Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też używam tych z ikei. Mam takie wycieki, że póki nowego kominka nie kupię nie zaryzykuję większego t-lighta :)

Teraz u mnie Slate i szczerze mówiąc dojrzałam do kupienia największej świeczki. Mój ulubiony, najbogatszy bukiet jaki do tej pory grzałam. W tej chwili nie spróbowałam już tylko jednego z zakupionych- turkusu, bo wciąż obawiam się, że będzie "kibelkowy". Przy najbliższym zamówieniu kupię jedynie zapachy z nutą piżma. Perfumy też takie kocham więc coś w tym jest, że slate mi tak pasuje.

Też używam tych z ikei. Mam takie wycieki, że póki nowego kominka nie kupię nie zaryzykuję większego t-lighta :)

Teraz u mnie Slate i szczerze mówiąc dojrzałam do kupienia największej świeczki. Mój ulubiony, najbogatszy bukiet jaki do tej pory grzałam. W tej chwili nie spróbowałam już tylko jednego z zakupionych- turkusu, bo wciąż obawiam się, że będzie "kibelkowy". Przy najbliższym zamówieniu kupię jedynie zapachy z nutą piżma. Perfumy też takie kocham więc coś w tym jest, że slate mi tak pasuje.

Szybko dojrzałaś do świecy haha :D mnie to zajęło prawie 3 lata :lol2:

Nie wiem. Wydaje mi się, że jest krzywa. Pewnie gdzieś jest dziurawa ale chyba niemożliwe, gdyż zbiera się po całości wokół a nie w jednym miejscu...

Odpaliłam turkusowe niebo, bo w sklepie odkryłam, że główną nutą jest piżmo. Ale nie jest to zapach na noc jednak, zbyt łazienkowy chyba. Wolałabym Slate ale niech już zostanie :)

Snoszi, ja też mam ikeowskie i ustawiam jeden na drugim. Ale uwaga: należy je postawić tak, aby oba były knotami do góry, mimo, że aż się chce, aby ten dolny był do góry dnem, bo wtedy ten drugi stoi równo:) Podczas palenia wosk rozgrzewa się w obu :D

Przecież z dolnego tealight'a wosk można wyciągnąć i wtedy go do góry nogami :rolleyes:

ja zostawiłam sobie jeden wypalony pusty i jego będę używała pod spód bo wczoraj jak oba były pełne to ten na dole też się rozpuścił i o mało nie zalałam sobie kominka w środku. A czyścić kominek z tego cholerstwa do przyjemności nie należy ;)

I chyba potwierdzam większy t-light = mocniejszy zapach bo wosk bardziej rozgrzany

ivy17 jesteś okropna :evil: zazdroszczę Wam takiego wyboru na żywo w sklepie ;-] W moim oferta okrojona niestety , ale zawsze coś ;-]

Nie znam zapachow to nawet nie wiem czy ceny atrakcyjne ( wosk 6,90) ale można powąchać :yes: sklep chyba tyle co wprowadzil je do oferty bo nie było wcześniej u nich tych świec :-)

Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów :lol2: Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda :) Ja zdecydowanie wolę Kringle Candle, głównie ze względu na sposób "podania" wosków. Są w pudełeczku, które ma pokryweczkę i się nie kruszą :) I odkryłam, że całkiem blisko ode mnie, na stoisku chemicznym delikatesów są do kupienia. Chyba nie wytrzymam i zaraz tam pojadę :lol2:

Dziś doszła do mnie kolejna dostawa :D Pierwszy odpalony to Currant WoodWick. Jest piękny :) Trochę kwiatowy, trochę owocowy, trochę cukierkowy. Ciągle znajduję w nim coś nowego. Przed chwilą kojarzył mi się z gumą do żucia z dzieciństwa, a za chwilę nie mogłam znaleźć nazwy dla kwiecia, które przywodzi mi na myśl. Z pewnością go jeszcze kupię.

No i Nr 10 Kringle na sucho pachnie zniewalająco :) Żałuję, że nie kupiłam ich więcej. Slate to jednak inna nuta, Nr 10 bardziej mi się podoba.

Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów :lol2: Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda :) Ja zdecydowanie wolę Kringle Candle, głównie ze względu na sposób "podania" wosków. Są w pudełeczku, które ma pokryweczkę i się nie kruszą :) I odkryłam, że całkiem blisko ode mnie, na stoisku chemicznym delikatesów są do kupienia. Chyba nie wytrzymam i zaraz tam pojadę :lol2:

Dziś doszła do mnie kolejna dostawa :D Pierwszy odpalony to Currant WoodWick. Jest piękny :) Trochę kwiatowy, trochę owocowy, trochę cukierkowy. Ciągle znajduję w nim coś nowego. Przed chwilą kojarzył mi się z gumą do żucia z dzieciństwa, a za chwilę nie mogłam znaleźć nazwy dla kwiecia, które przywodzi mi na myśl. Z pewnością go jeszcze kupię.

No i Nr 10 Kringle na sucho pachnie zniewalająco :) Żałuję, że nie kupiłam ich więcej. Slate to jednak inna nuta, Nr 10 bardziej mi się podoba.

Currant jest śliczny, uwielbiam go;)

cena za wosk dobra bo standardowa to 7zł . Czyli to tylko yankee dodali do oferty ? Myślałam że to jakiś firmowy ich sklep ;-] Bo Wy w wawie to macie ich więcej stacjonarnie ;-]

tylko yankee i to chyba niedawno, wiem ze wy tutaj wiecej firm "topicie" ale dla mnie to i tak nowość :cool:

Zapewne jest ich więcej ale jak do tej pory nie zwracałam uwagi na nie :cool:

Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów :lol2: Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda :) .

Aniu może, może :cool: Sklepik jest z Złotych Tarasach, na samej górze obok AD - PT shop

A gdzie ten sklep, Kochana? Muszę się rozejrzeć za jakimś nieopodal mojej pracy chyba ale pojechałabym i dalej ;p

ZT to chyba trochę dalej od Ciebie :(