Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Hehe no widzisz to wiesz jaki ten snow in love jest :p Nie no nie jest jakiś mega brzydki ale fakt świeczki bym nie kupiła , ale ta cena i ten wygląd mnie skusił ;-]

A te świeczki to z bomb cosmetics , tez bardzo fajne i mają w środku takie słodkie serduszka ;-] Ja mam swoją Jelly baby i wiem że się sąsiadce podobała a jej kupiłam snowberry cupcakes.

Co do Tarta Tatin to myślałam że naj mniej z tych trzech mi się spodoba , bo ja jakaś nie jabłecznikowa i ogólnie zapachy jabłek to mi się z cynamonem kojazrą itd . Ale ona jest zupełnie inna ;-] w zasadzie mało jabłka czuć a to jest zapach kruchego ciasta , totalnie zapach maślanych ciasteczek, tarty ;-]

Ta snow in love mi się nawet na sucho podoba, nie jest zła (jeszcze zamówiłam przez pomyłkę dwie tarty), tylko ja mam ten problem,że część zapachów (jak i perfum) mnie dusi... a mimo to nie powstrzymuje mnie to od kupowania wosków w ciemno;p

a ta Tarta mnie kusi, chyba w następnym zamówieniu się znajdzie. Nadal nie mam akwareli, a Wy je chwalicie, raz zamawiałam, ale potem okazało się,że ich nie ma w magazynie. Muszę na nie zapolować. Czy one są też z tych "męskich"?

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta snow in love mi się nawet na sucho podoba, nie jest zła (jeszcze zamówiłam przez pomyłkę dwie tarty), tylko ja mam ten problem,że część zapachów (jak i perfum) mnie dusi... a mimo to nie powstrzymuje mnie to od kupowania wosków w ciemno;p

a ta Tarta mnie kusi, chyba w następnym zamówieniu się znajdzie. Nadal nie mam akwareli, a Wy je chwalicie, raz zamawiałam, ale potem okazało się,że ich nie ma w magazynie. Muszę na nie zapolować. Czy one są też z tych "męskich"?

Hmmm bardziej bym powiedziała z damskich ;-] Ale uważam że warto powąchać ;-]

Witam

Kanka a ja mam ten Oud Oasis i jakoś nie mogę się przemóc żeby go odpalić bo mi jakoś dziwnie pachnie na sucho. Może jutro spróbuję to napiszę o wrażeniach. Dziś u mnie znowu no.4.

Zmieniając temat, jaka pogada u Was kobitki, bo u nas dziś rano upał i takie słońce, że mi się moje dzieci na dworzu w samych bluzach spociły jak mopsy , potem małe tornado (liście co ich jeszcze nie zgrabiłam były 10 m nad ziemią), potem 3 minuty grad wielkości fasoli a teraz nadchodzi burza, grzmi i błyska się konkretnie achh wiosna, wiosna czy to ty ;)

Witam

Kanka a ja mam ten Oud Oasis i jakoś nie mogę się przemóc żeby go odpalić bo mi jakoś dziwnie pachnie na sucho. Może jutro spróbuję to napiszę o wrażeniach. Dziś u mnie znowu no.4.

Zmieniając temat, jaka pogada u Was kobitki, bo u nas dziś rano upał i takie słońce, że mi się moje dzieci na dworzu w samych bluzach spociły jak mopsy , potem małe tornado (liście co ich jeszcze nie zgrabiłam były 10 m nad ziemią), potem 3 minuty grad wielkości fasoli a teraz nadchodzi burza, grzmi i błyska się konkretnie achh wiosna, wiosna czy to ty ;)

A u mnie od rana pochmurno, trochę popadało, a teraz 9 stopni:)

ciekawe czy na weekend wyjdzie słonko czy nie? przyjemniej by mi się okna myło;)

Kanka, czy paliłaś już małe słoje YC? chyba się na próbę skuszę na summer scoop mały słoik? ciekawa jestem czy się pali równomiernie czy też się tunele robią?

Jeszcze nie paliłam bo to pierwszy moj mały słoik ;-] Ogólnie małe się nie opłaca normalnie kupować . A ja odkąd kupiłam sobie ilume czy jak ta nakładka się nazywa to bardzo ładnie mi sie pali . Czasami dosłownie przy szkle osunę patyczkiem ale tak tunele mi się nie robią . Ale to kwestia dbania o świece i dobrego wypalania tzn długiego i podcinania knota itd ;-] trochę zabawy przy tym jest ;-] ale teraz mam piekne czyste równo wypalone świece ;-]

Jeszcze nie paliłam bo to pierwszy moj mały słoik ;-] Ogólnie małe się nie opłaca normalnie kupować . A ja odkąd kupiłam sobie ilume czy jak ta nakładka się nazywa to bardzo ładnie mi sie pali . Czasami dosłownie przy szkle osunę patyczkiem ale tak tunele mi się nie robią . Ale to kwestia dbania o świece i dobrego wypalania tzn długiego i podcinania knota itd ;-] trochę zabawy przy tym jest ;-] ale teraz mam piekne czyste równo wypalone świece ;-]

Summer Scoop znalazłam za 32 zł za mały słoik, więc chyba jest ok. Teoretycznie pali sie 25-40h:)

Summer Scoop znalazłam za 32 zł za mały słoik, więc chyba jest ok. Teoretycznie pali sie 25-40h:)

No na przecenach ja tez kupiłam bo to lepiej się opłaca ;-] . I nie chodziło mi o to że one za tą cene nie warte bo one i tak się długo palą jak na taką małą świeczkę ;-] Tylko że wychodzi mało ekonomicznie bo porównać małą do średniej czy dużej i ich ceny a ilość godzin palenia to się nie opłaca maleńkiej ;-]

bo normalna cena małej to 41zł średniej 79zł i dużej 97zł

Kurcze to co takie problemy z tymi akwarelami . U nas w sklepie stacjonarnym chyba były spokojnie . Ale ja też przeglądam po wszystkich sklepach i zawsze coś znajdę ;-] To może Wam linki sklepów powstawiam gdzie szukam ? ;-) Co prawda we wszystkich nie kupowałam ale myślę że chyba nie ma aż tak się co bać ;-]

A ja już wiem, jak pachnie Wasz Summer scoop :wiggle: Mi też się bardzo podoba, ale muszę go dozować oszczędniej, bo jest, moim zdaniem, bardzo intensywny. Ułamałam wczoraj 1/5 tarty i było mocno :)

Z kolei Rio Carnival jest śliczny, ale za słaby :( Mimo roztopienia całej sporej kostki (opakowanie ma ich 6), zapachu nie czuję, tak, jak bym chciała.

Odebrałam dziś pierwszą paczkę. Połowę od razu spakowałam, bo na sucho tak śmierdzą, że nie jestem w stanie ich wąchać. Świeczki dają słabe aromaty zatem jedynie woski będę kupowała. Spaliłam jedną cała. Spaliła się ale to co z niej zostało jeszcze potopie w kominku. Bo pachnie nadal pieknie tyle, ze nie za mocno. Ale moze w kominku bedzie mocniej...

Sampler, który wypaliłam jako pierwszy, to:

http://homedelight.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_10256dfac5ffc395245069ab2a1fe2cf.jpg

bardzo przyjemny, chociaż słodki

Zapach, którego nie mogę znieść:

http://homedelight.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_f4ee8daf4bfd40f7fa09ea4f3c07c091.jpg

Leży w folii zawinięty z pozostałymi, które "śmierdzą" :) Te woreczki z granulatem pachną jak proszki do prania. Nie zamierzam nawet próbować ich podgrzewać :)