Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżeli to wosk, to gdzie udało Ci się kupić?

Tomkowa,a nawet nie wiem,bo robiłam już 3 zamówienia i każde w innym sklepie,zaraz na mailu poszukam;) a z Twoch perfum znam i lubię Chloe i Tresor:)

edit:

zamawiałam w sklepie Zapachy Świata

Edytowane przez martaMarcia

Marta, ja mam ten sam dylemat :lol2:

Czyli pora na prezentacje swoich kolekcji ;) Jak widać, bardzo polegałam na Waszych opiniach :)

WoddWick mam po dwa, Akwarele 4 szt. :D Wydaje mi się, że ciągle mam tych wosków ZA MAŁO :D

[ATTACH=CONFIG]310132[/ATTACH]

Piękna kolekcja, jutro zaprezentuję swoją:)

Tomkowa, czy te Village w dolnym rogu to jest mniej więcej jak te:

http://homedelight.pl/pl/p/Beach-Flowers-Sampler/68

a jeśli nie, to czy do tych sampli muszę miec jakieś specjalne naczynie? bo to chyba goła świeczka i powinnam mieś świecznik. Chyba kupię na próbę jakieś, bo są w cenie wosków a dłużej się palą i nie trzeba ciągle dokładać ;p Chyba, że inny patent macie :)

Za dużo sklepów, głupieję już co mam zamówić ;p Chciałabym sama odkrywać i chciałabym sprawdzać Wasze odkrycia ;p Ech

U mnie Michał dobrotliwie patrzy na tę moją małą miłość. Śmieje się tylko, że napaskudzone mam woskiem w kąciku zapachowym - czyli w półce na wysokości mojej twarzy gdy siedzę przy biurku. Ach, zapachy moje...

11024389_1417455315226905_2097383986_n.jpg

Marta, ja mam ten sam dylemat :lol2:

Czyli pora na prezentacje swoich kolekcji ;) Jak widać, bardzo polegałam na Waszych opiniach :)

WoddWick mam po dwa, Akwarele 4 szt. :D Wydaje mi się, że ciągle mam tych wosków ZA MAŁO :D

[ATTACH=CONFIG]310132[/ATTACH]

O Tomkowa super zestaw. widzę, że masz moje the best czyli rio carnival, jal Ci się podoba.

Ostatnio paliłam slate i chyba wolę no.4.

Dziś boli mnie głowa (migrenowa jestem) i wszystkie zapachy mnie drażnią :mad: więc dziś był dzień świeżego powietrza (pogoda ku temu sprzyjała)

Kupiłam w 2 sklepach. Skusiłam się na zakupy w sklepie polecanym przez Kankę - dostałam darmową wysyłkę + prawie 10 zł rabatu. Miło

W ZapachuDomu wywaliłam część z koszyka i nie zdecydowałam się na razie na dużą świeczkę, bo jednak wolę zmieniac partnerów niż deklarować się na tym etapie z jednym ;p Ale serio zaskoczyli mnie, że można odebrać w wybranym kiosku za połowę taniej niż w paczkomacie zatem postanowiłam wypróbować tę metodę.

A znając Waszą dociekliwość od razu składając zamówienia zrobiłam screeny, bo wiedziałam, ze będziecie pytały co wzięłam :D

ze sklepu polecanego przez Kankę:

klinknij tu <<

Generalnie tu wzięłam wszystko na czuja, ale mam nadzieję, że wszystko będzie mi się podobało :)

Wzięłam granulki - używacie?

z zapachudomu:

kliknij tu <<

zamówiłam kominek - oby działał jak należy :) a zapachy tylko piżmowe (chociaz skusiłam się tez na zauroczenie). Ale nie wszystkie jakie mieli piżma, bo za dużo bym wydała.

Na najbliższy miesiąc finansowy szlaban na zachcianki :)

EDIT: no ładnie, widzę, ze dwa razy no5 wziełam tylko w jakis roznych opakowaniach. Oby mi się podobał :D

Edytowane przez andariel

Kupiłam w 2 sklepach. Skusiłam się na zakupy w sklepie polecanym przez Kankę - dostałam darmową wysyłkę + prawie 10 zł rabatu. Miło

W ZapachuDomu wywaliłam część z koszyka i nie zdecydowałam się na razie na dużą świeczkę, bo jednak wolę zmieniac partnerów niż deklarować się na tym etapie z jednym ;p Ale serio zaskoczyli mnie, że można odebrać w wybranym kiosku za połowę taniej niż w paczkomacie zatem postanowiłam wypróbować tę metodę.

A znając Waszą dociekliwość od razu składając zamówienia zrobiłam screeny, bo wiedziałam, ze będziecie pytały co wzięłam :D

ze sklepu polecanego przez Kankę:

klinknij tu <<

Generalnie tu wzięłam wszystko na czuja, ale mam nadzieję, że wszystko będzie mi się podobało :)

Wzięłam granulki - używacie?

z zapachudomu:

kliknij tu <<

zamówiłam kominek - oby działał jak należy :) a zapachy tylko piżmowe (chociaz skusiłam się tez na zauroczenie). Ale nie wszystkie jakie mieli piżma, bo za dużo bym wydała.

Na najbliższy miesiąc finansowy szlaban na zachcianki :)

EDIT: no ładnie, widzę, ze dwa razy no5 wziełam tylko w jakis roznych opakowaniach. Oby mi się podobał :D

Aga ładnie zaszalałaś widzę, chyba coś dodam jeszcze do mojego koszyka:rolleyes:

Niewiele mam z tych, które kupiłaś, np. mam mango, ale jeszcze nie otwierałam, lake sunset mam i jest w moim rankingu "średniakiem", summer scoop po prostu uwielbiam. Na jakiej zasadzie działają te granulki? jeszcze ich nie widziałam:)

O Tomkowa super zestaw. widzę, że masz moje the best czyli rio carnival, jal Ci się podoba.

Ostatnio paliłam slate i chyba wolę no.4.

Dziś boli mnie głowa (migrenowa jestem) i wszystkie zapachy mnie drażnią :mad: więc dziś był dzień świeżego powietrza (pogoda ku temu sprzyjała)

To Rio właśnie dzięki Twoim opiniom :) Jeszcze go nie odpalałam, ale na sucho pachnie ślicznie :) Serdecznie współczuję bólu głowy, bo wiem jakie to umęczenie, też tak miewam :(

Ale widze Was wciągnęłam ;-] Ja dzis z paczkomatu też odebrałam dwie paczuszki zapachowe może potem sfoce i Wam pokażę ;-]

Co do granulek mam a jakże :p tzn miałam bo oddałam mężowi do jego mieszkania ;-] A dla tego że są prawie bezobsługowe ;-] Nie wiem czy by chciał się bawić w czyszczenie kominka z wosków, świeczki nie umiał by obsługiwać więc za drogie na zwykłe palenie dla niego :p a granulki są praktycznie bezobsługowe , nasypujesz troche i podpalasz t-light . Jak przestaną pachnieć i zmienią barwę tzn stracą kolor wysypujesz i wsypujesz następne , proste i bezpiezne a wali tak po nosie mocno że szok :p oczywiście to zależy od zapachu no i za duże nie sypcie tak z łyżeczke . Mąż jak odpalił to powiedział że musiał okna pootwierać haha ale mu się podoba że u niego też pachnie ;-] co prawda mam wrażen ie że te ich zapachy takie bardziej chemiczne ale na pewno dają zapach w domu ;-]