Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kusisz...

ale w tym miesiącu odpada, właśnie zamówiłam perfumy :(

A jakie ? :D Bo to moja 2 miłość :p W zasadzie mam 3 miłości / nałogi pandora, perfumy i zapachy domu :lol2:

A wracając do perfum ostatnio odkryłam jedne które mnie porwały . Tzn na początku myślałam kompletnie nie moja bajka, jak dla mojej mamy a potem jak na ręku zaczął się zmieniać to wiedziałam że musze je mieć i już zamówiłam u teścia a jak on nie dostanie to se sama kupie :D A mowa o Panthere Cartier :lol:

Ooooo perfumy możecie też polecać ciekawa jestem bardzo co lubicie ;-] hehe w domu się nic nie dzieje to nowe tematy się kręcą ;-]

ale ładne zapachy uwielbiam czy to w domu czy na sobie więc ….. :D. Ja uwielbiam perfumy ale w sumie lubie różne mieć bo to zależy na co mam ochotę w dany dzień , w danej chwili , o danej porze roku (ale jak na razie przez te kilkanaście lat miłości w sumie 2 na razie zasłużyły na miano tych moich na prawdę moich :p niestety oba mi już wycofali buuu ;-( ). Aktualnie mam chyba 12 zapachów ;-] wiadomo jedne na wykończeniu inne pełniejsze ale uwilbiam miec wybór . No i perfumy to moja miłość od lat , w zasadzie to była moja pierwsza miłość ;-] potem doszła pandora no i potem Yankee i jej podobne :D

Moje dwa najukochańsze zapachy które mogę nazwać na prawdę moimi to Guci guci ten brązowy , ciężki korzenny co kiedyś był w takim kwadratowym flakonie i ultraviolet paco rabane . Oba niestety wycofali ;-( I inne lubię bardziej lub mniej , mam takie do których wracam co jakiś czas bo dobrze mi się kojarzą ale nadal szukam nowego mojego, mojego ;-] Może panthera da radę ? choć to czarne Si powoli aspiruje do miana "mojego" zapachu ;-]

A moje ulubione to Givenchy Ange ou demon:)

[ATTACH=CONFIG]309843[/ATTACH]

muszę powąchać :) Mega świeże muszą być, ale z pazurkiem:

Ange ou Démon Le Secret to kwiatowy, owocowy zapach, otulający i niezwykle kobiecy. Kompozycja z akcentami " herbaty jaśminowej", delikatnymi, niczym akwarela. Serce zapachu skupione wokół krystalicznego jaśminu, stonowane cytryną i żurawiną, wzmocnione delikatnymi nutami białego piżma i paczuli.

Moje dwa najukochańsze zapachy które mogę nazwać na prawdę moimi to Guci guci ten brązowy , ciężki korzenny co kiedyś był w takim kwadratowym flakonie i ultraviolet paco rabane . Oba niestety wycofali ;-( I inne lubię bardziej lub mniej , mam takie do których wracam co jakiś czas bo dobrze mi się kojarzą ale nadal szukam nowego mojego, mojego ;-] Może panthera da radę ? choć to czarne Si powoli aspiruje do miana "mojego" zapachu ;-]

Czarnego nie wąchałam, a po opisie to szczerze: nawet nie wiem, jak to moze pachnieć...

Zapach otwierają przejrzyste nuty czarnej porzeczki, rozświetlone olejkiem eterycznym z bergamotki, esencją mandarynki i odrobiną frezji.

Intensywnie kwiatowa i kobieca nuta serca rozbrzmiewa zniewalającym bukietem róży majowej, absolutu neroli oraz kwiatów davana i osmantusa.

W nutach bazy zapach przechodzi w oszałamiające akordy wanilii i paczuli, oplecione głębokimi nutami jodły balsamicznej.

brązowy Guci miałam raz - za ciężki kaliber jak na mnie :)

Aha, byłam w Mo61 - każdemu polecam własnoręczne zrobienie swojego zapachu :)

Ja wymieszałam: baza kwiatowa(biale i zielone kwiaty) pizmo, tonka bean, sugar fruit, konwalia, bergamotka - jeszcze trochę mi zostało, muszę się znowu przejechać :)

mmm ... to musi pachnieć bajecznie:)