Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, Asiu, widzę, że kupiłaś też Black Plum Blossom YC, które ja dziś podgrzewam :) Mi pasuje, bardzo przyjemny zapach, choć jakoś szybko przestaję go czuć (u mnie 3 godziny to szybko :D )

to mój zapach nr 1 tydzień temu. Prawie cały na raz poszedł a w sklepie chciałam go dokupić i kupiłam hibiskusa, bo się pomyliłam :D Piękne te kwiaty śliwkowe :)

A ja dostałam mały , zapachowy prezencik od męża z YC ;-]

A mój wczoraj pojechał sam z siebie na Saską Kępę po pracy do sklepu Yankee ale... komórka mu padła i dotarł do sklepu po drugiej stronie i zobaczył, że w likwidacji a nei wiedział, że są dwa... Był taki zawiedziony :) Ciekawa jestem jakie woski by kupił. Mój by kupił, bo mi się już kończy Rozmaryn... może się tam dziś wybiorę... nie, bo fajnie by było na rowerze ale Misiek na działkę pojechał i nie zdaży wrócić przed zamknięciem sklepu... To nic :)

i fotka z instagr. ogarnęłam żeby mi się nie walały na półce - lubię w doniczce, mniej lubię w plastikowym pudełku :)

11191340_1419704538347774_1671660580_n.jpg

Witam się: ) Poczytałam Was troszkę i zapaliłam się ogromnie :D Na szczęście stoisko YC mam po drugiej stronie ulicy więc poleciałam pędem i zanabyłam zestaw startowy - mały kominek, mandarynkę z żurawiną i gruszkę WW. Wosk odpalony, mam tylko pytanie techniczne - jak duży powinien być płomień? Bardzo dymić się chyba nie powinno, prawda? Kurcze jak się cieszę :wiggle: Fajowy patent : )) W końcu trzeba mieć jakieś nałogi a zapachów na szczęście jest mrowie. Już się zastanawiam, co będzie następne : D

powaaznie???:jawdrop:

Moniu a ja myslalam by do Ciebie napisac privka w tej sprawie :lol2:

oczywiscie, ja kase wysylam zaraz na to wszystko, tylko dane potrzebuje :wiggle:

przelew czy przez w.union :D

Ten kominek co u Cie widzialam jest superasny :rolleyes: a zapaszki..ojejjjj zrobie liste..ale jutro oki ? :D :lol2:

zaczynam cieszyc sie jak glupia :lol2:

Daj spokój, damy o kasie nie gadają : ))

Kominek kupiłam mały, bo mieszkanie mikroskopijne. Macałam na żywo ten biały YC, który pokazywała kanka (jak masz na imię, że tak niedyskretnie spytam, bo nie doczytałam: )) i na pewno Ci podpasuje. Lista zapachów to ciężki kawał chleba : )) Ja kupiłam dziś zbyt słodkie, ale na szczęście jest w czym wybierać...

Ja też nie. Lubię nienachalne, lekkie, owocowo-cytrusowe. Z dodatkiem tego "czegoś" co kręci w zależności od nastroju, pogody i plam na Słońcu. Jak ja biedna nieszczęśliwa przerobię te wszystkie cuda? : )))))) Edytowane przez Monika m&m

powaaznie???:jawdrop:

Moniu a ja myslalam by do Ciebie napisac privka w tej sprawie :lol2:

oczywiscie, ja kase wysylam zaraz na to wszystko, tylko dane potrzebuje :wiggle:

przelew czy przez w.union :D

Ten kominek co u Cie widzialam jest superasny :rolleyes: a zapaszki..ojejjjj zrobie liste..ale jutro oki ? :D :lol2:

zaczynam cieszyc sie jak glupia :lol2:

NO i nasza Melinda w klubie,w końcu :) hurra hurra

O, ale fajosko, Nowe Palaczki :lol2: Madzia, zerknij TU :) Nic tam nie rozumiem, więc jak by nie pasowało, to będziemy Ci słać na uchodźstwo :D

o popatrz jaka Ty sprytna :D

moja krew :lol2:

NO i nasza Melinda w klubie,w końcu :) hurra hurra

tylko nie Melinda bo mi sie kojarzy z niezbyt mila dziewczyna :lol2:

ale moze byc w sumie.... :rolleyes::lol2:

prosze mi wybaczyc, nie nadaje sie dzisiaj do pisania..sama siebie nie rozumiem :rotfl: