kanka9 07.04.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale tu cisza ;-] Co tam u Was po świętach ? Ja jestem obżarta , przytyta i bleeee Trzeba się wziąć za siebie Mąż mi wczoraj do Włoch poleciał ;-/ kurde nawet do końca świąt zostać nie mógł ehhh ta praca . Za to niema tego złego ……. dostał zamówienie co ma mi z Włoch przywieść No i zrobiłam dziś przegląd i porządki w kosmetykach i stwierdziłam że u mnie straszna bida . Fakt że ja się prawie nie maluje , no tam ewentualnie krem BB i tusz do rzęs i błyszczyk . No ale chyba trzeba by zacząć i wyszło na to że musiała bym wszystko od podstaw sobie kupić No i wyszło też ze mam mało błyszczyków które ja osobiście baaardzo lubie , więc teraz nie będę miała wyrzutów sumienia co by sobie następnym razem jakieś pokupować, zwłaszcza jakieś kolorowe Aaaaa no i odpaliłam soft blancet Yankee . Kurde ale zajefajny . W maju będzie zapachem miesiąca więc tańszy o 20% to na pewno kupię dużą świece ;-] Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Weź nic nie mów o wadze i braniu się za siebie Na pocieszenie, po zjedzeniu kolejnej porcji ciasta, postanowiłam, że jednak muszę coś dokupić Akwarele jakoś się wyczerpały w sklepach. Kanka, mi się Soft blanket bardzo podobał i wkładam do koszyka. Nie wytrzymam do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Weź nic nie mów o wadze i braniu się za siebie Na pocieszenie, po zjedzeniu kolejnej porcji ciasta, postanowiłam, że jednak muszę coś dokupić Akwarele jakoś się wyczerpały w sklepach. Kanka, mi się Soft blanket bardzo podobał i wkładam do koszyka. Nie wytrzymam do maja Mi się nie udało jeszcze ani razu upolować Akwareli:( a Soft Blanket też kupię, ale poczekam do maja, bo teraz i tak za kilka dni wyjeżdżam:) wypalę zapasy tymczasem:D a czy Soft Blanket jest podobny do Clean Cotton? Ma któraś z Was porównanie? ps. ja od świąt na diecie, bo potem i tak na wyjeździe "nadrobię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Marta, jaki kierunek wyjazdu? Nie mam Clean cotton, ale mam Warm cotton Soft blanket, mimo misia z kocykiem na etykiecie, wcale nie jest "ręcznikowo-kocykowy" To bardzo zdecydowany zapach, kojarzy się jakoś z męskim zapachem, ale jest od nich lekko delikatniejszy. Właśnie stwierdzam, że nie umiem opisywać zapachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Marta, jaki kierunek wyjazdu? Nie mam Clean cotton, ale mam Warm cotton Soft blanket, mimo misia z kocykiem na etykiecie, wcale nie jest "ręcznikowo-kocykowy" To bardzo zdecydowany zapach, kojarzy się jakoś z męskim zapachem, ale jest od nich lekko delikatniejszy. Właśnie stwierdzam, że nie umiem opisywać zapachów Aniu,ja też nie umiem a kierunek Cypr,ale nie z biura podróży,a samodzielnie organizowane (głównie przez mojego M.),a więc dużo zwiedzania i trochę byczenia się już się nie mogę doczekać a jak wrócimy to kuchnia powinna być zmontowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Hej ;-] A ja wczoraj byłam po męża w Berlini , spędziliśmy tam rodzinnie super dzień ;-] Było pięknie, 17 stopni ciepła ;-]. Ehhh a za to dziś mnie zatoka boli ;-/ Co do zapachów cotton nie miałam ale wąchalam na sucho i dla mnie to jakoś śmierdzi no nie dla mnie a misio to znowu bardzie damskie perfumy hehe no w każdym razie ja takie bym mogła mieć ;-] No i jak wosk chcesz kupić to faktycznie nie ma co czekać ale już przy świecy opłaca się poczekac do maja A wczoraj jeszcze w Berlinie odwiedziłam sklep Yankee , powąchałam te nowości co mają być i całe szczęście bo wydawało m i się po opisie że będą super a na żywo mi śmierdzą więc ufff portfel odpocznie No ale za to ostatnio szaleje kosmetycznie ;-] Wczoraj wydałam ładne kilka stówek w douglasie No ale co zrobić , no co zrobić No i moje nowe zapachy cytrusowe , fajne świerze cytrynkowe ;-] http://i59.tinypic.com/2ege7nt.jpg http://i60.tinypic.com/o8583a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.04.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Hej ;-] A ja wczoraj byłam po męża w Berlini , spędziliśmy tam rodzinnie super dzień ;-] Było pięknie, 17 stopni ciepła ;-]. Ehhh a za to dziś mnie zatoka boli ;-/ Co do zapachów cotton nie miałam ale wąchalam na sucho i dla mnie to jakoś śmierdzi no nie dla mnie a misio to znowu bardzie damskie perfumy hehe no w każdym razie ja takie bym mogła mieć ;-] No i jak wosk chcesz kupić to faktycznie nie ma co czekać ale już przy świecy opłaca się poczekac do maja A wczoraj jeszcze w Berlinie odwiedziłam sklep Yankee , powąchałam te nowości co mają być i całe szczęście bo wydawało m i się po opisie że będą super a na żywo mi śmierdzą więc ufff portfel odpocznie No ale za to ostatnio szaleje kosmetycznie ;-] Wczoraj wydałam ładne kilka stówek w douglasie No ale co zrobić , no co zrobić No i moje nowe zapachy cytrusowe , fajne świerze cytrynkowe ;-] http://i59.tinypic.com/2ege7nt.jpg http://i60.tinypic.com/o8583a.jpg Kanka,ale masz kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 a kierunek Cypr,ale nie z biura podróży,a samodzielnie organizowane (głównie przez mojego M.),a więc dużo zwiedzania i trochę byczenia się Hej ;-] A ja wczoraj byłam po męża w Berlini , spędziliśmy tam rodzinnie super dzień ;-] Było pięknie, 17 stopni ciepła ;-]. Ale Wam superfajosko z tym podróżowaniem Marta, kuchnia będzie super. Kanka, ja też jestem zatokowa, wczoraj znów byłam u laryngologa Dokupiłam sobie stacjonarnie Peony, Tangerine, Rosemary Lemon i Wild Poppies, wszystkie Kringle. Był też duży słój Cherry blossom i Watercolor, ale dałam sobie na wstrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Tomkowa do Berlina to żadne podróżowanie teraz Blisko mam a przy okazji jak po męża na lotnisko pojechałam więc wiesz ;-] Ale fajny taki rodzinny dzień i do tego taki ciepły i śliczny . Ja męża na codzień nie mam więc doceniam każde takie rodzinne chwile ;-] Za to załamałam się bo przytyłam ehhh a miałam schudnąc na urlop w czerwcu (do Lizbony na tydzień jedziemy ) a tu dupa i brzuch coraz większy ehhh no nic mam całe życie na odchudzanie No i muszę się pochwalić mąż fantastycznie się spisał i z Włoch przywiózł moje zamówione rzeczy idealnie trafione . Jestem tak zadowolona z prezentów że szok ;-] Kupił mi O-bag i olejek do ust z clarins którego dorwać w Szczecinie nie mogłam bo go wymiotło w Douglasie a jest przefantastyczny ale ja błyszczyki uwielbiam ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Taaaa.. dla mnie odległość większa niż 30 km, to już podróż A Mężuś bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Taaaa.. dla mnie odległość większa niż 30 km, to już podróż A Mężuś bardzo dobry Haha 30km to ja swego czasu do pracy jeździłam A mężuś jak każdy swoje wady ma ale faktycznie narzekać na niego nie mogę :D A to mój o bag i zegarek do niego ;-] http://i62.tinypic.com/2h5l5ip.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.04.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Kurcze, zawsze o-baga chciałam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Kurcze, zawsze o-baga chciałam kupić No to polecam z czystego serca jest FANTASTYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja też zawsze chciałam Kanka, kiedy znów będziesz w Berlinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja też zawsze chciałam Kanka, kiedy znów będziesz w Berlinie?? haha a co potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 10.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 haha a co potrzebujesz ? Pewnie o-baga Szkoda mi dać 4 stówy na plastikową torbę Chciałabym, ale kurcze - wewnętrznie nie jestem przekonana, ze ta torba jest TYLE warta Ile kosztowała w Berlinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie o-baga Szkoda mi dać 4 stówy na plastikową torbę Chciałabym, ale kurcze - wewnętrznie nie jestem przekonana, ze ta torba jest TYLE warta Ile kosztowała w Berlinie? Ja nie kupowałam jej w Berlinie ;] mąż był w Pizie i tam był ich sklep i mi przywiózł . W sumie to tam wychodziło taniej niz w pL . Za samą torbę , rączki i wewnętrzną kieszeń wyszło chyba 80 euro . za zegarek 24 euro czy jakoś tak . No i może ona i plastikowa ale jest super zrobiona i bardzo wygodna pomimo że wielka , dla mnie warta swojej ceny Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez kanka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 O rany, sporo, jak dla mnie.. Ale za szarą mogłabym w tajemnicy tyle dać Zegarek do tego też bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.04.2015 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 O rany, sporo, jak dla mnie.. Ale za szarą mogłabym w tajemnicy tyle dać Zegarek do tego też bardzo chętnie Można nie brać wnętrza i już trochę taniej ale jest na prawdę świetnie zrobiona , jakość jak dla mnie super . Ale ja lubię plastiki i gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.04.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja wolę skóry ale ta torba mnie kręci Coś Ty, Kanka, jak plastik i guma, to musi być z wnętrzem, choćby było drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts