mi_mała 23.03.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Kurcze, może się skuszę... W jakiej cenie są te ładne białe domki ze zdjęcia?Próbowałam powiększyć, ale ceny nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Kurcze, może się skuszę... W jakiej cenie są te ładne białe domki ze zdjęcia? Próbowałam powiększyć, ale ceny nie widać... kominki do wosków ?? chyba były po 49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 kominki do wosków ?? chyba były po 49 zł tak ładny biały domek = kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 tak ładny biały domek = kominek poszukaj na necie to te kominki tak kosztują od 39 do 49 zł te konkretnie z tej serii ;-] Ja teraz kupowałam sąsiadce na prezent właśnie taki biały za 43zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 tak ładny biały domek = kominek w tym sklepie jest sporo różnych dekoracji i wlasnie ceramiczne domki. ..myślałam ze jakis załapał sie na foto i nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Kusisz... ale w tym miesiącu odpada, właśnie zamówiłam perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Kusisz... ale w tym miesiącu odpada, właśnie zamówiłam perfumy A jakie ? Bo to moja 2 miłość W zasadzie mam 3 miłości / nałogi pandora, perfumy i zapachy domu A wracając do perfum ostatnio odkryłam jedne które mnie porwały . Tzn na początku myślałam kompletnie nie moja bajka, jak dla mojej mamy a potem jak na ręku zaczął się zmieniać to wiedziałam że musze je mieć i już zamówiłam u teścia a jak on nie dostanie to se sama kupie A mowa o Panthere Cartier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.03.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 moje ukochane stare Burbery, nie zanosi się bym je zmieniłahttp://d3d71ba2asa5oz.cloudfront.net/43000172/images/burberry%20classic%20nib.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 To 2 miłości dzielimy a w 3 mnie wkręcacie Zamówiłam 2 falkony: http://www.amodelrecommends.com/wp-content/uploads/2014/10/IMG_55901.jpg oraz http://fimgs.net/images/secundar/o.19866.jpg Paanthere nie znam... muszę powąchać... Jak pachną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ooooo perfumy możecie też polecać ciekawa jestem bardzo co lubicie ;-] hehe w domu się nic nie dzieje to nowe tematy się kręcą ;-] ale ładne zapachy uwielbiam czy to w domu czy na sobie więc ….. . Ja uwielbiam perfumy ale w sumie lubie różne mieć bo to zależy na co mam ochotę w dany dzień , w danej chwili , o danej porze roku (ale jak na razie przez te kilkanaście lat miłości w sumie 2 na razie zasłużyły na miano tych moich na prawdę moich niestety oba mi już wycofali buuu ;-( ). Aktualnie mam chyba 12 zapachów ;-] wiadomo jedne na wykończeniu inne pełniejsze ale uwilbiam miec wybór . No i perfumy to moja miłość od lat , w zasadzie to była moja pierwsza miłość ;-] potem doszła pandora no i potem Yankee i jej podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ja lubię dość ciężkie zapachy moja miłość od dawna, niestety EDT, ale cóż - zapach przepiękny, uwielbiam: http://www.don-parfum.ru/data/medium/3_l reszta to przygodne miłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.03.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Moje dwa najukochańsze zapachy które mogę nazwać na prawdę moimi to Guci guci ten brązowy , ciężki korzenny co kiedyś był w takim kwadratowym flakonie i ultraviolet paco rabane . Oba niestety wycofali ;-( I inne lubię bardziej lub mniej , mam takie do których wracam co jakiś czas bo dobrze mi się kojarzą ale nadal szukam nowego mojego, mojego ;-] Może panthera da radę ? choć to czarne Si powoli aspiruje do miana "mojego" zapachu ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A moje ulubione to Givenchy Ange ou demon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 A moje ulubione to Givenchy Ange ou demon:) [ATTACH=CONFIG]309843[/ATTACH] muszę powąchać Mega świeże muszą być, ale z pazurkiem: Ange ou Démon Le Secret to kwiatowy, owocowy zapach, otulający i niezwykle kobiecy. Kompozycja z akcentami " herbaty jaśminowej", delikatnymi, niczym akwarela. Serce zapachu skupione wokół krystalicznego jaśminu, stonowane cytryną i żurawiną, wzmocnione delikatnymi nutami białego piżma i paczuli. Moje dwa najukochańsze zapachy które mogę nazwać na prawdę moimi to Guci guci ten brązowy , ciężki korzenny co kiedyś był w takim kwadratowym flakonie i ultraviolet paco rabane . Oba niestety wycofali ;-( I inne lubię bardziej lub mniej , mam takie do których wracam co jakiś czas bo dobrze mi się kojarzą ale nadal szukam nowego mojego, mojego ;-] Może panthera da radę ? choć to czarne Si powoli aspiruje do miana "mojego" zapachu ;-] Czarnego nie wąchałam, a po opisie to szczerze: nawet nie wiem, jak to moze pachnieć... Zapach otwierają przejrzyste nuty czarnej porzeczki, rozświetlone olejkiem eterycznym z bergamotki, esencją mandarynki i odrobiną frezji. Intensywnie kwiatowa i kobieca nuta serca rozbrzmiewa zniewalającym bukietem róży majowej, absolutu neroli oraz kwiatów davana i osmantusa. W nutach bazy zapach przechodzi w oszałamiające akordy wanilii i paczuli, oplecione głębokimi nutami jodły balsamicznej. brązowy Guci miałam raz - za ciężki kaliber jak na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ahhh opisy perfum są podobnie jak wosków bardzo zachęcające:)ja niestety mam taki problem,że bardzo dużo perfum mnie dusi, a jak już wybiorę zapach dla mnie "neutralny", który mi się podoba, to się go trzymam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mi się strasznie szybko nudzą - połowa 30 ml i mam dość... każdego...Dlatego muszę mieć conajmniej 3 falkony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mi się strasznie szybko nudzą - połowa 30 ml i mam dość... każdego... Dlatego muszę mieć conajmniej 3 falkony Ja mam aktualnie 5 ... a ciągle używam tych jednych, a tylko raz na 2-3 tygodnie coś innego dla odmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Aha, byłam w Mo61 - każdemu polecam własnoręczne zrobienie swojego zapachu Ja wymieszałam: baza kwiatowa(biale i zielone kwiaty) pizmo, tonka bean, sugar fruit, konwalia, bergamotka - jeszcze trochę mi zostało, muszę się znowu przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Aha, byłam w Mo61 - każdemu polecam własnoręczne zrobienie swojego zapachu Ja wymieszałam: baza kwiatowa(biale i zielone kwiaty) pizmo, tonka bean, sugar fruit, konwalia, bergamotka - jeszcze trochę mi zostało, muszę się znowu przejechać mmm ... to musi pachnieć bajecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 23.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 mmm ... to musi pachnieć bajecznie:) Na razie mnie dobijają, bo są ciężkie Długo je mam, zostało jeszcze trochę, ale finish jest ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts