martaMarcia 25.03.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 summer scoop pachnie dziś u mnie;) a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 U mnie drugi dzień po męsku Dziś No. 4 Skoro jest wymiana zapachów do noszenia na ciele, to prezentuję moje w kolejności od najbardziej ukochanych do ukochanych I tak, jak Kanka używam wszystkich w zależności od nastroju, pory i okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Ostatni już wycofany i mam tylko jedną butelkę zapasu Edytowane 25 Marca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 summer scoop pachnie dziś u mnie;) a u Was? Jeżeli to wosk, to gdzie udało Ci się kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Jeżeli to wosk, to gdzie udało Ci się kupić? Tomkowa,a nawet nie wiem,bo robiłam już 3 zamówienia i każde w innym sklepie,zaraz na mailu poszukam;) a z Twoch perfum znam i lubię Chloe i Tresor:) edit: zamawiałam w sklepie Zapachy Świata Edytowane 25 Marca 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 25.03.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Tomkowa ohh widze że ty fanka POISON kurcze musze je powąchać ;-] A summer scoop właśnie zamawiałam jako wosk dla sąsiadki na prezent w sklepie homedelight.pl bo ja mam świece i jest fantastyczna ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 O tak, jestem wielką fanką Trucizn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 u mnie baker's vanilla - tak dla odmiany ale pewnie przed spaniem zmienię na slate żeby mi cudownie zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja mam wielką ochotę na świeczkę Summer Scoop:) ... ale jak mój M. zobaczy kolejne woski/świece to mnie chyba spakuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marta, ja mam ten sam dylemat Czyli pora na prezentacje swoich kolekcji Jak widać, bardzo polegałam na Waszych opiniach WoddWick mam po dwa, Akwarele 4 szt. Wydaje mi się, że ciągle mam tych wosków ZA MAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marta, ja mam ten sam dylemat Czyli pora na prezentacje swoich kolekcji Jak widać, bardzo polegałam na Waszych opiniach WoddWick mam po dwa, Akwarele 4 szt. Wydaje mi się, że ciągle mam tych wosków ZA MAŁO [ATTACH=CONFIG]310132[/ATTACH] Piękna kolekcja, jutro zaprezentuję swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Tomkowa, czy te Village w dolnym rogu to jest mniej więcej jak te: http://homedelight.pl/pl/p/Beach-Flowers-Sampler/68 a jeśli nie, to czy do tych sampli muszę miec jakieś specjalne naczynie? bo to chyba goła świeczka i powinnam mieś świecznik. Chyba kupię na próbę jakieś, bo są w cenie wosków a dłużej się palą i nie trzeba ciągle dokładać ;p Chyba, że inny patent macie Za dużo sklepów, głupieję już co mam zamówić ;p Chciałabym sama odkrywać i chciałabym sprawdzać Wasze odkrycia ;p Ech U mnie Michał dobrotliwie patrzy na tę moją małą miłość. Śmieje się tylko, że napaskudzone mam woskiem w kąciku zapachowym - czyli w półce na wysokości mojej twarzy gdy siedzę przy biurku. Ach, zapachy moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Andariel, słoiczki mają nową funkcję, bardzo ładnie Zielony w dolnym rogu to Rio Carnival Village Candle. Chyba Snoszi go polecała Nie palę tych świeczek w świeczniku tylko kroję i wrzucam do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 25.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marta, ja mam ten sam dylemat Czyli pora na prezentacje swoich kolekcji Jak widać, bardzo polegałam na Waszych opiniach WoddWick mam po dwa, Akwarele 4 szt. Wydaje mi się, że ciągle mam tych wosków ZA MAŁO [ATTACH=CONFIG]310132[/ATTACH] O Tomkowa super zestaw. widzę, że masz moje the best czyli rio carnival, jal Ci się podoba. Ostatnio paliłam slate i chyba wolę no.4. Dziś boli mnie głowa (migrenowa jestem) i wszystkie zapachy mnie drażnią więc dziś był dzień świeżego powietrza (pogoda ku temu sprzyjała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 A co tam...robię małe zamówienie;) jeszcze dla kilku nowych znajdzie się miejsce;) jak patrzę na Wasze kolekcje,to u mnie coś słabo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.03.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Kupiłam w 2 sklepach. Skusiłam się na zakupy w sklepie polecanym przez Kankę - dostałam darmową wysyłkę + prawie 10 zł rabatu. Miło W ZapachuDomu wywaliłam część z koszyka i nie zdecydowałam się na razie na dużą świeczkę, bo jednak wolę zmieniac partnerów niż deklarować się na tym etapie z jednym ;p Ale serio zaskoczyli mnie, że można odebrać w wybranym kiosku za połowę taniej niż w paczkomacie zatem postanowiłam wypróbować tę metodę. A znając Waszą dociekliwość od razu składając zamówienia zrobiłam screeny, bo wiedziałam, ze będziecie pytały co wzięłam ze sklepu polecanego przez Kankę: klinknij tu << Generalnie tu wzięłam wszystko na czuja, ale mam nadzieję, że wszystko będzie mi się podobało Wzięłam granulki - używacie? z zapachudomu: kliknij tu << zamówiłam kominek - oby działał jak należy a zapachy tylko piżmowe (chociaz skusiłam się tez na zauroczenie). Ale nie wszystkie jakie mieli piżma, bo za dużo bym wydała. Na najbliższy miesiąc finansowy szlaban na zachcianki EDIT: no ładnie, widzę, ze dwa razy no5 wziełam tylko w jakis roznych opakowaniach. Oby mi się podobał Edytowane 25 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Kupiłam w 2 sklepach. Skusiłam się na zakupy w sklepie polecanym przez Kankę - dostałam darmową wysyłkę + prawie 10 zł rabatu. Miło W ZapachuDomu wywaliłam część z koszyka i nie zdecydowałam się na razie na dużą świeczkę, bo jednak wolę zmieniac partnerów niż deklarować się na tym etapie z jednym ;p Ale serio zaskoczyli mnie, że można odebrać w wybranym kiosku za połowę taniej niż w paczkomacie zatem postanowiłam wypróbować tę metodę. A znając Waszą dociekliwość od razu składając zamówienia zrobiłam screeny, bo wiedziałam, ze będziecie pytały co wzięłam ze sklepu polecanego przez Kankę: klinknij tu << Generalnie tu wzięłam wszystko na czuja, ale mam nadzieję, że wszystko będzie mi się podobało Wzięłam granulki - używacie? z zapachudomu: kliknij tu << zamówiłam kominek - oby działał jak należy a zapachy tylko piżmowe (chociaz skusiłam się tez na zauroczenie). Ale nie wszystkie jakie mieli piżma, bo za dużo bym wydała. Na najbliższy miesiąc finansowy szlaban na zachcianki EDIT: no ładnie, widzę, ze dwa razy no5 wziełam tylko w jakis roznych opakowaniach. Oby mi się podobał Aga ładnie zaszalałaś widzę, chyba coś dodam jeszcze do mojego koszyka:rolleyes: Niewiele mam z tych, które kupiłaś, np. mam mango, ale jeszcze nie otwierałam, lake sunset mam i jest w moim rankingu "średniakiem", summer scoop po prostu uwielbiam. Na jakiej zasadzie działają te granulki? jeszcze ich nie widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.03.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wydaje mi się, że działają jak wosk, dosypuje się je jak mniemam, przynajmniej się nie kruszą jak Yankee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.03.2015 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 O Tomkowa super zestaw. widzę, że masz moje the best czyli rio carnival, jal Ci się podoba. Ostatnio paliłam slate i chyba wolę no.4. Dziś boli mnie głowa (migrenowa jestem) i wszystkie zapachy mnie drażnią więc dziś był dzień świeżego powietrza (pogoda ku temu sprzyjała) To Rio właśnie dzięki Twoim opiniom Jeszcze go nie odpalałam, ale na sucho pachnie ślicznie Serdecznie współczuję bólu głowy, bo wiem jakie to umęczenie, też tak miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 26.03.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ale widze Was wciągnęłam ;-] Ja dzis z paczkomatu też odebrałam dwie paczuszki zapachowe może potem sfoce i Wam pokażę ;-] Co do granulek mam a jakże tzn miałam bo oddałam mężowi do jego mieszkania ;-] A dla tego że są prawie bezobsługowe ;-] Nie wiem czy by chciał się bawić w czyszczenie kominka z wosków, świeczki nie umiał by obsługiwać więc za drogie na zwykłe palenie dla niego a granulki są praktycznie bezobsługowe , nasypujesz troche i podpalasz t-light . Jak przestaną pachnieć i zmienią barwę tzn stracą kolor wysypujesz i wsypujesz następne , proste i bezpiezne a wali tak po nosie mocno że szok oczywiście to zależy od zapachu no i za duże nie sypcie tak z łyżeczke . Mąż jak odpalił to powiedział że musiał okna pootwierać haha ale mu się podoba że u niego też pachnie ;-] co prawda mam wrażen ie że te ich zapachy takie bardziej chemiczne ale na pewno dają zapach w domu ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts