Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o popatrz jaka Ty sprytna :D

moja krew :lol2:

tylko nie Melinda bo mi sie kojarzy z niezbyt mila dziewczyna :lol2:

ale moze byc w sumie.... :rolleyes::lol2:

prosze mi wybaczyc, nie nadaje sie dzisiaj do pisania..sama siebie nie rozumiem :rotfl:

No...racja,bo Melinda to zdrobnienie byłoby Mendzia;P ps. Fotkę na fb wysyłam na przeprosiny:)

O kurcze ale tu fajnie wesoło i pachnąco się zrobiło :D

Bardzo mi miło "poznać " Was dziewczyny z imion , postaram się zapamiętać :cool: A moje imię to Aneta :p

Co do zmiany tematu wątku to nawet mi przyszło to do głowy co by coś o zapachach dodać :p Bo i ten tytuł nie do końca aktualny bo teraz to ja w Szymonie bywam ale już nie mieszkam ;-] ale jakoś nic sensownego nie wymyśliłam :-P

Aneta, Monika jestem :D

Madzia lista gotowa? Bo szukam pretekstu, żeby pójść i "coś" sobie dokupić. : )

Z wąchania to powiem, że w mandarynce z żurawiną więcej tej drugiej jest a perfect pear bardzo ładna, ale muszę coś mniej owocowo-słodkiego wydumać na wieczór.

A co u Was pachnie przy poniedziałku?

Edytowane przez Monika m&m

Hej u mnie właśnie pachnie bita śmietana z truskawkami ;-]

A ja ostatnio trochę zakupów kosmetykowych zrobiłam i ciuchowych i się spłukałam ;-/ maj będzie ciężki ehhh . A jeszcze by się balerinki jakieś przydały na lato , tak dawno myślałam o melisskach :rolleyes: . Masakra normalnie :bash::bash::bash:

Udalo mi sie kupic dzisiaj kominek :wave: i to calkowicie przez przypadek :lol2:

jeszcze w gratisie jakies woski ma..ale zapachem (na surowo) jakos nie wymiataja...

za to tuz przy kominku byly fajne swiece..tak pieknie zapakowane, ze samo pudelko juz mnie kusilo...otworzylam i sie zaciagnelam...odplynelam :rolleyes::jawdrop: zarabisty zapach, taki kojarzacy mi sie z meskimi perfumami wow!

problemem okazalo sie wybranie tego jednego z 3:rolleyes:bo 5dyszek jedna swieca.. (pewnie przeplacilam, ale takie tutaj sa realia)

no ale wybralam i sie juz ladnie pali od 2 godzinek :wiggle:

DSC07696.JPG

DSC07690.JPG

DSC07692.JPG

Mmelisa bardzo elegancka świeca , super się prezentuje , a opakowanie takie że genialna by była na prezent ;-]

A czy dużo to Tomkowa ma racje , to zależy jak długo się będzie palić i jak będzie pachnieć w czasie palenia no i z jakich wosków, olejków jest zrobiona więc może być wcale nie dużo ;-]

A do mnie przyszły dziś misiowe świece, no boskie jest ten zapach ;-] Może jutro foty jakieś porobię ;-]