Monika mm1719511751 02.05.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Aneta kolekcja imponująca... chodziłam dziś wokół kocyka, ale w końcu stanęło na waikiki melon... a miało nie być słodko : ) Następnym razem będę wiedziała, co wybrać.Dziewczyny robią koktail z mango, pomarańczy, banana i ananasa i wszystko się miesza z ciepłym, majowym powietrzem. Lubię. Jesteśmy wszyscy razem, bo Młoda przyjechała niespodziewanie na chwilkę. Madzia no i co? odebrałaś mi całą radochę... Wyślę przynajmniej śledzie : D Asia świece z greckich gęsi nie brzmią dobrze : D Skąd je wytrzasnęłaś? : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.05.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Są w pachnącej wannie. WYpróbuj jeśli chcesz, te woski są po 22 zł, są dwukrotnie większe objętościowo? Powinny być skoro świece są w tej samej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.05.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Gęsie woski i świece oczywiście znam bo mam pachnącą wannę na FB a oni trąbią o tej nowości juz od jakiegoś czasu ;-] Jeszcze nie próbowałam , w sumie świece wyglądaja jak Yankee ale fakt woski mnie ciekawią . Monika kocyk jest boski ;-] melona tego mam ale wosk bo Marysia wybrała bo jej się podobał ;-] Ja ze świecami musze zastopować bo poprzywoziła mnóstwo z domu z GD (zebrało się troche dekoracyjnych świec i ikea i jakieś tchibo i inne jeszcze za czasów mieszkania u rodziców haha ) . Ale woski pewnie dla zapachu będę co jakiś czas kupować ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 05.05.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 A ja niedyskretnie zapytam o jedną rzecz, bo zauważyłam u siebie niepokojące skutki uboczne.Może powinnam się na garncarstwo zapisać : D Też macie tak, że plastyczność materiału w kominku ciągnie i frajdę sprawia "międolenie" wosku? Mam się już bać czy to zupełnie normalne? : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 normalne. W dodatku mam tendencję do smarowania się tymi woskami póki pachną. Wyleczyłam sobie ranę na łokciu, której nie mogłam wyleczyc od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.05.2015 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Buahaha no ja nie wiem czy to normalne , ja żadnych ciągotek do międolenia i smarowania wosku nie mam choć kiedyś busy bee (sojowy, naturalny ) jak mi został na ręku to se dłoń posmarowałam :lol: A ja za to kupiłam sobie nowy perfum , no grzechem było by go nie wziąć za taką cene skoro promocja była :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.05.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ale tu u mnie cisza No to Wam pokaże moje nowości zapachowe ;-] Odkryłam że mam tu w mieście sklep Organique a że widziałam w necie że mają też woski naturalne to postanowiłam że wypróbuje i zakupiłam dwa ale jeszcze nie paliłam , zdam relację po paleniu ;-] http://i61.tinypic.com/amcrc1.jpg No i moje zakupy zapachowe z tego tygodnia , no zakochana jestem w moich nowościach http://i62.tinypic.com/35jm7ap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.05.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ooo a jak DKNY pachnie? mam klasyczne zielone jabłuszko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.05.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ooo a jak DKNY pachnie? mam klasyczne zielone jabłuszko:) To jest seria limitowana dla sephory , takie wody toaletowe bardzo letnie (są 3 zapachy ;-] ) . Te moje to takie brzoskwiniowe ;-] Świerze , słodkie genialne na lato zamiast mgiełki ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.05.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 No to krótki był Twój detoks od kupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.05.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 No to krótki był Twój detoks od kupowania Nigdzie nie obiecywałam że perfum nie będę kupować tylko że muszę ograniczyć świeczki A co do perfum to jeszcze teściu coś tam dla mnie ma bo właśnie wrócił z rejsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Madzia no i co? odebrałaś mi całą radochę... Wyślę przynajmniej śledzie : D skoro sledzie to nie zapomnij jeszcze dolozyc sloiczka smalcu taki z mieskiem i cebulka wiecie co...ja sie nie wciagnelam..moze dlatego ze jak odpalam ten Paris to slabo go czuje?` i malo kiedy odpalam po pewnej akcji... raz zapomnilam ze sie pali i wyszlam z domu...taka mialam mine jak wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.05.2015 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Mmelisa no fakt ze świecami to trzeba uważać . Teraz też taka pogoda i człowiek wietrzy że zapachow się tak nie odczuwa w domu i nie ma się aż takiej potrzeby . okres jesienno zimowy jest do tego za to genialny ;-] Choć ja teraz też pale codziennie ;-] No to jeszcze co do zapachów może polecę Wam moje odkrycie które na każdą porę roku jest genialne haha ;-] Płyny do kąpieli z Luksji ;-] Wiem że to nie nowość ale ja je niedawno odkryłam a zapachy mnie urzekły . Może to nie sama natura ale pachną super, pienią się swietnie i dla mnie fajnie na skórę wpływają . I nie są drogie jak na taką pojemność więc polecam wypróbowac ;-] http://i62.tinypic.com/28vbp7n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.05.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Blueberry muffin - taką sobie kupiłam ostatni herbatę z liptona. Ani to jagoda, ani to muffinka. Pachnie dokładnie jak jagodowa muffinka i nie chce być inaczej Genialny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.05.2015 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Blueberry muffin - taką sobie kupiłam ostatni herbatę z liptona. Ani to jagoda, ani to muffinka. Pachnie dokładnie jak jagodowa muffinka i nie chce być inaczej Genialny zapach Herbatkę znam już chyba w tamtym roku miałam ;-] Fakt bardzo mafinkowa ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.05.2015 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Ale tu u mnie cisza No to Wam pokaże mój prezent od teścia ;-] clinique i daisy jackobsa (zakochałam się w niej ;-] ) http://i60.tinypic.com/wbz5sp.jpg No ton w sumie wyszło zapachowe szaleństwo w ostatnim tygodniu ;-] http://i58.tinypic.com/2nq6zrb.jpg Ale panthera i Daysi to moje dwie miłości ostatnio ;-] Oczywiście miłości zapachowe ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Daisy jest ładna, miałam kiedyś i faktycznie można się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Kanka, zapędziłaś mnie w kompleksy Ale postanowiłam sobie jakoś radzić. Wymyśliłam więc, że za każdym razem jak będę w perfumerii poproszę o przygotowanie próbki wybranych perfum Panie bez problemu psikają do malutkich próbników. W Sephorze bez zakupów dają tylko jedną próbkę, ale czasami dają się namówić na kilka Korzystając z nich zachodzę w głowę, dlaczego gdy mam je w butelce to tak szybko mi się kończą, a te z próbki ubywają tak powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Aha! Zakupiłam pierwszą świecę YC Oczywiście zapach miesiąca, czyli Miękki kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.05.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Tomkowa misiowy YC jest suuuuper nie pożałujesz ;-] ja też staram się kupowac w promocji ;-] A czemu w kompleksy cię wprawiłam ? ;-} Marta Daisy jest boooskie , będzie świetne na dzień i na lato . Ale panthera na wieczór i taki poważniejszy ale się rozpływam ahhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts