Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Aneta kolekcja imponująca... chodziłam dziś wokół kocyka, ale w końcu stanęło na waikiki melon... a miało nie być słodko : ) Następnym razem będę wiedziała, co wybrać.Dziewczyny robią koktail z mango, pomarańczy, banana i ananasa i wszystko się miesza z ciepłym, majowym powietrzem. Lubię. Jesteśmy wszyscy razem, bo Młoda przyjechała niespodziewanie na chwilkę.

Madzia no i co? odebrałaś mi całą radochę... Wyślę przynajmniej śledzie : D

Asia świece z greckich gęsi nie brzmią dobrze : D Skąd je wytrzasnęłaś? : ))

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gęsie woski i świece oczywiście znam bo mam pachnącą wannę na FB a oni trąbią o tej nowości juz od jakiegoś czasu ;-] Jeszcze nie próbowałam , w sumie świece wyglądaja jak Yankee ale fakt woski mnie ciekawią .

Monika kocyk jest boski ;-] melona tego mam ale wosk bo Marysia wybrała bo jej się podobał ;-] Ja ze świecami musze zastopować bo poprzywoziła mnóstwo z domu z GD (zebrało się troche dekoracyjnych świec i ikea i jakieś tchibo i inne jeszcze za czasów mieszkania u rodziców haha ) . Ale woski pewnie dla zapachu będę co jakiś czas kupować ;-]

A ja niedyskretnie zapytam o jedną rzecz, bo zauważyłam u siebie niepokojące skutki uboczne.

Może powinnam się na garncarstwo zapisać : D Też macie tak, że plastyczność materiału w kominku ciągnie i frajdę sprawia "międolenie" wosku? Mam się już bać czy to zupełnie normalne? : D

Buahaha no ja nie wiem czy to normalne , ja żadnych ciągotek do międolenia i smarowania wosku nie mam :lol2::D choć kiedyś busy bee (sojowy, naturalny ) jak mi został na ręku to se dłoń posmarowałam :p:lol:

A ja za to kupiłam sobie nowy perfum , no grzechem było by go nie wziąć za taką cene skoro promocja była :p:lol:

Ale tu u mnie cisza :rolleyes:

No to Wam pokaże moje nowości zapachowe ;-] Odkryłam że mam tu w mieście sklep Organique a że widziałam w necie że mają też woski naturalne to postanowiłam że wypróbuje i zakupiłam dwa ale jeszcze nie paliłam , zdam relację po paleniu ;-]

http://i61.tinypic.com/amcrc1.jpg

No i moje zakupy zapachowe z tego tygodnia , no zakochana jestem w moich nowościach :lol:

http://i62.tinypic.com/35jm7ap.jpg

Madzia no i co? odebrałaś mi całą radochę... Wyślę przynajmniej śledzie : D

skoro sledzie to nie zapomnij jeszcze dolozyc sloiczka smalcu :rolleyes: taki z mieskiem i cebulka :rolleyes:

wiecie co...ja sie nie wciagnelam..moze dlatego ze jak odpalam ten Paris to slabo go czuje?`

i malo kiedy odpalam po pewnej akcji... raz zapomnilam ze sie pali i wyszlam z domu...taka mialam mine jak wrocilam :jawdrop:

Mmelisa no fakt ze świecami to trzeba uważać . Teraz też taka pogoda i człowiek wietrzy że zapachow się tak nie odczuwa w domu i nie ma się aż takiej potrzeby . okres jesienno zimowy jest do tego za to genialny ;-] Choć ja teraz też pale codziennie ;-]

No to jeszcze co do zapachów może polecę Wam moje odkrycie które na każdą porę roku jest genialne haha ;-] Płyny do kąpieli z Luksji ;-] Wiem że to nie nowość ale ja je niedawno odkryłam a zapachy mnie urzekły . Może to nie sama natura ;) ale pachną super, pienią się swietnie i dla mnie fajnie na skórę wpływają . I nie są drogie jak na taką pojemność więc polecam wypróbowac ;-]

http://i62.tinypic.com/28vbp7n.jpg

Ale tu u mnie cisza ;) No to Wam pokaże mój prezent od teścia ;-] clinique i daisy jackobsa (zakochałam się w niej ;-] )

http://i60.tinypic.com/wbz5sp.jpg

No ton w sumie wyszło zapachowe szaleństwo w ostatnim tygodniu ;-]

http://i58.tinypic.com/2nq6zrb.jpg

Ale panthera i Daysi to moje dwie miłości ostatnio ;-] Oczywiście miłości zapachowe ;-]

Kanka, zapędziłaś mnie w kompleksy ;)

Ale postanowiłam sobie jakoś radzić. Wymyśliłam więc, że za każdym razem jak będę w perfumerii poproszę o przygotowanie próbki wybranych perfum :) Panie bez problemu psikają do malutkich próbników. W Sephorze bez zakupów dają tylko jedną próbkę, ale czasami dają się namówić na kilka :D

Korzystając z nich zachodzę w głowę, dlaczego gdy mam je w butelce to tak szybko mi się kończą, a te z próbki ubywają tak powoli :lol2: