Tomkowa 02.04.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Obrałam identyczną strategię Dałam się jedynie namówić na upieczenie keksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Obrałam identyczną strategię Dałam się jedynie namówić na upieczenie keksa Haha widać dobra koncepcja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.04.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Też dziś w pracy paliłam czwórkę - na razie nikt się nie skarżył a to trzeci dzień świeczkowania korporacyjnego Teraz zapuściłam grejfruta. Właśnie był Pawełek i pytam się go jak mu się podoba wosk a on na to "Myślałem, że to Tata na dole zmywa" Rozbawił mnie ;p Co do planów kulinarnych - nie mam żadnych. Kupię coś jutro i zrobię, może jakąś sałatkę ale bez szaleństw - nie wyprawiamy świąt u nas, idziemy do mojej siostry na ciasto jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 A ja właśnie odebrałam nową paczkę kilka nowości u mnie, ale póki co sampler summer scoop się pali:rolleyes: a na Święta jedziemy, planuję sernik amerykański zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Marta, a co masz w paczce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 2 samplery Summer scoop (czy Wy wiecie,że on w ogóle nie pachnie:( nic nie czuję oprócz tego świeczkę Jelly Belly Strawberry Cheesecake i 3 woski WW - currant, first crush i black cherry:) skromnie, ale muszę te co mam wypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ale owocowo Fajnie Ja na razie przystopowałam z zakupami. Notuję, które powtórzyć i Wasze "polecane" Tylko te "jedzeniowe" Kanki jakoś mnie nie pociągają Może dlatego, że obawiam się przy nich ciągłego burczenia w brzuchu Jestem łasuch okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ale owocowo Fajnie Ja na razie przystopowałam z zakupami. Notuję, które powtórzyć i Wasze "polecane" Tylko te "jedzeniowe" Kanki jakoś mnie nie pociągają Może dlatego, że obawiam się przy nich ciągłego burczenia w brzuchu Jestem łasuch okropny Ja jeszcze chyba żadnego jedzeniowego nie mam i w sumie jestem ich ciekawa. Z tych na sucho ładnie pachnie ten Black Cherry no i znany nam Currant oczywiście:) natomiast sernikowy pozostawię bez komentarza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomkowa wiesz co ta seria nowa jedzeniowa to nie jakiś moj hit . Te dwa przyjemne i faktycznie jak ktoś lubi zapach ciasta w domu to polecam z jeden kupić sobie tak dla przyjemności ;-] Ale na pewno to nie must have żaden ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomkowa wiesz co ta seria nowa jedzeniowa to nie jakiś moj hit . Te dwa przyjemne i faktycznie jak ktoś lubi zapach ciasta w domu to polecam z jeden kupić sobie tak dla przyjemności ;-] Ale na pewno to nie must have żaden ;-] Kanka, a miałaś już te samplery? to normalne,że tak słabo pachną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Marta sernikowy ? To który to , chyba nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Kanka, a miałaś już te samplery? to normalne,że tak słabo pachną? Dzisiaj kupiłam pierwszy sampler więc z doświadczenia nie wiem . Mój na sucho całkiem dobrze pachnie, choć czytałam że samplery są słabsze niż woski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Marta sernikowy ? To który to , chyba nie miałam http://imageshack.com/a/img538/4800/fxRPbU.jpg to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Aaaaa to tych świeczek nie miałam ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Tomkowa wiesz co ta seria nowa jedzeniowa to nie jakiś moj hit . Te dwa przyjemne i faktycznie jak ktoś lubi zapach ciasta w domu to polecam z jeden kupić sobie tak dla przyjemności ;-] Ale na pewno to nie must have żaden ;-] Ja też bym chętnie spróbowała i może się skuszę, ale obawiam się takiej mojej reakcji, że zacznę szukać jedzenia Za ciastami wprost przepadam, więc byłoby tak, że nie tylko bym wąchała, ale i opychała się przy okazji słodkościami O rety, jak mi się już chce słodyczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 A ja mam właśnie odwrotnie. Jak się nawdycham słodkości to potem jeść już mi się tego nie chce. Taka kompensacja + zmęczenie materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Asia, Twoja dostawa jeszcze przed Świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ja też bym chętnie spróbowała i może się skuszę, ale obawiam się takiej mojej reakcji, że zacznę szukać jedzenia Za ciastami wprost przepadam, więc byłoby tak, że nie tylko bym wąchała, ale i opychała się przy okazji słodkościami O rety, jak mi się już chce słodyczy! Już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Asia, Twoja dostawa jeszcze przed Świętami? Dzisiaj wysłane kurierem. Jutro odbieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.04.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 a mnie po dzisiejszej wizycie w sklepie kusi na nowe świece ;-] nie no to masakra jakaś a powinnam ograniczac palenie A jeszcze mąż mi wiezie prezencik małą yankee mięta z białą czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts