Tomkowa 22.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja wykańczam Pink Hibiscus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jak dziś u Was pachnie;)? U mnie dziś kolejny dzień żelowymi fasolkami No nic nie pobije świecy na wieczór a w dzień dziś paliłam woski woodwick zapach Pure comfort. Taki trochę mydlany ale jak się pali może być ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Też używam tych z ikei. Mam takie wycieki, że póki nowego kominka nie kupię nie zaryzykuję większego t-lighta Teraz u mnie Slate i szczerze mówiąc dojrzałam do kupienia największej świeczki. Mój ulubiony, najbogatszy bukiet jaki do tej pory grzałam. W tej chwili nie spróbowałam już tylko jednego z zakupionych- turkusu, bo wciąż obawiam się, że będzie "kibelkowy". Przy najbliższym zamówieniu kupię jedynie zapachy z nutą piżma. Perfumy też takie kocham więc coś w tym jest, że slate mi tak pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 22.03.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Też używam tych z ikei. Mam takie wycieki, że póki nowego kominka nie kupię nie zaryzykuję większego t-lighta Teraz u mnie Slate i szczerze mówiąc dojrzałam do kupienia największej świeczki. Mój ulubiony, najbogatszy bukiet jaki do tej pory grzałam. W tej chwili nie spróbowałam już tylko jednego z zakupionych- turkusu, bo wciąż obawiam się, że będzie "kibelkowy". Przy najbliższym zamówieniu kupię jedynie zapachy z nutą piżma. Perfumy też takie kocham więc coś w tym jest, że slate mi tak pasuje. Szybko dojrzałaś do świecy haha mnie to zajęło prawie 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Też używam tych z ikei. Mam takie wycieki, że póki nowego kominka nie kupię nie zaryzykuję większego t-lighta Ja nadal nie pojmuję jak to jest możliwe W jaki sposób wosk może wypływać od góry z miski, jeżeli jest poniżej jej brzegów? Dziurawa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 a ja kończę pink grapefruita:) i trochę dosypuję innych wosków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 22.03.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nie wiem. Wydaje mi się, że jest krzywa. Pewnie gdzieś jest dziurawa ale chyba niemożliwe, gdyż zbiera się po całości wokół a nie w jednym miejscu... Odpaliłam turkusowe niebo, bo w sklepie odkryłam, że główną nutą jest piżmo. Ale nie jest to zapach na noc jednak, zbyt łazienkowy chyba. Wolałabym Slate ale niech już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.03.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Snoszi, ja też mam ikeowskie i ustawiam jeden na drugim. Ale uwaga: należy je postawić tak, aby oba były knotami do góry, mimo, że aż się chce, aby ten dolny był do góry dnem, bo wtedy ten drugi stoi równo:) Podczas palenia wosk rozgrzewa się w obu Przecież z dolnego tealight'a wosk można wyciągnąć i wtedy go do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.03.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Asia, no tak, blondynka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.03.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Też tym się zawsze tłumaczę Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 23.03.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ja zostawiłam sobie jeden wypalony pusty i jego będę używała pod spód bo wczoraj jak oba były pełne to ten na dole też się rozpuścił i o mało nie zalałam sobie kominka w środku. A czyścić kominek z tego cholerstwa do przyjemności nie należy I chyba potwierdzam większy t-light = mocniejszy zapach bo wosk bardziej rozgrzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A ja właśnie odpaliłam vanilla cupcake . Tak miałam ochotę na coś słodkiego , ciepłego ;-] i jest takie choć wąchałam chyba fajniejsze vaniliowe tony ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 tak tu u Was ładnie pachnie tymi woskami ze przy okazji powąchałam sobie kilka w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ivy17 jesteś okropna zazdroszczę Wam takiego wyboru na żywo w sklepie ;-] W moim oferta okrojona niestety , ale zawsze coś ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ivy17 jesteś okropna zazdroszczę Wam takiego wyboru na żywo w sklepie ;-] W moim oferta okrojona niestety , ale zawsze coś ;-] Nie znam zapachow to nawet nie wiem czy ceny atrakcyjne ( wosk 6,90) ale można powąchać sklep chyba tyle co wprowadzil je do oferty bo nie było wcześniej u nich tych świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 cena za wosk dobra bo standardowa to 7zł . Czyli to tylko yankee dodali do oferty ? Myślałam że to jakiś firmowy ich sklep ;-] Bo Wy w wawie to macie ich więcej stacjonarnie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.03.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda Ja zdecydowanie wolę Kringle Candle, głównie ze względu na sposób "podania" wosków. Są w pudełeczku, które ma pokryweczkę i się nie kruszą I odkryłam, że całkiem blisko ode mnie, na stoisku chemicznym delikatesów są do kupienia. Chyba nie wytrzymam i zaraz tam pojadę Dziś doszła do mnie kolejna dostawa Pierwszy odpalony to Currant WoodWick. Jest piękny Trochę kwiatowy, trochę owocowy, trochę cukierkowy. Ciągle znajduję w nim coś nowego. Przed chwilą kojarzył mi się z gumą do żucia z dzieciństwa, a za chwilę nie mogłam znaleźć nazwy dla kwiecia, które przywodzi mi na myśl. Z pewnością go jeszcze kupię. No i Nr 10 Kringle na sucho pachnie zniewalająco Żałuję, że nie kupiłam ich więcej. Slate to jednak inna nuta, Nr 10 bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.03.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A gdzie ten sklep, Kochana? Muszę się rozejrzeć za jakimś nieopodal mojej pracy chyba ale pojechałabym i dalej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda Ja zdecydowanie wolę Kringle Candle, głównie ze względu na sposób "podania" wosków. Są w pudełeczku, które ma pokryweczkę i się nie kruszą I odkryłam, że całkiem blisko ode mnie, na stoisku chemicznym delikatesów są do kupienia. Chyba nie wytrzymam i zaraz tam pojadę Dziś doszła do mnie kolejna dostawa Pierwszy odpalony to Currant WoodWick. Jest piękny Trochę kwiatowy, trochę owocowy, trochę cukierkowy. Ciągle znajduję w nim coś nowego. Przed chwilą kojarzył mi się z gumą do żucia z dzieciństwa, a za chwilę nie mogłam znaleźć nazwy dla kwiecia, które przywodzi mi na myśl. Z pewnością go jeszcze kupię. No i Nr 10 Kringle na sucho pachnie zniewalająco Żałuję, że nie kupiłam ich więcej. Slate to jednak inna nuta, Nr 10 bardziej mi się podoba. Currant jest śliczny, uwielbiam go;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 cena za wosk dobra bo standardowa to 7zł . Czyli to tylko yankee dodali do oferty ? Myślałam że to jakiś firmowy ich sklep ;-] Bo Wy w wawie to macie ich więcej stacjonarnie ;-] tylko yankee i to chyba niedawno, wiem ze wy tutaj wiecej firm "topicie" ale dla mnie to i tak nowość Zapewne jest ich więcej ale jak do tej pory nie zwracałam uwagi na nie Iwonka, daj się wciągnąć w świat zapachów Gdzie ten sklepik jest, bo malowniczo to wszystko wygląda . Aniu może, może Sklepik jest z Złotych Tarasach, na samej górze obok AD - PT shop A gdzie ten sklep, Kochana? Muszę się rozejrzeć za jakimś nieopodal mojej pracy chyba ale pojechałabym i dalej ;p ZT to chyba trochę dalej od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts