kanka9 19.10.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 pasie Te płyty zamawialiśmy u naszego pana stolarza który we współpracy z innym panem je robił Ale ja musze się przyznać że to takie troche oszukane płyty betonowe Bo robione na płytach mdf. Po akcji z firmą contractors i po odmowach wszystkich fachowców co do montarzu takich płyt (niestety w pomorskim takiej firmy nie znalazłam a nikt nie chciał się podjąć montarzu takich płyt betonowych bo tego nie znali) Po opiniach pewnej architektki i poleceniu tej metody postanowiliśmy zrobić imitacje. Na razie nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 19.10.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Anetko dziekuje:hug:baaaaaaardzoooooooooo!!! (wiedzialam, ze to to jest TO;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.10.2011 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Anetko dziekuje:hug:baaaaaaardzoooooooooo!!! (wiedzialam, ze to to jest TO;)) Wczoraj wysłałam to szybko doszło Tylko niestety taki wymiar nie do końca, no ale mam nadzieje że choć troche kolor widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 19.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jest idealnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 z tymi płytami dobre:D można się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 20.10.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 z tymi płytami dobre:D można się nabrać I właśnie o to chodziło Dla tego ta architektka polecała. Lżejsze, łatwiejsze w obróbce a w wyglądzie może być prawie takie same. Bo to w zasadzie betonem jest robione czy innym dziadostwem tyle że nie wylewane a cieńsza warstwa jest tego. No i robione na wzór próbek betonowych. Pokazałam jaki chce efekt i tyle A jak się sprawdza, się zobaczy z czasem. A u nas dziś kryzys w przedszkolu ;-( Musiałam ją płaczącą zostawić. Normalnie serce mi pęka ;-(. Aż sie jutra boje. Zeby mi się tylko z tego stresu nie rozchorowała ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 20.10.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i się rozchorowała :-/ I jeszcze komp zdechł :-/ mąż dziś wraca oby coś zrobił z tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 to przeżyć przedszkolnych współczuję i zdrówka życzę pamiętam jak mojego starszaka paczącego się zostawiało:( dobrze, że chociaż Zu łagodnie przechodzi przedszkole;)P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Zobaczymy co będzie z jutrzejszym przedszkolem ;-/ Aż się boje ;-/A co do domu to mam już wiatrołap zrobiony i lampa kryształkowa męża wisi ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Zobaczymy co będzie z jutrzejszym przedszkolem ;-/ Aż się boje ;-/ A co do domu to mam już wiatrołap zrobiony i lampa kryształkowa męża wisi ;-P to trzymam kciuki za jutro:) i na fotki wiatrołapu czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 pasie bardzo prosze, wiatrołap specjalnie dla ciebie Wiatrołap jak wiatrołap po prostu czekał na zrobienie. Tzn sama ścianka bo on jeszcze nie skończony Będzie tam duże pionowe lustro, komoda (i tej nie mam wybranej - może macie jakieś fajne w inspiracjach) stołeczek i kinkiet. Co do komody mam problem bo potrzebuje z 3 do domu Jakieś fajne, może kolorowe, może odjechane może coś z lat 60 Także jak macie coś takiego to podeślijcie fotki plizzzzzz http://img708.imageshack.us/img708/2152/dsc0002lh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img225.imageshack.us/img225/2617/dsc0003lgs.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img7.imageshack.us/img7/1146/dsc0013ad.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img7.imageshack.us/img7/3860/dsc0015jh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img269.imageshack.us/img269/612/dsc0016frz.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img641.imageshack.us/img641/5737/dsc0018ff.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No i obiecana mężowa lampa kryształkowa http://img809.imageshack.us/img809/5623/dsc0005by.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img148.imageshack.us/img148/4581/dsc0006vh.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 23.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Cudnie jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Cudnie jest u Ciebie Dziękuje i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Świetne te drzwi w wiatrołapie. Też takie będę potrzebowała. Zastanawiałam się nad mlecznym szkłem, ale Twoje są bosskie Kanka, one się otwierają w jedną i drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 kanka piękne te tafle, mogę prosić o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Miło że Wam się podoba. Wiatrołap otwiera się w jedną i drugą strone Koszt tego całego przeszklenia z okuciami, pochwytami u nas był jakieś 2900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Miło że Wam się podoba. Wiatrołap otwiera się w jedną i drugą strone Koszt tego całego przeszklenia z okuciami, pochwytami u nas był jakieś 2900zł Ludzie jakim cudem :jawdrop:tylko tyle, moje podobne kosztowały ponad dwa razy tyle, a szkło jest hartowane? Zapominałam z tego wszystkiego się przywitać i pochwalić że cudne wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ludzie jakim cudem :jawdrop:tylko tyle, moje podobne kosztowały ponad dwa razy tyle, a szkło jest hartowane? Zapominałam z tego wszystkiego się przywitać i pochwalić że cudne wnętrza! Tak szkło jest hartowane Bardzo tego pilnuje bo mam mała diabliczke w domu Tyle że u nas to sporo tego robiła firma i wyliczenia były za wszystkie elementy a mamy barierki szklane, szkło nad blatem w kuchni, wiatrołap, drzwi do garażu, obudowa słupa tworząca ściankę, szafa szklana wraz z panelami na ściane Może to od tego zależało no i może od tego też, że to znajomi znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No to chyba że po znajomości, bo taki jeden zawias przy moich szklanych wahadłowych kosztował 1tys., a jest ich 4. Kanka powiedz mi jeszcze co to za oświetlenie te białe tuby w holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts