Monika mm1719511751 25.04.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 )))) nasz klub się powiększa Kanka, powinnaś zmienić nazwę wątku na Nasz Pachnący Szymon Jak masz na imię? Jestem Aga btw Stawiam na Katarzynę, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.04.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 WITAMY w Pachnącym Klubie:) Cała przyjemność po mojej stronie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Stawiam na Katarzynę, ale mogę się mylić a ja na Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.04.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 o popatrz jaka Ty sprytna moja krew tylko nie Melinda bo mi sie kojarzy z niezbyt mila dziewczyna ale moze byc w sumie.... prosze mi wybaczyc, nie nadaje sie dzisiaj do pisania..sama siebie nie rozumiem No...racja,bo Melinda to zdrobnienie byłoby Mendzia;P ps. Fotkę na fb wysyłam na przeprosiny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 No...racja,bo Melinda to zdrobnienie byłoby Mendzia;P ps. Fotkę na fb wysyłam na przeprosiny:) Ja nie swinia... bo tylko one sie obrazaja Dziekuje za mila foteczke/ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 26.04.2015 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 O kurcze ale tu fajnie wesoło i pachnąco się zrobiło Bardzo mi miło "poznać " Was dziewczyny z imion , postaram się zapamiętać A moje imię to Aneta Co do zmiany tematu wątku to nawet mi przyszło to do głowy co by coś o zapachach dodać Bo i ten tytuł nie do końca aktualny bo teraz to ja w Szymonie bywam ale już nie mieszkam ;-] ale jakoś nic sensownego nie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No to nie trafilysmy z Monika co do imienia O zmiane tytulu mozesz poprosic Joliske badz Elfir.. Mi w polaczeniu dziennika z komentarzami pomogla Joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 27.04.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Aneta, Monika jestem Madzia lista gotowa? Bo szukam pretekstu, żeby pójść i "coś" sobie dokupić. : ) Z wąchania to powiem, że w mandarynce z żurawiną więcej tej drugiej jest a perfect pear bardzo ładna, ale muszę coś mniej owocowo-słodkiego wydumać na wieczór. A co u Was pachnie przy poniedziałku? Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 27.04.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hej u mnie właśnie pachnie bita śmietana z truskawkami ;-] A ja ostatnio trochę zakupów kosmetykowych zrobiłam i ciuchowych i się spłukałam ;-/ maj będzie ciężki ehhh . A jeszcze by się balerinki jakieś przydały na lato , tak dawno myślałam o melisskach . Masakra normalnie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.04.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 U mnie honey blossom. Jeszcze się nie spłukałam ale na dniach bede zamawiała drewno na taras, tylko jeszcze na sąsiadów czekam aby taniej wyszło Emocje, emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 28.04.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Właśnie odpaliłam vineyard night , piękny zapach , ale pieczony łosoś (ktorego mam dziś na obiad ) wszystko zabija ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 28.04.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Mój kominek i świeczki gdzieś w pudłach leżą, muszę je wygrzebać i sobie dziś truskawkę rozpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 a ja nadal nie zrobilam listy.. chyba wstrzymam sie do maja i sama kupie bedac w PL, do tego czasu pewnie juz bede wiedziala co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 28.04.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ahhhh właśnie zamówiłam córce bluzkę i spódniczkę na lato , ale jestem ciekawa ich na żywo , już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Udalo mi sie kupic dzisiaj kominek i to calkowicie przez przypadek jeszcze w gratisie jakies woski ma..ale zapachem (na surowo) jakos nie wymiataja... za to tuz przy kominku byly fajne swiece..tak pieknie zapakowane, ze samo pudelko juz mnie kusilo...otworzylam i sie zaciagnelam...odplynelam zarabisty zapach, taki kojarzacy mi sie z meskimi perfumami wow! problemem okazalo sie wybranie tego jednego z 3:rolleyes:bo 5dyszek jedna swieca.. (pewnie przeplacilam, ale takie tutaj sa realia) no ale wybralam i sie juz ladnie pali od 2 godzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 No to nas Mmeliska zakasowałaś tym Paryżem Czy 5 dyszek za świecę to dużo można ocenić po tym, ile czasu przewiduje producent na jej palenie. Ja za swoją Nr 10, która ma się palić 95 godzin zapłaciłam 90 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Byl jeszcze Londyn i Nowy York czy cos takiego... Londyn tez byl pieeekny.. Ale Paris to tak z miloscia skojarzylam, a Londyn z emigracja nie ma info o dlugosci palenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 29.04.2015 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Mmelisa bardzo elegancka świeca , super się prezentuje , a opakowanie takie że genialna by była na prezent ;-]A czy dużo to Tomkowa ma racje , to zależy jak długo się będzie palić i jak będzie pachnieć w czasie palenia no i z jakich wosków, olejków jest zrobiona więc może być wcale nie dużo ;-]A do mnie przyszły dziś misiowe świece, no boskie jest ten zapach ;-] Może jutro foty jakieś porobię ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.04.2015 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Coś tu cisza taka ;-] To Wam pokaże co do mnie wczoraj przyszło ;-] http://i59.tinypic.com/neg7ix.jpg A to moja cała kolekcja świec na ten moment ;-] (no nie cała mam jeszcze schowaną jakąś bomb cosmetisc i 3 ikea i chyba jedna glade ) ;-] http://i62.tinypic.com/wkl5dw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.05.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 A ktoś próbował Goose Creek Candle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts