kanka9 24.04.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Supcio, no to pochwal się konkretniej Haha może jutro zrobię fotkę ale pachnie jak czekoladki After Eight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.04.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 O, Asiu, widzę, że kupiłaś też Black Plum Blossom YC, które ja dziś podgrzewam Mi pasuje, bardzo przyjemny zapach, choć jakoś szybko przestaję go czuć (u mnie 3 godziny to szybko ) to mój zapach nr 1 tydzień temu. Prawie cały na raz poszedł a w sklepie chciałam go dokupić i kupiłam hibiskusa, bo się pomyliłam Piękne te kwiaty śliwkowe A ja dostałam mały , zapachowy prezencik od męża z YC ;-] A mój wczoraj pojechał sam z siebie na Saską Kępę po pracy do sklepu Yankee ale... komórka mu padła i dotarł do sklepu po drugiej stronie i zobaczył, że w likwidacji a nei wiedział, że są dwa... Był taki zawiedziony Ciekawa jestem jakie woski by kupił. Mój by kupił, bo mi się już kończy Rozmaryn... może się tam dziś wybiorę... nie, bo fajnie by było na rowerze ale Misiek na działkę pojechał i nie zdaży wrócić przed zamknięciem sklepu... To nic i fotka z instagr. ogarnęłam żeby mi się nie walały na półce - lubię w doniczce, mniej lubię w plastikowym pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.04.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dziś do sprzątania zapaliłam Baby Powder Jest prześliczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dziś do sprzątania zapaliłam Baby Powder Jest prześliczny!! A ja First Crush:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.04.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 a ja rano midsummer's night a teraz pink honeysuckle <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam się: ) Poczytałam Was troszkę i zapaliłam się ogromnie Na szczęście stoisko YC mam po drugiej stronie ulicy więc poleciałam pędem i zanabyłam zestaw startowy - mały kominek, mandarynkę z żurawiną i gruszkę WW. Wosk odpalony, mam tylko pytanie techniczne - jak duży powinien być płomień? Bardzo dymić się chyba nie powinno, prawda? Kurcze jak się cieszę Fajowy patent : )) W końcu trzeba mieć jakieś nałogi a zapachów na szczęście jest mrowie. Już się zastanawiam, co będzie następne : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 25.04.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Monika m&m hehe ciesze się że kolejna wciągnięta i zazdroszczę stoiska po drugiej stronie ulicy ;-]A to moja mała Yankee zapach niby biała czekolada z miętą ale pachnie jak czekoladki After Eight ;-] http://i58.tinypic.com/11ilo42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ja pierdykam..az mnie sciska! Monia i Ty tez??!! Ja nawet komina nie mam wczoraj szukalam u siebie i nie znalazlam buuu..do maja nie wytrzymie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Madzia w poniedziałek wysyłam paczkę. Napisz tylko, jakie woski wrzucić. Komin mniejszy czy większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 powaaznie??? Moniu a ja myslalam by do Ciebie napisac privka w tej sprawie oczywiscie, ja kase wysylam zaraz na to wszystko, tylko dane potrzebuje przelew czy przez w.union Ten kominek co u Cie widzialam jest superasny a zapaszki..ojejjjj zrobie liste..ale jutro oki ? zaczynam cieszyc sie jak glupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Daj spokój, damy o kasie nie gadają : ))Kominek kupiłam mały, bo mieszkanie mikroskopijne. Macałam na żywo ten biały YC, który pokazywała kanka (jak masz na imię, że tak niedyskretnie spytam, bo nie doczytałam: )) i na pewno Ci podpasuje. Lista zapachów to ciężki kawał chleba : )) Ja kupiłam dziś zbyt słodkie, ale na szczęście jest w czym wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 jak bez kasy to nie gadam z Toba ja nie dama, ja damessa obecnie mam male mieszkanko (wynajmujemy) a zapachy hmm za slodkich nie lubie musze poczytac recenzje jeszcze raz, bo wtedy to czytalam je bez zrozumienia skype mi sie zawiesil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja też nie. Lubię nienachalne, lekkie, owocowo-cytrusowe. Z dodatkiem tego "czegoś" co kręci w zależności od nastroju, pogody i plam na Słońcu. Jak ja biedna nieszczęśliwa przerobię te wszystkie cuda? : )))))) Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.04.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 )))) nasz klub się powiększa Kanka, powinnaś zmienić nazwę wątku na Nasz Pachnący Szymon Jak masz na imię? Jestem Aga btw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Monia, to ja chyba z zapachami jak Ty Nooo jak juz do mnie te cudenka dojda to dolacze oficjalnie do Klanu nie lubie byc marginesem lub na odstawce Korzystajac z okazji ujawniam swoje imie, chociaz Aga i Monia juz je znaja Magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Aga i chyba o to chodzi, dobrze, ze się powiększa... wolę być maniaczką zapachów niż teorii spiskowych.Madzia czekam na listę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.04.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 O, ale fajosko, Nowe Palaczki Madzia, zerknij TU Nic tam nie rozumiem, więc jak by nie pasowało, to będziemy Ci słać na uchodźstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Aga i chyba o to chodzi, dobrze, ze się powiększa... wolę być maniaczką zapachów niż teorii spiskowych. Madzia czekam na listę : ) WITAMY w Pachnącym Klubie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 powaaznie??? Moniu a ja myslalam by do Ciebie napisac privka w tej sprawie oczywiscie, ja kase wysylam zaraz na to wszystko, tylko dane potrzebuje przelew czy przez w.union Ten kominek co u Cie widzialam jest superasny a zapaszki..ojejjjj zrobie liste..ale jutro oki ? zaczynam cieszyc sie jak glupia NO i nasza Melinda w klubie,w końcu hurra hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 O, ale fajosko, Nowe Palaczki Madzia, zerknij TU Nic tam nie rozumiem, więc jak by nie pasowało, to będziemy Ci słać na uchodźstwo o popatrz jaka Ty sprytna moja krew NO i nasza Melinda w klubie,w końcu hurra hurra tylko nie Melinda bo mi sie kojarzy z niezbyt mila dziewczyna ale moze byc w sumie.... prosze mi wybaczyc, nie nadaje sie dzisiaj do pisania..sama siebie nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts