoliapark.pl/mapa/ Oooo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dziewczyny zapach cherry blossom z kringle candle dla mnie booooski . Jak damskie perfumy ;-]. Im dłużej się pali tym jestem bardziej zakochana . Na pewno kupie sobie świecę kiedyś ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka, on jest intensywny, czy delikatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka, on jest intensywny, czy delikatny? Hmmm sam zapach jest moim zdaniem intensywny czyli mocno wyczuwalny w domu chyba że się siedzi cały czas w tym samym pokoju to naturalnie się człowiek przyzwyczaja ;-] . Ale zapach jako perfum nie jest jakiś wiesz męczący, ostry czy przytłaczający . No mnie osobiście baaaaaardzo podpasował . Polecam spróbować wosk. Ja na pewno kupię świece jak tylko jakąś wolną kaskę dostanę tak jak i esspresso crema . Z Kringle więcej jest moich hitow ale na razie te dwa uważam że zasługują na świece u mnie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Cztery godziny grzałam tilajtem w kominku i oficjalnie stwierdzam, że przeszedł test bojowy. Można sobie mazać lakierem wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka, dzięki za info Chodziło mi właśnie o to, czy jest dobrze wyczuwalny Dopisałam na następne zamówienie I jeszcze jedno pytanie: na ile Wam wystarcza ta sama "działka" wosku? Zauważyłam, że u mnie 1/5 pojemniczka pachnie ok. 12 godzin, czyli tak gdzieś 3 tealighty Jak dla mnie za krótko, bo towaru dosyć szybko ubywa, przy codziennym paleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Kanka, dzięki za info Chodziło mi właśnie o to, czy jest dobrze wyczuwalny Dopisałam na następne zamówienie I jeszcze jedno pytanie: na ile Wam wystarcza ta sama "działka" wosku? Zauważyłam, że u mnie 1/5 pojemniczka pachnie ok. 12 godzin, czyli tak gdzieś 3 tealighty Jak dla mnie za krótko, bo towaru dosyć szybko ubywa, przy codziennym paleniu ja teraz odpalam po małym kawałeczku tarty, żeby wszystkie zapachy posprawdzać no i żeby nie pachniało zbyt intensywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dziewczyny, a który zapach świeży, lekki i taki raczej orzeźwiający polecicie? macie jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.03.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No i na ile ten mały kawałeczek wystarcza? Ile godzin pachnie? Dla mnie najświeższy z tych, które mam jest Akwarele i to jest mój typ nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.03.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No i na ile ten mały kawałeczek wystarcza? Ile godzin pachnie? Dla mnie najświeższy z tych, które mam jest Akwarele i to jest mój typ nr 1 Tomkowa, pachnie bardzo długo. Palę takie małe kawałki, po wypaleniu jednego tealighta gaszę i dalej długo czuję zapach:) Aktualnie żurawinę z gruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 16.03.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Co do długości pachnienia to zależy od intensywności zapachu . Te bardziej intensywne pachną dłużej i w sumie taki kawałeczek można z 2 albo 3 razy odpalić a inne już po jednym paleniu wymieniam . Ja to w sumie często wymieniam bo lubie zmianę zapachu ;-]. Producent zdaje się określa chyba że do 8 godzin palenia taki cały wosk starcza ale tak jak napisałam mnie się wydaje że i na dłużej ;-] . Nie uważam że to mało bo za 7 zł czy nawet 9,90 to i tak długi czas palenia patrząc choć by na świeczki innych tańszych firm które teoretycznie mają palić się dłużej ale dla mnie nie pachną już po godzinie ;-] Wole woski z intensywnym zapachem choćby do 8 godzin ale wiadomo każdy lubi i woli co innego i na co innego wydaje kase ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tomkowa, pachnie bardzo długo. Palę takie małe kawałki, po wypaleniu jednego tealighta gaszę i dalej długo czuję zapach:) Aktualnie żurawinę z gruszką melduję, że żurawina z gruszką bardzo ładna, mogę polecić mocne 4+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.03.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 no właśnie też się zastanawiałam czy to rozsądne. W razie czego zacetonuje Na razie nie mam wosków i się doczekać nie mogę ;p Aga przyszły woski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.03.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Nowa dostawa wosków: tym razem trafiłam w 100% - wszystkie "na sucho" bardzo mi się podobają))) mam Slate, Aqua, Peony, Summer Scoop i drzewo różane z Partylite Candle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.03.2015 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dostałam maila, że post in się już nimi zaopiekował więc być może jutro umieszczą je w wybranym przeze mnie miejscu Tak, nie mogę się już doczekać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Pali się właśnie Espresso Crema, no i nie jestem zbyt zadowolona Niby to jest zapach kawowy, wyczuwam nawet jakieś takie piernikowe nuty, ale jest jak dla mnie trochę dziwny. Trochę sztuczny, trochę duszny, trochę ciężki. Z pewnością nie jest to zapach świeżo zaparzonej kawy, który lubię. Raczej już nie kupię.. edit: muszę zgasić i wyczyścić z niego kominek. Zaczyna boleć głowa Edytowane 18 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 18.03.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Oooo a ja esspresso crema bardzo lubie ;-] Fakt że on mocny ale ja tak lubię i 1/5 wosku jest dla mnie idealna . No nie jest to zapach świeżo zaparzonej kawy bo to crema . Ona ma zapach baaardzo mlecznej wręcz pod karmelowej kawy ;-] . No ale tak to z zapachami jest , trzeba testować metodą prób i błędów niestety . A ja w końcu odpaliłam tą prowanse . Bałam się do tej pory odpalić bo już w pudełku mi nie pasowała no ale kurde po odpaleniu też mi nie pasuje Matko to jakies ziołowe , z nutą mięty , sama nie wiem jak jakieś ziołowe lekarstwa Może ktoś lubi takie kompozycję to mogę podesłać (oczywiście za darmo ) bo ja jej już palić nie będę Tu macie opis, może ktoś tak lubi http://mintishop.pl/product-pol-4994-Kringle-Candle-Daylight-Swieczka-zapachowa-Provence.html Edytowane 18 Marca 2015 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.03.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kolejna porcja narzekań: Black coconut. Na sucho pachnie obłędnie, bardzo się ucieszyłam po wyjęciu z paczki. Niestety rozgrzany po prostu jest nie do zniesienia. Córka po wejściu do domu stwierdziła, że cuchnie jak byśmy tydzień palili sziszę i nie wietrzyli Nie polecam. Na szczęście jest czarny, więc skruszę na miał i wykorzystam na sucho w jakiejś dizajnerskiej kompozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts