kanka9 10.04.2015 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja wolę skóry ale ta torba mnie kręci Coś Ty, Kanka, jak plastik i guma, to musi być z wnętrzem, choćby było drożej Hehe skóry też lubie Wiesz co nie koniecznie potrzebne jest to materiałowe wnętrze . Fajnie że masz zamek ale ona jest tak fajna że bez tego środka też super, zwłaszcza na lato . Często w necie na fotach właśnie bez tego materiałowego wnętrza mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.04.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 piękna Mam fisia na punkcie toreb Ale nie będę Was zanudzać Zamówiłam kominki w zapachu domu i śpieszę Wam donieść, że w tym tygodniu mają mieć dostawę Kringla, w tym wosków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.04.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ja wolę skóry ale ta torba mnie kręci Coś Ty, Kanka, jak plastik i guma, to musi być z wnętrzem, choćby było drożej siiiikam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.04.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 siiiikam :rotfl: Buahaha świntucha :lol2: andariel a jakie zapachy zamówiłaś ? ;-] Ja kringle lubie woski choć ostatnio jakoś Yankee u mnie króluje ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.04.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) same woski, głównie takie, których wcześniej nie znałam lub miałam jedynie świeczki: Turkusowa głębia, Mandarynka i żurawina, Wanilia i limonka, Cytrynowa lawenda, Nektar ze słodkich pomarańczy, Turkusowe niebo, Sople lodu, Kwiat czarnej śliwki. Slate nie mają na razie więc muszę czekać. I dwa kominki, które mi pani ze sklepu poleciła - klientki są bardzo z nich zadowolone. Biorę dwa, bo jakieś fatum nade mną wisi... Chciałam Wam jeszcze napisać, iż nie polecam sklepu wypróbowanego wcześniej przez Kankę, tj. homedelight.pl Samplery, które mi przysłali są stare i częściowo śmierdzą takim czymś dziwnym... Wiem, ze może mam wyjątkowego pecha W każdym razie postanowiłam Wam pokazać te świeczki, które mówiłam, że tak śmierdzą wszystkie... doszłam do wniosku, iż może faktycznie to nie wina tych produktów tylko tego, że są nieświeże. Nigdy bym nie przypuszczała, że świeczki mogą być stare... ale są jak widać: http://ta2.com.pl/fm/sw1.jpg http://ta2.com.pl/fm/sw2.jpg A tu mój nieszczęsny czarny bowl: http://ta2.com.pl/fm/bowl2.jpg i moi synkowie się w nim odbijajacy: http://ta2.com.pl/fm/bowl3.jpg Ale ogólnie mam dobry nastrój jadę na resztce Slate w pierwszym kominku, z którego wycieka magicznie górą Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.04.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Kurczę to się dziwie bo ja z homedelight jestem bardzo zadowolona i korzystałam nie raz . Wiesz co taki nierównomierny kolor to normalne , zwłaszcza w świecach widać , po prostu tak te woski /olejki nie wiem się rozkładają więc tym bym się nie sugerowała że stare . Gdyby stare to prędzej by nie pachniały . Może faktycznie Ci te zapachy nie pasowały bo dla mnie też te róże śmierdzą Ale ja nie lubię różanych zapachów ;-] A jak nie to napisz do nich , kurcze jak masz wątpliwości to reklamuj . No z kominkami to masz pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.04.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 nie, nigdy w życiu niczego nie reklamowałam, napisałam do nich wysłałam zdjęcie kominka i już. Mam pecha i już. A w tym homedelight po prostu nie będę kupowała, zwłaszcza, że zamówić się da a maila z potwierdzeniem nie dostałam i drugi raz zalogować się już nie mogę, bo mówi, że mam niepotwierdzone konto mailowe. Tych sklepów jest mnóstwo. Mam całą listę do sprawdzenia to ze strony kringla: www.zapachdomu.pl aromabeauty.pl wonderhome.pl Drogeriaspa.pl stary-dworek.pl chocobath.pl homegifts.pl pachnacawanna.pl scented.pl cozazapach.pl Wymarzone Wnętrze ZapachySwiata.eu imperium-zapachow.pl plus yankee: http://yankeestore.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 11.04.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ach i jeszcze aby było zabawniej: ta lokacja konkretna oficjalny sklep yankee a na przeciwko sklep kringla. Jadę tam w przyszłym tygodniu, nie ma co, choćby sobie powąchac Najśmieszniejsze, że wyprowadziłam się z Saskiej Kępy rok temu a teraz będę tam jeździła po zapaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.04.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No ja z homedelight jestem zadowolona już nie raz kupowałam ;-] A najważniejsze że mają duży wybór . Z wanny i zapachy domu też zamawiam , to chyba najczęściej uczęszczane przeze mnie sklepy ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 13.04.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 To moje dzisiejsze nowości wszystkie polecane tutaj jako fajne i chyba się zgadzam teraz dylemat co pierwsze odpalić? Dostałam jeszcze próbkę wosk sojowy, pachnie fajnie zobaczymy co będzie na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.04.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 snoszi daj znać czy ten Busy Bee fajny . Ja ogólnie nie przepadam za nimi bo mnie ta nutka sojowa jakoś denerwuje a może nie trafiłam na fajny zapach bo np sojowe woodwick mi się podobają Choć mam teraz z busy Bee szampan z truskawkami i na sucho pachnie bardzo przyjemnie choć mi bardziej kwiatki przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 13.04.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Byłam dziś w tym sklepie. Drugi zlikwidowany. W tym tygodniu mają mieć dostawę, z tego pewnie powodu wybór nie był aż tak duży jak oczekiwałam ale na plus, że obie marki prowadzą. Mają 10-tkę Kringla w wosku. Wywąchałam wszystko co mieli po kilka razy. Sporo zapachów nie da się ustalić na podstawie preferencji, bo trzeba samemu się wwąchać. W moim przypadku nie działaja kuchenno-przyprawowo-pieczeniowe. Większosć z wanilią też jest mi mdła. Zakupiłam: Honey Blossom, Sparkling, Lemon Rind, Midnight, Pain Au Raisin, Baby powder, Oud Oasis i dwa Slate, bo to moja podstawa Po opisie kuszą mnie w internetach - może któraś z Was poleca: Black Sands, Beachside, Secret, Light House Point, Covered Bridge, Pineapple Sunset, Salted caramel i wiele, wiele innych Na zapachydomu mieli chyba dostawę - zamówiłam akwarele i grey - mam nadzieję, że będą piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Wiedziałam, że stanie się to wcześniej, niż później i stało się Nabyłam świecę. Od początku, mimo wielu pięknych zapachów, wiedziałam że to będzie właśnie ta I przez woń i przez wygląd. Oto ona Kupiona w sklepie, o którym pisała Andariel. Informacja, że mają nr 10 w wosku jest już, dzięki mnie, nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 18.04.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Tomkowa wow ale piękna Daj znać jak wrażenia z palenia jej . A tam są dwa knoty czy jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Kanka, ja też uważam, że jest piękna Nie wiem, kiedy zbiorę się na jej zapalenie Jakoś żal mi jej No i trzymam na czarną godzinę, gdy woski się skończą, a nie da rady już ich dokupić. Co ja wtedy pocznę? Na sucho pachnie dokładnie tak, jak małe woski, czyli, dla mnie, przepięknie Jest jeden knot i podobno zbędna jest nakładka, bo świeca jest na tyle wąska (średnica niecałe 8 cm), że równomiernie się rozgrzewa i topi. Kiedyś z pewnością się przekonam, czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.04.2015 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Byłam dwa razy w tym sklepie, miałam tez dziś pojechać ale mi się nie chciało. Świec postanowiłam nie kupować, bo one zdecydowanie słabiej pachną. Co do wielkości tealighta sprzedawczyni doradza małe, nawet w wysokich kominkach. Dają radę - duże przez to, iż mocniej się nagrzewają często sprawiają, że czuć zapach zwykłego wosku nie tylko aromat olejków w nim zawartych. Nie wiem - jak kto lubi uważam Tu była ostatnio cisza więc do siebie wstawiłam fotki moich niedawnych zakupów - lepszych i gorszych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.04.2015 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 A ja właśnie chciałam zaszpanować, że kupiłam 20 wosków w pachnącej wannie. Aga - zmiażdżyłaś mnie swoją ilością Idę się utopić. A tymczasem poproszę o recenzję: - Lighthouse point - Rosemary (czy to aby nie jest zbyt ziołowy zapach?) - Honey Blossom - Vanilla lime - No. 5 - Bakers vanilla - Set sail Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.04.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 andariel A ja się nie godzę co do t-lightow a doświadczenie już spore mam ;-] Tzn pisze o tywyższych nie tych wielkich . Przy tyh maleńkich przynajmniej w moim kominku nawet wosk nie chciał się dobrze roztopić co powodowało małe wydobywanie się zapachu . Moja sąsiadka potwierdza po otrzymaniu t-lighta ode mnie i porownaniu . I nigdy zapachu samego wosku nie czułam tylko olejków ;-]Po drugie świeca wcale nie musi słabiej pachnieć ;-] mooc zapachu zależy od wielu czynnikow od samego zapachu od miejsca gdzie stoi teraz też lato dużo się wietrzy i okna pootwierane to i czuć zapachy mniej . Też z doświadczenia piszę ;-] A świeca ma swoj urok swoje plusy no i zapach do 170 godzin ;-] A zakupy fajne , napisz które mniej trafione które naj ;-] Tomkowa a na kringle są nakładki ? chyba nie ma . I one faktycznie mają lepsze te słoje a jak jeszcze są dwa knoty to w ogole super . W Yankee bywa jednak czasami kłopot z dobrym wypalaniem . A zauważyłam też że niektore zapachy lepiej się wypalają inne gorzej , nie wiem może to kwestia wosku i tych olejkow w nich . asiazett z tych co wypisałaś znam : vanilla lime bardzo lubie to taka limonka troszkę posłodzona wanillą ;-] fajny zwłaszcza na lato ale wiem że nie każdemu podchodzi lighthouse point mama ale jeszcze nie palony, na sucho takie męskie perfumy ale raczej neutralne bez żadnej kontrowersyjnej nutki ;-] co powoduje że ok , dla większego grona ale wiesz nie takie wow walące na kolana ;-] ale to moje zdanie no i nie wiem jak się palą ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgadzam się z Kanką, że wyższe teelighty są lepsze Mam zwykłe 4-godzinne i wyższe 8-godzinne i porównanie wychodzi zdecydowanie na korzyść tych drugich. Mam kilka kominków, w tym YC, i we wszystkie lepiej pracują z wyższymi teelightami Jak będziemy gdzie indziej prezentować swoje zdobycze zapachowe, to właśnie będzie tu cicho. Ja jestem wierna Gospodyni, bo to Jej pomysł i jestem wdzięczna za "wkręcenie" w magiczny świat woni Kanka, Kringle nie ma swoich nakładek, ale kilka Yankee pasuje, więc na upartego można by stosować U mnie w tej chwili pachnie Hibiskus Kringle i jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.04.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Tomkowa miło mi że jesteś mi wierna i że cieszysz się że cię wkręciłam , tym bardziej ja się ciesze Czyli że nakładka Yankee , no ja mam jedną i przy ich świecach to się baaaardzo przydaje . a u mnie pachnie tarta tatin , jak bym ciasto upiekła ;-] z tej całej serii najlepsza ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts