Tomkowa 28.03.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 A u mnie summer scoop pierwszy raz zapachniał w nowym mieszkaniu:) http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.03.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Odebrałam dziś pierwszą paczkę. Połowę od razu spakowałam, bo na sucho tak śmierdzą, że nie jestem w stanie ich wąchać. Te woreczki z granulatem pachną jak proszki do prania. Nie zamierzam nawet próbować ich podgrzewać Aga, niefajnie,że tym razem sporo nietrafionych:( może jakimś cudem po rozpaleniu będzie lepiej niż na sucho. Ja mam na razie dwa, których nie polubiłam zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.03.2015 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Tak wyglądają woski Village z drugiej strony, nie pokazywanej w sklepach [ATTACH=CONFIG]310478[/ATTACH] Są droższe, bo tego wosku jest ok 63 gramy O to fajni są podzielone już na porcje jak z woodwick . Ale drożej wychodzą niż Yankee w takim razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.03.2015 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 U mnie się właśnie pali cappuccino truffle . Całe szczęście że nie kupiłam świecy a tak byłam napalona Nie no przyjemny, słodki , trochę słabo pachnie mam wrażenie . Na wosk ok do wypróbowania ale na świece to nie dla mnie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.03.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziewczyny, w klaserze w rubryce "kupić ponownie" wpisuję Soft Blanket Rysuneczek misia z kocykiem może sugerować, że to taki jakiś praniowo-proszkowy zapach, a tu taka niespodzianka! Potrzeba go bardzo mało, żeby czuć wyraźnie w całym domu, a zapach to pomieszanie wanilii, trochę cytrusów, jakiś perfum męski. Jest trochę słodki, trochę świeży, niezwykle przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.03.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziewczyny, w klaserze w rubryce "kupić ponownie" wpisuję Soft Blanket Rysuneczek misia z kocykiem może sugerować, że to taki jakiś praniowo-proszkowy zapach, a tu taka niespodzianka! Potrzeba go bardzo mało, żeby czuć wyraźnie w całym domu, a zapach to pomieszanie wanilii, trochę cytrusów, jakiś perfum męski. Jest trochę słodki, trochę świeży, niezwykle przyjemny Mam wosk soft blanek w swoich zbiorach ale jeszcze nie palony ;-] Ale wąchany na sucho nawet mi się spodobał a ja tych wszystkich świeżych prań i ręczników nie lubię A Soft blanket jest właśnie taki perfumowany trochę ale mam wrażenie że delikatny więc skoro piszesz że mocny to tym lepiej ;-] a ja jutro będę palić kolejny smakołyk z serii Q2 ale wiem że cappuccino truffle to nie jest zapach dla mnie na świeczkę i nie wiem czy go więcej kupie ;-] A tak byłam go pewna że będzie super czekolada . A dla mnie pachnie taką sztuczną czekoladą , no sama nie wiem . Nie jest jakiś okropny i tworzy taki ciepły zapaszek w domu ale jednak znam więcej fajniejszych więc … ;-] Jutro może tarta jabłkowa ….. ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.03.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziewczyny, w klaserze w rubryce "kupić ponownie" wpisuję Soft Blanket Rysuneczek misia z kocykiem może sugerować, że to taki jakiś praniowo-proszkowy zapach, a tu taka niespodzianka! Potrzeba go bardzo mało, żeby czuć wyraźnie w całym domu, a zapach to pomieszanie wanilii, trochę cytrusów, jakiś perfum męski. Jest trochę słodki, trochę świeży, niezwykle przyjemny Też mam na niego oko:) będzie w następnym zamówieniu:) summer scoop się skończył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.03.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Właśnie się pali Tarta Tatin ;-] Bardzo przyjemny zapach , nie można go inaczej opisać jak jabłecznik na kruchym cieście . Bardzo wyczuwalne że na kruchym ;-] . Nie wiem czy zapach dla mnie na świeczkę , hmmm może na średnią ;-] Bardzo jedzeniowy kuchenny zapach pieczonego ciasta ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 30.03.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Właśnie się pali Tarta Tatin ;-] Bardzo przyjemny zapach , nie można go inaczej opisać jak jabłecznik na kruchym cieście . Bardzo wyczuwalne że na kruchym ;-] . Nie wiem czy zapach dla mnie na świeczkę , hmmm może na średnią ;-] Bardzo jedzeniowy kuchenny zapach pieczonego ciasta ;-] "smaka" mi na niego narobiłaś u mnie pali się właśnie Aqua:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 31.03.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Właśnie odpaliłam bułeczki z rodzynkami ;-] Zobaczymy jak to będzie ;-] EditZaczyna pachnieć bardzo przyjemnie ;-] Edytowane 31 Marca 2015 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 31.03.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nooo pachnie super ;-] Moim zdaniem bardzo podobnie jak w Tarcie , tzn może nie podobny zapach ale klimat ;-] Tutaj też pyszne ciacho ale mocna nuta rodzynek jest a w tarcie kruchego ciasta ;-] . Ale nadają podobnego ciepła i klimatu w domu że myśle że jedna z nich , chyba obojętnie ktora , średnia świeca w domu wystarczy ;-] . Tak żeby sobie zapach ciasta zapalić ;-] No albo woski ;-]. A tak byłam napalona na tą trufle i wielki zawód przeżyłam . To jedyna z tej nowej kolekcji ktora w ogóle mi nie podeszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 U mnie pink grapefruit:) - energetyczny, idealny na tak paskudną pogodę bilans "wykończonych wosków" na dziś: Clean Cotton - więcej nie kupię Summer Scoop - kupię, a w zasadzie już kupiłam i czekam na przesyłkę Lake Sunset - raczej nie kupię, choć nie jest zły, jest jednak wiele ładniejszych zapachów:) teraz wykańczam pink grapefruita i turkusowe coś tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 31.03.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Jejku ale macie tempo. Ja jeszcze żadnego nie skończyłam, ale to chyba dlatego, że palę po bardzo małym kawałku a i tak według mojej rodzinki w całym domu pachnie intensywnie. Jeden wosk z Kringle mam na jakieś 8 paleń. A Wy po ile ładujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 31.03.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Jejku ale macie tempo. Ja jeszcze żadnego nie skończyłam, ale to chyba dlatego, że palę po bardzo małym kawałku a i tak według mojej rodzinki w całym domu pachnie intensywnie. Jeden wosk z Kringle mam na jakieś 8 paleń. A Wy po ile ładujecie? ja mam yankee candle na jakieś 10 razy a kringle podobnie. Też palę po małym kawałeczku tylko często wymieniam zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 31.03.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 haha to ja mam kringle tak jak oni dzielą na 5 ;-] a yankee na jakieś 4 razy ;] Ale zdarza się że jeden wsad palę 2-3 razy . Ale to w tych na prawdę mocnych zapachach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.03.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Mi yankee starcza na 5 razy. Wsad pali się na 2-3 zwykłe teelighty (muszę w końcu zamówić te większe). Kringle starcza na trochę więcej. Dziś pachnie Currant i ten łamię tak, jak w opakowaniu. Dopisuję go do ponownego kupienia. Dobrze, że od razu wzięłam dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 31.03.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 A ja cały czas dopisuje zapachy które chce jeszcze wypróbować ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 31.03.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) Przyszedł kominek. LOTNISKOWIEC. Jest ogromny. Nie wiem jak to robicie ale ustawienie tlightów jeden na drugim przez tę małą dziurkę było dla mnie wyzwaniem. Bałam się, że się pochlapię gorącym woskiem. Jednym nic bym nie podgrzała. Muszę kupić duże, bo teraz z tym kolosem nie da się inaczej. Przyszły woski i świeczki (daylighty i samplery) i jestem po wstępnych wąchaniach na zimno. Kochamy całą rodziną gumę balonową - jak ją wstępnie określiłam - mandarynkę z żurawiną: http://zapachdomu.pl/FileStorage/OldCMSFiles/_MG_8571.jpg pachnie obłędnie! Kringle męskie: No. 1 niby mnie nie zachwyca, niby nie chcę go wąchać skoro mam mnóstwo innych cudownych ale gdy go czuję myślę o seksie Pachnie jak męska woda... i tyle w temacie ;p Trochę mdły. No. 4 przypomina mi Slate a że kocham Slate, to i kocham ten No. 5 fajny zapach, kojarzy mi się z dziką różą No. 7 ulubiony zapach mojej sąsiadki Agi Bardzo bogaty aromat, mnie się główna nuta kojarzy z olejkiem kamforowym No. 10 Podobnie jak No. 1 jest mdły ale nie aż tak słodki. Najmniej mi się z powyższych podoba. Żagiel na morzu Set Sail Sama nie wiem... Męski i mdlący. Mydlany dosyć Kobiece: Płatki na wodzie - intensywny, bardzo słodki i mocno kwiatowy. Niby bez i róże ale dla mnie najbardziej czuć w nim konwalie. http://zapachdomu.pl/FileStorage/OldCMSFiles/_MG_9862.jpg Mandarynka i żurawina - KOCHAM! Wanilia i limonka - specyficzny ale piękny! Mam mnóstwo innych tj Salsa mango i brzoskwinia czy śnieżna miłość - niby fajne ale na razie nie mam na nie ochoty i póki ich nie podgrzeję nie chcę o nich pisać. Dziś w pracy działałam z Summer scoop - bardzo przyjemny ale sampler więc słabo pachniał - akurat do pracy - mnie pięknie pachnie innym nie przeszkadza A wczoraj w domu wypaliłam Lemon Lavender - piękny chociaż nie chcę oceniać tych samplerów, bo są znaczniej mniej intensywne niż woski ale zapach ładny. Co do zapachów"starszych" które już właściwie wypaliłam w dużej mierze i zdążyłam się w nich rozkochać a konkretnie z tego mojego zdjęcia: Jakbym miała ustawić je na podium wyglądałoby to tak: 3. najmniej używane to Oud Oasis, Shea Butter, Baker's Vanilla, Welcome Home - ładne i bardzo przyjemne ale jakoś zawsze wybieram inne. Nie są to jednak nietrafione zapachy. Z pewnością je wykończę 2. Bay Leaf Wreath, Turquoise Sky, Frakincense, Pink Honeysucle - na zimo dziwnie pachną ale podgrzane uwielbiam, nie wiem czemu Tego różowego praktycznie już nie mam. Nawet teraz go grzeję Ale to jest kategoria DZIWNYCH zapachów 1. Midsummer night, Slate, Edytowane 31 Marca 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Andariel, gdzie kupiłaś Nr 10 Kringle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.04.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Andariel to muszę powąchać tą żurawinę z pomarańczą skoro tak polecasz ;-]No i na mojej liście do zakupienia zapachów na próbę jest właśnie frakincense między innymi ;-] No i limonk z vanilią i no 4 oraz midsummer night i slate to jedne z moich ulubionych ;-]A u mnie pali się olejek arganowy z Yankee ale na razie słabo go czuje więc nie ocenie ;-] Dam znać później jaki jest ale z tej serii zakochana jestem w oud oasis no tego trzeciego zapachu czyli frakincense jeszcze nie próbowałam ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts