kanka9 21.03.2015 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja też mam taki jak Kanka i jest super, to mój drugi, bo pierwszy kupiłam na alle... i miał kształt kubka, ale po tym jak wylałam wosk to go wyrzuciłam, bo był do niczego. A ten jest świetny:) Ja też uważam że jest świetny i sąsiadce kupiłam taki sam bo też jej się bardzo podobał ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.03.2015 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Asia, simple fajny gdyby był czarny. Piękny też ten white bowl. I tak teraz nie mam kaski, może po weekendzie przyjdzie, wtedy zamówię Kanka a gdzie zamawiałaś? Ten sklep wybrałam, bo ma ogromną kolekcję tych z metalową przykrywką, które tak polecałaś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Asia, z tych, co pokazałaś mam pastelową kulę czarną i jestem bardzo zadowolona. Trochę wcześniej wstawiałam fotkę. Mam też Shine czarny. Jest piękny, ale trzeba stawiać dwa tealighty jeden na drugim, żeby grzanie było wyżej. Jeden nie daje rady rozpuścić odpowiednio wosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Asia, simple fajny gdyby był czarny. Piękny też ten white bowl. I tak teraz nie mam kaski, może po weekendzie przyjdzie, wtedy zamówię Kanka a gdzie zamawiałaś? Ten sklep wybrałam, bo ma ogromną kolekcję tych z metalową przykrywką, które tak polecałaś ;p Ja teraz kupiłam koleżance w homedlight.pl a swój to nie pamięta to było tak dawno ;-]. Ale co polecałam z metalową przykrywką ? Chodzi o serię meską z wosków Kringle candle ? Jeśli tak to nie wszystkie miałam ale z tych co miałam to moje debeściaki 4 i 10 ;-] Tomkowa właśnie z tymi t-lightami to jakaś masakra . Ja już od kilku lat palę woski w moim kominku i zawsze było ok . I ostatnio jakieś z 3 miesiace temu stwierdziłam że mi się woski nie rozpuszczają do końca i słabiej to pachnie bo wolniej rozpuszcza itd . Kurde no nie wiedziałam o co chodzi ale zobaczyłam że te moje nowe t-lighty są jakieś takie niskie . Ja miałam wcześniej zapasy i dopiero teraz zauważyłam . Kurde a najgorsze że te niskie są teraz jak normalne sprzedawane w większości sklepów. Ciężko dostać takiej wysokości jak kiedyś . A te niskie są do dupy zwłaszcza w tych wyższych kominkach . No wściekła byłam . Nie mogłam od ręki znaleśc takich wyższych i teraz mąż mi przywozi z Niemiec mje ulubione . One są jeszcze wyższe niż te co kiedyś były normalne ale są super , na długo starczają i super rozgrzewają . Olaf mi kupuje w Aldi te właśnie i przywozi zapasy . Nie wiem jak bez tego bym paliła kominki chyba że kupić niższy kominek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Kanka, no to już wiem, czego mi brakuje, porządnych tealightów! Możesz poprosić Męża, żeby przywoził więcej? Chętnie odkupię Zapach 4 i 10 właśnie do mnie jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Kanka, no to już wiem, czego mi brakuje, porządnych tealightów! Możesz poprosić Męża, żeby przywoził więcej? Chętnie odkupię Zapach 4 i 10 właśnie do mnie jadą Hehe pewnie mógł by przywieść więcej ale i tak kurde no trzeba by jakieś źródło w PL znaleźć bo to jakaś kpina z tymi t-lightami Widziałam w makro takie już myśle nadające się, choc chyba ciut niższe niż te moje z niemiec (jak będę kiedyś przy okazji to jeszcze dokładnie obadam temat ) ale kosztowały ponad 36 zł tylko właśnie nie pamiętam za ile szt ;-/ Tych moich jest 25 szt każdy niby na 8h palenia (tak napisane na paczce ;]) i koszt 2 euro czy 2,4 , coś mąż mowił że i w lidlu są ale chyba tam ciut drożej . Jak pojade do niego to też obadam temat bo ostatnio jak byłam to się tak nad tym nie skupiałam bo nie wiedziałam ze taki problem będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Właśnie przeczytałam że te moje z PL są niby na 3,5 h palenia czyli różnica ogromna . Zobacz jak w wyglądzie http://i62.tinypic.com/28qu5jl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Różnica ogromna, tym bardziej jestem zainteresowana edit: znalazłam TAKIE, to nie będzie coś w podobie?? Edytowane 22 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Hehe spoko . Już powiedziałam Olafowi że jak będzie w sklepie ma dokładnie spojrzeć cene bo on to zakręcony i już sam nie wie ale coś około 2 - 2,50 euro i przywiezie ile chcesz paczek ;-] To nie zajmuje dużo miejsca w samochodzie więc …. ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ta cena, mam nadzieję, nie dotyczy sztuki? A patrzyłaś te Bolsius, one wyglądają właśnie na takie wyższe i dlatego są 8-godzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.03.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Wrzuciłam w google ośmiogodzinne tealighty i proszę allegro: - 50 szt/ 18,50 zł - 50 szt/16,50 zł wszystkodlarestauracji.pl 50szt/ 15,36 zł nexterio.pl te niemieckie 30 szt/ 15,87 zł EMBRACE: jeszcze będę szukać gdzie można je kupić i jeszcze artykuły: http://kasiabanaszak.blogspot.com/2013/08/partylite.html http://kraftsylescilsa.blogspot.com/2014/12/swieta-na-kraftsach-czym-pachnie-nasz.html http://unaweblog.blogspot.com/2013/08/wielka-kolekcja-yankee-candle.html Edytowane 22 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.03.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 i na hedonizmie inne fajne artykuły też są http://unaweblog.blogspot.com/2014/04/diy-swieczki-w-skorupkach-jajek.html http://unaweblog.blogspot.com/2013/06/tak-zwany-haul-yankee-candle-ikea-i.html http://unaweblog.blogspot.com/2013/10/yankee-candle-natures-paintbrush-i.html http://unaweblog.blogspot.com/2013/11/yankee-candle-vanilla-chai-i-salted.html generalnie fajny blog ;p ide czytac, ciocia Aga z podróży ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 No na necie super że są ;-] jeśli 8 godzinne to powinny być jak te moje ale na 100% to nie wiem bo nie widziałam . Ja się wkurzyłam bo mi się skończyły moje a te małe do tyłka są i szukałam po okolicznych sklepach , Tesco, carrefur, biedronka , lidl i wszędzie te małe no kurde masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 a ja mam zwykłe tealighty z lidla i ładnie się palą aktualnie zmieszałam FreshFlowers i Peony ... i pachnie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 a ja mam zwykłe tealighty z lidla i ładnie się palą aktualnie zmieszałam FreshFlowers i Peony ... i pachnie pięknie:) A jaki masz kominek , może niższy ? Bo na mojego wysokość one nie dają rady te małe ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 A jaki masz kominek , może niższy ? Bo na mojego wysokość one nie dają rady te małe ;-/ Hmm chyba taki jak Ty, biały od YC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Hmm chyba taki jak Ty, biały od YC:) hehe a może nie masz porównania z większymi t-lightami ;-] Bo te mniejsze owszem palą się ale w porównaniu do tych 8 godzinnych to jest wielka różnica ;-] Wosk się wolniej rozpuszcza co powoduje że słabiej pachnie . Za słabo podgrzewa wosk bo jest za niski . No przynajmniej ja mam takie odczucia ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 22.03.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 ja kupuję w Ikei, choć tam też ostatnio dziwnie zmalały. Dałyście mi do myślenia z tą wysokością W sumie w moim kominku dają radę i te niższe ale spróbuję postawić jeden na drugim i zobaczymy czy efekt jeszcze się poprawi. Oby nie bo dziś nabyłam w Ikei 200 szt niższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Snoszi, ja też mam ikeowskie i ustawiam jeden na drugim. Ale uwaga: należy je postawić tak, aby oba były knotami do góry, mimo, że aż się chce, aby ten dolny był do góry dnem, bo wtedy ten drugi stoi równo:) Podczas palenia wosk rozgrzewa się w obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jak dziś u Was pachnie;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts